Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, San Gregorio Magno, Καμπανία, Ιταλία, τις τελευταίες 14 ημέρες - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 3 Φεβρουαρίου 2023 05:10 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 14 ημέρες:

  • 8 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 59 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 14 ημέρες, San Gregorio Magno είχε 8 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 59 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 0.2 | Italy: Campi Flegrei Area -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 2.4 | 18 km Β από Caserta, Καμπανία, Ιταλία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near San Gregorio Magno, Καμπανία, Ιταλία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες2 σεισμοί
Τελευταίες 7 ημέρες18 σεισμοί3 σεισμοί M2+
Τελευταίες 30 ημέρες106 σεισμοί17 σεισμοί M2+
Τελευταίες 90 ημέρες383 σεισμοί71 σεισμοί M2+4 σεισμοί M3+2 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες1,475 σεισμοί234 σεισμοί M2+16 σεισμοί M3+2 σεισμοί M4+1 σεισμός M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Απόκρυψη 1 μη επιβεβαιωμένος σεισμός
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (68 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 GMT (2 σεισμοί)
27 Ιαν 2023 03:21 (GMT +1) (27 Ιαν 2023 02:21 GMT)
2.3

10.4 km
7.6 km νοτιοανατολικά από Stigliano, Ιταλία Περ.
27 Ιαν 2023 02:14 (GMT +1) (27 Ιαν 2023 01:14 GMT)
1.5

27 km
Italy: 5 Km E Umbriatico (KR) Περ.
Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 GMT (7 σεισμοί)
26 Ιαν 2023 23:39 (GMT +1) (26 Ιαν 2023 22:39 GMT)
1.1

10 km
Italy: 2 Km SW Controne (SA) Περ.
26 Ιαν 2023 23:01 (GMT +1) (26 Ιαν 2023 22:01 GMT)
1.4

22 km
Italy: 4 Km N Roccasicura (IS) Περ.
26 Ιαν 2023 13:14 (GMT +1) (26 Ιαν 2023 12:14 GMT)
1.3

6.9 km
Italy: 6 Km SE Mormanno (CS) Περ.
26 Ιαν 2023 11:16 (GMT +1) (26 Ιαν 2023 10:16 GMT)
1.7

9 km
Italy: 8 Km SE Stigliano (MT) Περ.
26 Ιαν 2023 07:24 (GMT +1) (26 Ιαν 2023 06:24 GMT)
0.5

1.5 km
Italy: Campi Flegrei Area Περ.
26 Ιαν 2023 07:08 (GMT +1) (26 Ιαν 2023 06:08 GMT)
0.2

2.1 km
Italy: Campi Flegrei Area Περ.
26 Ιαν 2023 02:40 (GMT +1) (26 Ιαν 2023 01:40 GMT)
0.1

3.1 km
Italy: Campi Flegrei Area Περ.
Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 GMT (5 σεισμοί)
25 Ιαν 2023 17:35 (GMT +1) (25 Ιαν 2023 16:35 GMT)
0.4

2 km
Italy: Vesuvio Area Περ.
25 Ιαν 2023 15:20 (GMT +1) (25 Ιαν 2023 14:20 GMT)
1.6

31 km
Italy: 3 Km W Cirò (KR) Περ.
25 Ιαν 2023 15:03 (GMT +1) (25 Ιαν 2023 14:03 GMT)
1.6

9.5 km
Italy: 2 Km W Serracapriola (FG) Περ.
25 Ιαν 2023 14:16 (GMT +1) (25 Ιαν 2023 13:16 GMT)
?

n/a
26 km νοτιοδυτικά από Ferrandina, Ιταλία (μη επιβεβαιωμένους) 1 αναφοράΠερ.
25 Ιαν 2023 05:04 (GMT +1) (25 Ιαν 2023 04:04 GMT)
2.2

10.3 km
Tyrrhenian Sea, 30 km δυτικά από Scalea, Ιταλία Περ.
Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 GMT (7 σεισμοί)
24 Ιαν 2023 10:44 (GMT +1) (24 Ιαν 2023 09:44 GMT)
1.9

15 km
24 km βορειοανατολικά από Benevento, Ιταλία Περ.
24 Ιαν 2023 04:27 (GMT +1) (24 Ιαν 2023 03:27 GMT)
0.9

0.2 km
Italy: Vesuvio Area Περ.
24 Ιαν 2023 04:25 (GMT +1) (24 Ιαν 2023 03:25 GMT)
1.5

4.6 km
Italy: 7 Km W Morano Calabro (CS) Περ.
24 Ιαν 2023 04:22 (GMT +1) (24 Ιαν 2023 03:22 GMT)
1.6

10.1 km
Italy: 7 Km SE Mormanno (CS) Περ.
24 Ιαν 2023 04:15 (GMT +1) (24 Ιαν 2023 03:15 GMT)
1.1

9.3 km
Italy: 1 Km N Alvito (FR) Περ.
24 Ιαν 2023 03:55 (GMT +1) (24 Ιαν 2023 02:55 GMT)
2.3

10 km
12 km ανατολικά από Sora, Ιταλία Περ.
24 Ιαν 2023 01:12 (GMT +1) (24 Ιαν 2023 00:12 GMT)
1.4

5.9 km
Italy: Costa Garganica (Foggia) Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.6 x 109 joules (440 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.379 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Castrocucco, Italy (CUC/MN network) | Show on map | Station Info
Seismic station Castrocucco, Italy: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 3 Φεβρουαρίου 2023 05:10 GMT -

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings