Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 15 Οκτωβρίου 2021 21:17 GMT -

Type place name, city, region or country to look up earthquakes:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Φυτείαι, Aitoloakarnania, Δυτική Ελλάδα, Ελλάδα: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 15 Οκτωβρίου 2021 21:17 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (26 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 16:00 GMT (3 σεισμοί)
14 Οκτ 2021 19:00 (GMT +3) (14 Οκτ 2021 16:00 GMT)
1.7

26 km
143 km (89 mi)Νομός Αιτωλοακαρνανίας, Ελλάδα ΠερισσότεροΧάρτης
14 Οκτ 2021 18:36 (GMT +3) (14 Οκτ 2021 15:36 GMT)
2.4

22 km
145 km (90 mi)Νομός Αιτωλοακαρνανίας, Ελλάδα ΠερισσότεροΧάρτης
14 Οκτ 2021 06:01 (GMT +3) (14 Οκτ 2021 03:01 GMT)
1.0

12 km
58 km (36 mi)Αιγαίο Πέλαγος, Ελλάδα ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 23:11 GMT (5 σεισμοί)
14 Οκτ 2021 02:11 (GMT +3) (13 Οκτ 2021 23:11 GMT)
2.2

18 km
203 km (126 mi)Ionian Sea, Ελλάδα ΠερισσότεροΧάρτης
13 Οκτ 2021 22:29 (GMT +3) (13 Οκτ 2021 19:29 GMT)
1.1

10.7 km
120 km (75 mi)Greece: 11 Km NE From Nafpaktos ΠερισσότεροΧάρτης
13 Οκτ 2021 20:33 (GMT +3) (13 Οκτ 2021 17:33 GMT)
2.9

6.4 km
151 km (94 mi)19 km νοτιοανατολικά από Αγρίνιο, Δυτική Ελλάδα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
13 Οκτ 2021 19:15 (GMT +3) (13 Οκτ 2021 16:15 GMT)
1.7

30 km
218 km (135 mi)Νομός Άρτας, Ήπειρος, Ελλάδα 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
13 Οκτ 2021 10:25 (GMT +3) (13 Οκτ 2021 07:25 GMT)
2.8

20 km
211 km (131 mi)Κεφαλληνία, Ιόνια Νησιά, Ελλάδα 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021 20:07 GMT (6 σεισμοί)
12 Οκτ 2021 23:07 (GMT +3) (12 Οκτ 2021 20:07 GMT)
3.3

10 km
128 km (80 mi)Νομός Αιτωλοακαρνανίας, Ελλάδα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
12 Οκτ 2021 22:51 (GMT +3) (12 Οκτ 2021 19:51 GMT)
1.1

7.3 km
113 km (70 mi)Greece: 3 Km NNE From Nafpaktos ΠερισσότεροΧάρτης
12 Οκτ 2021 22:38 (GMT +3) (12 Οκτ 2021 19:38 GMT)
1.2

9.2 km
119 km (74 mi)Greece: 14 Km E From Nafpaktos ΠερισσότεροΧάρτης
12 Οκτ 2021 20:50 (GMT +3) (12 Οκτ 2021 17:50 GMT)
1.5

21 km
144 km (89 mi)Ionian Sea, Ελλάδα ΠερισσότεροΧάρτης
12 Οκτ 2021 16:55 (GMT +3) (12 Οκτ 2021 13:55 GMT)
1.6

17 km
188 km (117 mi)Νομός Ευρυτανίας, Κεντρική Ελλάδα, Ελλάδα ΠερισσότεροΧάρτης
12 Οκτ 2021 05:31 (GMT +3) (12 Οκτ 2021 02:31 GMT)
1.9

18 km
203 km (126 mi)Νομός Αιτωλοακαρνανίας, Ελλάδα ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 18:46 GMT (4 σεισμοί)
11 Οκτ 2021 21:46 (GMT +3) (11 Οκτ 2021 18:46 GMT)
1.6

15 km
156 km (97 mi)Nomós Kardítsis, Θεσσαλία, Ελλάδα ΠερισσότεροΧάρτης
11 Οκτ 2021 20:36 (GMT +3) (11 Οκτ 2021 17:36 GMT)
1.3

20 km
179 km (111 mi)Νομός Λάρισας, Θεσσαλία, Ελλάδα ΠερισσότεροΧάρτης
11 Οκτ 2021 18:08 (GMT +3) (11 Οκτ 2021 15:08 GMT)
1.9

15 km
250 km (155 mi)Νομός Πρέβεζας, Ήπειρος, Ελλάδα ΠερισσότεροΧάρτης
11 Οκτ 2021 06:32 (GMT +3) (11 Οκτ 2021 03:32 GMT)
1.4

18 km
97 km (60 mi)Greece: 7 Km SSW From Patrai ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021 21:57 GMT (5 σεισμοί)
11 Οκτ 2021 00:57 (GMT +3) (10 Οκτ 2021 21:57 GMT)
1.5

10.8 km
155 km (96 mi)Νομός Ηλείας, Δυτική Ελλάδα, Ελλάδα ΠερισσότεροΧάρτης
10 Οκτ 2021 14:56 (GMT +3) (10 Οκτ 2021 11:56 GMT)
1.2

34 km
130 km (81 mi)Greece: 6 Km W From Patrai ΠερισσότεροΧάρτης
10 Οκτ 2021 14:19 (GMT +3) (10 Οκτ 2021 11:19 GMT)
1.4

16 km
168 km (104 mi)Νομός Ευρυτανίας, Κεντρική Ελλάδα, Ελλάδα ΠερισσότεροΧάρτης
10 Οκτ 2021 14:05 (GMT +3) (10 Οκτ 2021 11:05 GMT)
0.6

15 km
120 km (75 mi)Greece: 3 Km S From Nafpaktos ΠερισσότεροΧάρτης
10 Οκτ 2021 09:39 (GMT +3) (10 Οκτ 2021 06:39 GMT)
2.3

12 km
128 km (80 mi)Νομός Αιτωλοακαρνανίας, 16 km βόρεια από Platanítis, Δυτική Ελλάδα ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 9 Οκτωβρίου 2021 14:49 GMT (3 σεισμοί)
9 Οκτ 2021 17:49 (GMT +3) (9 Οκτ 2021 14:49 GMT)
1.6

18 km
170 km (106 mi)Ionian Sea, 8.7 km βόρεια από Poros, Ελλάδα 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
9 Οκτ 2021 17:40 (GMT +3) (9 Οκτ 2021 14:40 GMT)
1.9

20 km
209 km (130 mi)Ionian Sea, 8.3 km βόρεια από Poros, Ελλάδα ΠερισσότεροΧάρτης
9 Οκτ 2021 10:26 (GMT +3) (9 Οκτ 2021 07:26 GMT)
1.4

22 km
145 km (90 mi)Ionian Sea, 23 km δυτικά από Platanítis, Δυτική Ελλάδα ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 8.9 x 109 joules (2.47 megawatt hours, ισοδυναμεί με 2.12 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint || EN | DE | ES | EL
Ακολουθήστε μας: Follow us on facebookFollow us on InstagramFollow us on TwitterVisit our Youtube channel