Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 8 Δεκεμβρίου 2021 13:36 GMT -

Πληκτρολογήστε τοπωνύμιο, πόλη, περιοχή ή χώρα για να αναζητήσετε σεισμούς:

Search!

Προηγούμενοι σεισμοί, Las Charcas, Provincia de Azua, Δομινικανή Δημοκρατία: 2020

Τελευταία ανανενώση 8 Δεκεμβρίου 2021 13:36 GMT -

Earthquake Catalog

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (272 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020 23:11 GMT (1 σεισμός)
30 Δεκ 2020 19:11 (GMT -4) (30 Δεκ 2020 23:11 GMT)
3.2

114 km
1.9 km βόρεια από Piedra Blanca, Δομινικανή Δημοκρατία ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020 19:49 GMT (2 σεισμοί)
29 Δεκ 2020 15:49 (GMT -4) (29 Δεκ 2020 19:49 GMT)
2.7

31 km
3.6 km νοτιοδυτικά από Juan Adrian, Δομινικανή Δημοκρατία ΠερισσότεροΧάρτης
29 Δεκ 2020 12:57 GMT
2.5

33 km
Haiti, Provincia de Azua, 27 km βορειοανατολικά από San Juan, Δομινικανή Δημοκρατία ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020 14:36 GMT (1 σεισμός)
28 Δεκ 2020 10:36 (GMT -4) (28 Δεκ 2020 14:36 GMT)
3.2

112 km
7.1 km νοτιοδυτικά από Bonao, Δομινικανή Δημοκρατία ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020 12:57 GMT (4 σεισμοί)
27 Δεκ 2020 08:57 (GMT -4) (27 Δεκ 2020 12:57 GMT)
2.5

33 km
Haiti, Provincia de Azua, 27 km βορειοανατολικά από San Juan, Δομινικανή Δημοκρατία ΠερισσότεροΧάρτης
27 Δεκ 2020 06:22 GMT
2.8

17 km
12 km νοτιοανατολικά από Constanza, Δομινικανή Δημοκρατία ΠερισσότεροΧάρτης
27 Δεκ 2020 06:19 GMT
3.2

10 km
Provincia de La Vega, 13 km βόρεια από Peralta, Δομινικανή Δημοκρατία ΠερισσότεροΧάρτης
27 Δεκ 2020 05:49 GMT
3.2

8 km
Guayabal, 15 km βόρεια από Peralta, Δομινικανή Δημοκρατία ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020 18:34 GMT (1 σεισμός)
22 Δεκ 2020 18:34 GMT
3.3

10 km
4.9 km βόρεια από San Cristobal, Δομινικανή Δημοκρατία ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020 13:12 GMT (2 σεισμοί)
16 Δεκ 2020 09:12 (GMT -4) (16 Δεκ 2020 13:12 GMT)
3.7

16 km
Vicente Noble, 19 km βόρεια από Santa Cruz de Barahona, Δομινικανή Δημοκρατία 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
15 Δεκ 2020 21:05 (GMT -4) (16 Δεκ 2020 01:05 GMT)
2.8

9 km
Bani, Provincia de Peravia, 16 km νοτιοανατολικά από San Jose de Ocoa, Δομινικανή Δημοκρατία ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020 21:49 GMT (1 σεισμός)
15 Δεκ 2020 17:49 (GMT -4) (15 Δεκ 2020 21:49 GMT)
2.6

14 km
Bani, Provincia de Peravia, 16 km δυτικά από Cambita Garabitos, Δομινικανή Δημοκρατία ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 17:54 GMT (2 σεισμοί)
10 Δεκ 2020 13:54 (GMT -4) (10 Δεκ 2020 17:54 GMT)
3.3

118 km
3 km νοτιοδυτικά από Juan Adrian, Δομινικανή Δημοκρατία ΠερισσότεροΧάρτης
9 Δεκ 2020 21:38 (GMT -4) (10 Δεκ 2020 01:38 GMT)
2.5

15 km
Bani, Provincia de Peravia, 16 km δυτικά από Cambita Garabitos, Δομινικανή Δημοκρατία ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020 18:31 GMT (1 σεισμός)
7 Δεκ 2020 18:31 GMT
2.9

10 km
5.9 km νότια από Cotui, Δομινικανή Δημοκρατία ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2020 11:40 GMT (3 σεισμοί)
6 Δεκ 2020 07:40 (GMT -4) (6 Δεκ 2020 11:40 GMT)
3.1

105 km
9.6 km νοτιοδυτικά από Bonao, Δομινικανή Δημοκρατία ΠερισσότεροΧάρτης
6 Δεκ 2020 06:14 GMT
3.0

19 km
5.3 km βορειοανατολικά από Polo, Δομινικανή Δημοκρατία ΠερισσότεροΧάρτης
5 Δεκ 2020 22:08 (GMT -4) (6 Δεκ 2020 02:08 GMT)
3.4

95 km
19 km νότια από Bonao, Δομινικανή Δημοκρατία ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020 21:56 GMT (4 σεισμοί)
5 Δεκ 2020 17:56 (GMT -4) (5 Δεκ 2020 21:56 GMT)
3.2

22 km
10.7 km βορειοδυτικά από Bonao, Δομινικανή Δημοκρατία ΠερισσότεροΧάρτης
5 Δεκ 2020 16:10 (GMT -4) (5 Δεκ 2020 20:10 GMT)
3.0

17 km
Bohechio, 18 km ανατολικά από San Juan, Δομινικανή Δημοκρατία ΠερισσότεροΧάρτης
5 Δεκ 2020 13:03 (GMT -4) (5 Δεκ 2020 17:03 GMT)
3.0

10 km
Caribbean Sea, 14 km νοτιοανατολικά από Compostela de Azua, Δομινικανή Δημοκρατία ΠερισσότεροΧάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.1 x 1012 joules (303 megawatt hours, ισοδυναμεί με 261 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube