Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, Santo Domingo Armenta, Oaxaca, Μεξικό, τις τελευταίες 24 ώρες την Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 19 Μαΐου 2022 05:22 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 4 βαθμών και άνω
  • 9 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Santo Domingo Armenta είχε 1 σεισμό μεγέθους 4.0 και 9 σεισμούς μεγέθους 3+.
Ελαφρύς σεισμός μεγέθους 4.0 σημειώθηκε Guerrero, Μεξικό, πριν από 20 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 3.4 | 22 km ΒΔ από Rio Grande, Μεξικό -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 4.0 | 50 km Α από Ακαπούλκο, Acapulco de Juarez, Guerrero, Μεξικό -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 2.0 in or near Santo Domingo Armenta, Oaxaca, Μεξικό (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:10 σεισμοί | 0 σεισμοί M2+ | 9 σεισμοί M3+ | 1 σεισμός M4+
Τελευταίες 7 ημέρες:66 σεισμοί | 2 σεισμοί M2+ | 62 σεισμοί M3+ | 2 σεισμοί M4+
Τελευταίες 30 ημέρες:249 σεισμοί | 8 σεισμοί M2+ | 226 σεισμοί M3+ | 15 σεισμοί M4+
Τελευταίες 90 ημέρες:709 σεισμοί | 33 σεισμοί M2+ | 632 σεισμοί M3+ | 44 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες:2,845 σεισμοί | 127 σεισμοί M2+ | 2,524 σεισμοί M3+ | 193 σεισμοί M4+ | 1 σεισμός M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (10 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 GMT (10 σεισμοί)
18 Μαΐ 2022 14:27 (GMT -5) (18 Μαΐ 2022 19:27 GMT)
3.4

16 km
22 km βορειοδυτικά από Rio Grande, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
18 Μαΐ 2022 10:54 (GMT -7) (18 Μαΐ 2022 17:54 GMT)
3.4

17 km
North Pacific Ocean, 80 km νότια από Santiago Pinotepa Nacional, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
18 Μαΐ 2022 04:55 (GMT -5) (18 Μαΐ 2022 09:55 GMT)
3.5

16 km
North Pacific Ocean, 9.8 km νοτιοανατολικά από Ακαπούλκο, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
18 Μαΐ 2022 04:02 (GMT -5) (18 Μαΐ 2022 09:02 GMT)
4.0

23 km
50 km ανατολικά από Ακαπούλκο, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
18 Μαΐ 2022 03:23 (GMT -5) (18 Μαΐ 2022 08:23 GMT)
3.3

5 km
26 km ανατολικά από Ακαπούλκο, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
18 Μαΐ 2022 03:08 (GMT -5) (18 Μαΐ 2022 08:08 GMT)
3.5

10 km
10.4 km νότια από Santiago Pinotepa Nacional, Oaxaca, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
18 Μαΐ 2022 01:42 (GMT -5) (18 Μαΐ 2022 06:42 GMT)
3.9

9 km
40 km νοτιοανατολικά από Ακαπούλκο, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
18 Μαΐ 2022 01:35 (GMT -5) (18 Μαΐ 2022 06:35 GMT)
3.5

5 km
16 km νοτιοδυτικά από Ometepec, Guerrero, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
18 Μαΐ 2022 01:25 (GMT -5) (18 Μαΐ 2022 06:25 GMT)
3.9

20 km
22 km δυτικά από Santiago Pinotepa Nacional, Oaxaca, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
18 Μαΐ 2022 00:58 (GMT -5) (18 Μαΐ 2022 05:58 GMT)
3.2

16 km
10.6 km βόρεια από Rio Grande, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.1 x 1011 joules (58.8 megawatt hours, ισοδυναμεί με 50.6 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 19 Μαΐου 2022 05:22 GMT - Refresh

Search!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.