Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 1 Δεκεμβρίου 2021 19:44 GMT -

Type place name, city, region or country to look up earthquakes:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Tepeji del Rio de Ocampo, Tepeji del Río de Ocampo, Hidalgo, Μεξικό: τελευταίες 30 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 1 Δεκεμβρίου 2021 19:44 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
2.0+
3.0+
Απόκρυψη μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (43 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 22:52 GMT (2 σεισμοί)
30 Νοε 2021 16:52 (GMT -6) (30 Νοε 2021 22:52 GMT)
?

n/a
Cuauhtémoc Borough, 0.7 km βορειοδυτικά από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 21:33 (GMT -6) (30 Νοε 2021 03:33 GMT)
?

n/a
3.4 km βορειοδυτικά από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 22:58 GMT (1 σεισμός)
29 Νοε 2021 16:58 (GMT -6) (29 Νοε 2021 22:58 GMT)
?

n/a
Cuauhtémoc Borough, 1.6 km βορειοδυτικά από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 10:48 GMT (1 σεισμός)
28 Νοε 2021 04:48 (GMT -6) (28 Νοε 2021 10:48 GMT)
?

n/a
3.2 km βόρεια από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 01:18 GMT (1 σεισμός)
26 Νοε 2021 19:18 (GMT -6) (27 Νοε 2021 01:18 GMT)
?

n/a
3.2 km βόρεια από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 08:57 GMT (2 σεισμοί)
26 Νοε 2021 02:57 (GMT -6) (26 Νοε 2021 08:57 GMT)
?

n/a
Cuauhtémoc Borough, 3.7 km δυτικά από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 18:15 (GMT -6) (26 Νοε 2021 00:15 GMT)
?

n/a
6 km δυτικά από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 23:46 GMT (3 σεισμοί)
25 Νοε 2021 17:46 (GMT -6) (25 Νοε 2021 23:46 GMT)
?

n/a
2.1 km βόρεια από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό (unconfirmed)
Το ενιωσα - 6 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 03:53 (GMT -6) (25 Νοε 2021 09:53 GMT)
?

n/a
6 km δυτικά από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 22:56 (GMT -6) (25 Νοε 2021 04:56 GMT)
?

n/a
Cuauhtémoc Borough, 1.6 km βορειοδυτικά από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 21:06 GMT (4 σεισμοί)
24 Νοε 2021 15:06 (GMT -6) (24 Νοε 2021 21:06 GMT)
?

n/a
Cuauhtémoc Borough, 1.6 km βορειοδυτικά από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 03:40 (GMT -6) (24 Νοε 2021 09:40 GMT)
?

n/a
Cuauhtémoc Borough, 1.6 km βορειοδυτικά από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό (unconfirmed) 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 03:06 (GMT -6) (24 Νοε 2021 09:06 GMT)
3.1

5 km
Teotihuacan Municipality, 13 km βορειοανατολικά από Ojo de Agua, Μεξικό ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 19:08 (GMT -6) (24 Νοε 2021 01:08 GMT)
?

n/a
3.2 km βόρεια από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό (unconfirmed) 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 07:19 GMT (2 σεισμοί)
23 Νοε 2021 01:19 (GMT -6) (23 Νοε 2021 07:19 GMT)
?

n/a
Cuauhtémoc Borough, 1.6 km βορειοδυτικά από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό (unconfirmed) 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 22:14 (GMT -6) (23 Νοε 2021 04:14 GMT)
2.4

5 km
Texcoco Municipality, 5.4 km βόρεια από Santa Maria Chimalhuacan, Μεξικό 15 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 18:59 GMT (5 σεισμοί)
22 Νοε 2021 12:59 (GMT -6) (22 Νοε 2021 18:59 GMT)
?

n/a
Cuauhtémoc Borough, 1.6 km βορειοδυτικά από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό (unconfirmed) 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 10:29 (GMT -6) (22 Νοε 2021 16:29 GMT)
?

n/a
2.3 km βορειοανατολικά από Xico, Μεξικό (unconfirmed) 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 04:08 (GMT -6) (22 Νοε 2021 10:08 GMT)
2.4

12 km
México, 8.6 km βορειοδυτικά από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 00:54 (GMT -6) (22 Νοε 2021 06:54 GMT)
?

n/a
Cuauhtémoc Borough, 1.6 km βορειοδυτικά από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό (unconfirmed) 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
21 Νοε 2021 22:26 (GMT -6) (22 Νοε 2021 04:26 GMT)
?

n/a
14 km νοτιοανατολικά από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό (unconfirmed) 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 19:37 GMT (2 σεισμοί)
21 Νοε 2021 13:37 (GMT -6) (21 Νοε 2021 19:37 GMT)
?

n/a
Cuauhtémoc Borough, 1.6 km βορειοδυτικά από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό (unconfirmed) 2 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
21 Νοε 2021 10:03 (GMT -6) (21 Νοε 2021 16:03 GMT)
?

n/a
Cuauhtémoc Borough, 1.6 km βορειοδυτικά από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό (unconfirmed) 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2021 22:32 GMT (4 σεισμοί)
20 Νοε 2021 16:32 (GMT -6) (20 Νοε 2021 22:32 GMT)
?

n/a
1.2 km βορειοανατολικά από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό (unconfirmed) 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
20 Νοε 2021 15:07 (GMT -6) (20 Νοε 2021 21:07 GMT)
?

n/a
Cuauhtémoc Borough, 1.6 km βορειοδυτικά από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό (unconfirmed) 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
20 Νοε 2021 02:55 (GMT -6) (20 Νοε 2021 08:55 GMT)
?

n/a
3.4 km βορειοδυτικά από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό (unconfirmed) 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
19 Νοε 2021 21:03 (GMT -6) (20 Νοε 2021 03:03 GMT)
?

n/a
Cuauhtémoc Borough, 0.7 km βορειοδυτικά από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό (unconfirmed) 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021 13:28 GMT (1 σεισμός)
19 Νοε 2021 07:28 (GMT -6) (19 Νοε 2021 13:28 GMT)
?

n/a
3.4 km βορειοδυτικά από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό (unconfirmed) 2 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 23:17 GMT (4 σεισμοί)
18 Νοε 2021 17:17 (GMT -6) (18 Νοε 2021 23:17 GMT)
?

n/a
3.2 km βόρεια από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό (unconfirmed) 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
18 Νοε 2021 08:10 (GMT -6) (18 Νοε 2021 14:10 GMT)
?

n/a
Cuauhtémoc Borough, 0.7 km βορειοδυτικά από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό (unconfirmed) 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
18 Νοε 2021 04:54 (GMT -6) (18 Νοε 2021 10:54 GMT)
?

n/a
Cuauhtémoc Borough, 3.7 km δυτικά από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό (unconfirmed) 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
17 Νοε 2021 20:52 (GMT -6) (18 Νοε 2021 02:52 GMT)
?

n/a
Cuauhtémoc Borough, 1.9 km βορειοδυτικά από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό (unconfirmed) 10 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021 21:59 GMT (5 σεισμοί)
17 Νοε 2021 15:59 (GMT -6) (17 Νοε 2021 21:59 GMT)
?

n/a
Cuauhtémoc Borough, 1.6 km βορειοδυτικά από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό (unconfirmed) 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
17 Νοε 2021 13:43 (GMT -6) (17 Νοε 2021 19:43 GMT)
?

n/a
0.5 km δυτικά από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό (unconfirmed) 3 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
17 Νοε 2021 12:21 (GMT -6) (17 Νοε 2021 18:21 GMT)
?

n/a
2.3 km βόρεια από Ciudad Lopez Mateos, Μεξικό (unconfirmed) 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
17 Νοε 2021 09:57 (GMT -6) (17 Νοε 2021 15:57 GMT)
?

n/a
3.4 km βορειοδυτικά από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό (unconfirmed) 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
17 Νοε 2021 06:48 (GMT -6) (17 Νοε 2021 12:48 GMT)
?

n/a
3.4 km βορειοδυτικά από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό (unconfirmed) 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021 16:28 GMT (1 σεισμός)
15 Νοε 2021 10:28 (GMT -6) (15 Νοε 2021 16:28 GMT)
?

n/a
Cuauhtémoc Borough, 1.6 km βορειοδυτικά από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό (unconfirmed) 2 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2021 12:10 GMT (1 σεισμός)
14 Νοε 2021 06:10 (GMT -6) (14 Νοε 2021 12:10 GMT)
?

n/a
1.7 km βόρεια από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό (unconfirmed) 3 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021 13:09 GMT (1 σεισμός)
13 Νοε 2021 07:09 (GMT -6) (13 Νοε 2021 13:09 GMT)
?

n/a
Cuauhtémoc Borough, 0.7 km βορειοδυτικά από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό (unconfirmed) 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021 16:16 GMT (1 σεισμός)
11 Νοε 2021 10:16 (GMT -6) (11 Νοε 2021 16:16 GMT)
2.7

5 km
7.9 km βορειοανατολικά από Progreso de Alvaro Obregon, Μεξικό ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 7 Νοεμβρίου 2021 19:15 GMT (2 σεισμοί)
7 Νοε 2021 13:15 (GMT -6) (7 Νοε 2021 19:15 GMT)
?

n/a
3.4 km βορειοδυτικά από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό (unconfirmed) 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
7 Νοε 2021 10:20 (GMT -6) (7 Νοε 2021 16:20 GMT)
?

n/a
Chapa de Mota, 26 km βορειοδυτικά από Siudad Nikolas Romero, Μεξικό (unconfirmed) 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 4 x 109 joules (1.12 megawatt hours, ισοδυναμεί με 0.963 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Follow us on facebookFollow us on InstagramFollow us on TwitterVisit our Youtube channel