Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, El Calvario, Departamento del Meta, Κολομβία, τις τελευταίες 24 ώρες την Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 26 Ιανουαρίου 2023 23:20 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 4 σεισμοί μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 2 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 21 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, El Calvario είχε 4 σεισμούς μεγέθους 3.0 ή μεγαλύτερο και 2 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 21 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Ελαφρύς σεισμός μεγέθους 3.4 σημειώθηκε Boyaca, Κολομβία, πριν από 21 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 3.3 | 43 km Ν από Sogamoso, Boyaca, Κολομβία -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 3.4 | 45 km Ν από Sogamoso, Boyaca, Κολομβία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near El Calvario, Departamento del Meta, Κολομβία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες26 σεισμοί2 σεισμοί M2+4 σεισμοί M3+
Τελευταίες 7 ημέρες103 σεισμοί8 σεισμοί M2+4 σεισμοί M3+
Τελευταίες 30 ημέρες303 σεισμοί36 σεισμοί M2+11 σεισμοί M3+
Τελευταίες 90 ημέρες796 σεισμοί132 σεισμοί M2+15 σεισμοί M3+0 σεισμοί M4+1 σεισμός M5+
Τελευταίες 365 ημέρες2,170 σεισμοί455 σεισμοί M2+40 σεισμοί M3+2 σεισμοί M4+1 σεισμός M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (27 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 GMT (27 σεισμοί)
26 Ιαν 2023 17:21 (GMT -5) (26 Ιαν 2023 22:21 GMT)
3.3

22 km
43 km νότια από Sogamoso, Boyaca, Κολομβία
Το ενιωσα
Περ.
26 Ιαν 2023 13:06 (GMT -5) (26 Ιαν 2023 18:06 GMT)
1.9

12 km
17 km βορειοδυτικά από Mesetas, Κολομβία Περ.
26 Ιαν 2023 12:39 (GMT -5) (26 Ιαν 2023 17:39 GMT)
2.1

18 km
39 km νότια από Sogamoso, Boyaca, Κολομβία Περ.
26 Ιαν 2023 11:54 (GMT -5) (26 Ιαν 2023 16:54 GMT)
1.2

25 km
Colombia Περ.
26 Ιαν 2023 09:07 (GMT -5) (26 Ιαν 2023 14:07 GMT)
1.4

5 km
Colombia Περ.
26 Ιαν 2023 08:15 (GMT -5) (26 Ιαν 2023 13:15 GMT)
1.5

16 km
Colombia Περ.
26 Ιαν 2023 08:13 (GMT -5) (26 Ιαν 2023 13:13 GMT)
1.3
Colombia Περ.
26 Ιαν 2023 06:10 (GMT -5) (26 Ιαν 2023 11:10 GMT)
1.1

16 km
Colombia Περ.
26 Ιαν 2023 06:05 (GMT -5) (26 Ιαν 2023 11:05 GMT)
1.8

15 km
88 km δυτικά από Granada, Departamento del Meta, Κολομβία Περ.
26 Ιαν 2023 02:53 (GMT -5) (26 Ιαν 2023 07:53 GMT)
1.1

19 km
Colombia Περ.
26 Ιαν 2023 02:49 (GMT -5) (26 Ιαν 2023 07:49 GMT)
0.6

0.9 km
Colombia Περ.
26 Ιαν 2023 01:09 (GMT -5) (26 Ιαν 2023 06:09 GMT)
1.6

27 km
Colombia Περ.
26 Ιαν 2023 01:09 (GMT -5) (26 Ιαν 2023 06:09 GMT)
1.4

16 km
Colombia Περ.
26 Ιαν 2023 00:48 (GMT -5) (26 Ιαν 2023 05:48 GMT)
1.3

24 km
Departamento del Meta, 64 km βορειοανατολικά από Neiva, Κολομβία Περ.
26 Ιαν 2023 00:17 (GMT -5) (26 Ιαν 2023 05:17 GMT)
1.3
Colombia Περ.
25 Ιαν 2023 23:29 (GMT -5) (26 Ιαν 2023 04:29 GMT)
3.3

19 km
43 km νότια από Sogamoso, Boyaca, Κολομβία
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
25 Ιαν 2023 22:22 (GMT -5) (26 Ιαν 2023 03:22 GMT)
1.5

13 km
Colombia Περ.
25 Ιαν 2023 22:19 (GMT -5) (26 Ιαν 2023 03:19 GMT)
1.7

31 km
Colombia Περ.
25 Ιαν 2023 22:18 (GMT -5) (26 Ιαν 2023 03:18 GMT)
1.5

75 km
Colombia Περ.
25 Ιαν 2023 22:11 (GMT -5) (26 Ιαν 2023 03:11 GMT)
2.2

10.1 km
16 km βορειοδυτικά από Mesetas, Κολομβία Περ.
25 Ιαν 2023 22:01 (GMT -5) (26 Ιαν 2023 03:01 GMT)
1.5

14 km
Colombia Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.3 x 1010 joules (6.26 megawatt hours, ισοδυναμεί με 5.38 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: La Rusia, Boyaca, Colombia (RUS/CM network) | Show on map | Station Info
Seismic station La Rusia, Boyaca, Colombia: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 26 Ιανουαρίου 2023 23:20 GMT -

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings