Help Ukraine

Οι μεγαλύτεροι σεισμοί από το 1900: San Jose El Idolo, Suchitepeque, Γουατεμάλα - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση never
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί από το 1900:

  • 10 σεισμοί μεγέθους 7 βαθμών και άνω
  • 72 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 6 και 7 βαθμών
  • 423 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 5 και 6 βαθμών
Από το 1900, San Jose El Idolo είχε 10 σεισμούς μεγέθους 7.0 ή μεγαλύτερο, 72 σεισμούς μεγέθους 6+ και 423 σεισμούς μεγέθους 5+. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 5.3 | North Pacific Ocean, 71 km ΝΔ από Retalhuleu, Γουατεμάλα -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 7.7 | 26 km Ν από La Gomera, Departamento de Escuintla, Γουατεμάλα -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Alotenango | Antigua Guatemala | Barberena | Catarina | Chiche | Chichicastenango | Chimaltenango | Ciudad Vieja | Comalapa | Concepcion | ...Προβολή όλων... | Yepocapa | Zaragoza
...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
5.0+
6.0+
7.0+
Filter by age:
όλα
1y
3y
5y
10y
30y
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
5.0+
6.0+
7.0+
Showing quakes since 1900, από μέγεθος 5 ή μεγαλύτερο (505 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
30 Μαρ 2022 10:00 (GMT -6) (30 Μαρ 2022 16:00 GMT)
5.3

23 km
98 km (61 mi)North Pacific Ocean, 71 km νοτιοδυτικά από Retalhuleu, Γουατεμάλα 18 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
16 Φεβ 2022 01:12 (GMT -6) (16 Φεβ 2022 07:12 GMT)
6.2

84 km
45 km (28 mi)33 km νοτιοδυτικά από Santa Lucia Cotzumalguapa, Γουατεμάλα 773 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
13 Δεκ 2021 01:03 (GMT -6) (13 Δεκ 2021 07:03 GMT)
5.6

180 km
34 km (21 mi)4.8 km βόρεια από Motozintla, Chiapas, Μεξικό 72 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
18 Νοε 2021 10:56 (GMT -6) (18 Νοε 2021 16:56 GMT)
5.8

30 km
87 km (54 mi)North Pacific Ocean, 83 km νότια από Escuintla, Γουατεμάλα 91 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
24 Αυγ 2021 10:16 (GMT -6) (24 Αυγ 2021 16:16 GMT)
5.2

10 km
136 km (85 mi)North Pacific Ocean, 98 km νοτιοδυτικά από La Gomera, Γουατεμάλα 2 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
2021-07-25 00:21:31 (Hora de México) (25 Ιου 2021 05:21 GMT)
5.0

214 km
96 km (60 mi)72 km νοτιοδυτικά από Comitan, Chiapas, Μεξικό 3 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
2021-06-21 21:25:17 (Hora de México) (22 Ιου 2021 02:25 GMT)
5.0

95 km
18 km (11 mi)20 km δυτικά από Huixtla, Chiapas, Μεξικό 16 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
19 Ιου 2021 13:57 (GMT -5) (19 Ιου 2021 18:57 GMT)
5.4

227 km
110 km (68 mi)61 km νοτιοδυτικά από Comitan, Chiapas, Μεξικό Περ.Χάρτης
12 Jun 8:58 pm (GMT -6) (13 Ιου 2021 02:58 GMT)
5.4

102 km
106 km (66 mi)37 km νοτιοδυτικά από Santa Lucia Cotzumalguapa, Γουατεμάλα 145 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
12 May 2:45 am (GMT -6) (12 Μαΐ 2021 08:45 GMT)
5.9

37 km
11 km (6.8 mi)North Pacific Ocean, 41 km νοτιοδυτικά από Σονσονάτε, Ελ Σαλβαδόρ 107 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
12 May 12:17 am (GMT -6) (12 Μαΐ 2021 06:17 GMT)
5.5

42 km
30 km (19 mi)North Pacific Ocean, 32 km νοτιοδυτικά από Σονσονάτε, Ελ Σαλβαδόρ 112 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
25 Μαρ 2021 22:06 (GMT -6) (26 Μαρ 2021 04:06 GMT)
5.0

19 km
114 km (71 mi)North Pacific Ocean, Γουατεμάλα, 90 km νοτιοδυτικά από Acajutla, Ελ Σαλβαδόρ 3 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
27 Φεβ 2021 04:27 (GMT -6) (27 Φεβ 2021 10:27 GMT)
5.0

18 km
113 km (70 mi)North Pacific Ocean, 87 km νοτιοδυτικά από Retalhuleu, Γουατεμάλα Περ.Χάρτης
14 Φεβ 2021 03:20 (GMT -6) (14 Φεβ 2021 09:20 GMT)
5.0

27 km
117 km (73 mi)North Pacific Ocean, 91 km νοτιοδυτικά από Santa Lucia Cotzumalguapa, Γουατεμάλα 5 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
28 Ιαν 2021 04:38 (GMT -6) (28 Ιαν 2021 10:38 GMT)
5.1

25 km
136 km (85 mi)North Pacific Ocean, 120 km νότια από Coatepec, Γουατεμάλα 2 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
22 Ιαν 2021 22:58 (GMT -6) (23 Ιαν 2021 04:58 GMT)
5.3

18 km
104 km (65 mi)North Pacific Ocean, 68 km νότια από San Jose, Γουατεμάλα 14 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 9.5 x 1016 joules (26477 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 2.3 x 107 τόνους TNT ή 1423.8 atomic bombs!) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 22 Μαΐου 2022 05:33 GMT - Refresh

Search!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.