Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, Châtillon, Aosta Valley, Ιταλία, τις τελευταίες 24 ώρες την Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 23 Μαΐου 2022 23:53 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 5 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Châtillon είχε 1 σεισμό μεγέθους 2.0. Σημειώθηκαν επίσης 5 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Μικρός σεισμός μεγέθους 2.0 σημειώθηκε Lombardy, Ιταλία, πριν από 6 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.2 | Switzerland: Sion VS -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.0 | 7.6 km Ν από Treviglio, Provincia di Bergamo, Lombardy, Ιταλία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Châtillon, Aosta Valley, Ιταλία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:4 σεισμοί | 1 σεισμός M2+
Τελευταίες 7 ημέρες:20 σεισμοί | 3 σεισμοί M2+
Τελευταίες 30 ημέρες:227 σεισμοί | 26 σεισμοί M2+ | 1 σεισμός M3+
Τελευταίες 90 ημέρες:570 σεισμοί | 78 σεισμοί M2+ | 9 σεισμοί M3+ | 1 σεισμός M4+
Τελευταίες 365 ημέρες:1,726 σεισμοί | 196 σεισμοί M2+ | 15 σεισμοί M3+ | 3 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Απόκρυψη 2 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (8 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 GMT (8 σεισμοί)
23 Μαΐ 2022 20:11 (GMT +2) (23 Μαΐ 2022 18:11 GMT)
1.2

7.5 km
Switzerland: Sion VS Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 19:45 (GMT +2) (23 Μαΐ 2022 17:45 GMT)
1.7

36 km
12 km βόρεια από Lodi, Lombardy, Ιταλία Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 19:44 (GMT +2) (23 Μαΐ 2022 17:44 GMT)
2.0

43 km
7.6 km νότια από Treviglio, Provincia di Bergamo, Lombardy, Ιταλία Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 16:30 (GMT +2) (23 Μαΐ 2022 14:30 GMT)
0.8
Switzerland: Near Sion (quarry Blast) Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 10:17 (GMT +2) (23 Μαΐ 2022 08:17 GMT)
0.6

10.7 km
Northern Italy Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 09:26 (GMT +2) (23 Μαΐ 2022 07:26 GMT)
1.5

1.2 km
8.8 km βορειοδυτικά από Bienne, Bern, Ελβετία Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 05:52 (GMT +2) (23 Μαΐ 2022 03:52 GMT)
?

n/a
2 km βορειοανατολικά από Γκρενόμπλ, Γαλλία (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 03:52 (GMT +2) (23 Μαΐ 2022 01:52 GMT)
?

n/a
15 km δυτικά από Τονόν-λε-Μπαιν, Γαλλία (unconfirmed)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
Περ.Χάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1 x 108 joules (28.4 kilowatt hours) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 23 Μαΐου 2022 23:53 GMT - Refresh

Search!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.