Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, San Gregorio Magno, Καμπανία, Ιταλία, τις τελευταίες 30 ημέρες - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 2 Φεβρουαρίου 2023 01:26 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 30 ημέρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 18 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 172 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 30 ημέρες, San Gregorio Magno είχε 1 σεισμό μεγέθους 3.5 και 18 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 172 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.7 | Italy: Costa Garganica (Foggia) -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 3.5 | 11 km Α από Cassino, Provincia di Frosinone, Λάτιο, Ιταλία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near San Gregorio Magno, Καμπανία, Ιταλία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες3 σεισμοί1 σεισμός M2+
Τελευταίες 7 ημέρες22 σεισμοί4 σεισμοί M2+
Τελευταίες 30 ημέρες114 σεισμοί18 σεισμοί M2+1 σεισμός M3+
Τελευταίες 90 ημέρες383 σεισμοί71 σεισμοί M2+4 σεισμοί M3+2 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες1,477 σεισμοί235 σεισμοί M2+16 σεισμοί M3+2 σεισμοί M4+1 σεισμός M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Απόκρυψη 3 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 1.6 ή μεγαλύτερο (54 στα 191 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 GMT (4 σεισμοί)
25 Ιαν 2023 15:20 (GMT +1) (25 Ιαν 2023 14:20 GMT)
1.6

31 km
Italy: 3 Km W Cirò (KR) Περ.
25 Ιαν 2023 15:03 (GMT +1) (25 Ιαν 2023 14:03 GMT)
1.6

9.5 km
Italy: 2 Km W Serracapriola (FG) Περ.
25 Ιαν 2023 14:16 (GMT +1) (25 Ιαν 2023 13:16 GMT)
?

n/a
26 km νοτιοδυτικά από Ferrandina, Ιταλία (μη επιβεβαιωμένους) 1 αναφοράΠερ.
25 Ιαν 2023 05:04 (GMT +1) (25 Ιαν 2023 04:04 GMT)
2.2

10.3 km
Tyrrhenian Sea, 30 km δυτικά από Scalea, Ιταλία Περ.
Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 GMT (3 σεισμοί)
24 Ιαν 2023 10:44 (GMT +1) (24 Ιαν 2023 09:44 GMT)
1.9

15 km
24 km βορειοανατολικά από Benevento, Ιταλία Περ.
24 Ιαν 2023 04:22 (GMT +1) (24 Ιαν 2023 03:22 GMT)
1.6

10.1 km
Italy: 7 Km SE Mormanno (CS) Περ.
24 Ιαν 2023 03:55 (GMT +1) (24 Ιαν 2023 02:55 GMT)
2.3

10 km
12 km ανατολικά από Sora, Ιταλία Περ.
Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 GMT (1 σεισμός)
23 Ιαν 2023 02:38 (GMT +1) (23 Ιαν 2023 01:38 GMT)
2.0

56 km
Tyrrhenian Sea, 25 km βορειοδυτικά από Quattromiglia, Ιταλία Περ.
Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023 GMT (1 σεισμός)
22 Ιαν 2023 01:27 (GMT +1) (22 Ιαν 2023 00:27 GMT)
1.7

9.4 km
Italy: Costa Garganica (Foggia) Περ.
Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023 GMT (2 σεισμοί)
21 Ιαν 2023 23:23 (GMT +1) (21 Ιαν 2023 22:23 GMT)
1.8

10.7 km
7.8 km βορειοδυτικά από Cassino, Ιταλία Περ.
21 Ιαν 2023 18:16 (GMT +1) (21 Ιαν 2023 17:16 GMT)
2.3

7.7 km
Ionian Sea, 42 km βορειοανατολικά από Rossano Stazione, Ιταλία Περ.
Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023 GMT (2 σεισμοί)
19 Ιαν 2023 09:44 (GMT +1) (19 Ιαν 2023 08:44 GMT)
2.5

2.8 km
11 km δυτικά από Νάπολη, Καμπανία, Ιταλία 2 εκθέσειςΠερ.
19 Ιαν 2023 09:44 (GMT +1) (19 Ιαν 2023 08:44 GMT)
2.5

3 km
11 km δυτικά από Νάπολη, Καμπανία, Ιταλία Περ.
Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 GMT (2 σεισμοί)
18 Ιαν 2023 12:25 (GMT +1) (18 Ιαν 2023 11:25 GMT)
1.7

6.1 km
Italy: 7 Km SE Rignano Garganico (FG) Περ.
18 Ιαν 2023 01:55 (GMT +1) (18 Ιαν 2023 00:55 GMT)
?

n/a
81 km νοτιοανατολικά από Battipaglia, Ιταλία (μη επιβεβαιωμένους) 1 αναφοράΠερ.
Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 GMT (1 σεισμός)
15 Ιαν 2023 01:39 (GMT +1) (15 Ιαν 2023 00:39 GMT)
1.6

29 km
Italy: 4 Km SE Buonvicino (CS) Περ.
Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023 GMT (1 σεισμός)
14 Ιαν 2023 08:41 (GMT +1) (14 Ιαν 2023 07:41 GMT)
1.9

10.5 km
25 km νοτιοδυτικά από Castrovillari, Ιταλία Περ.
Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 GMT (6 σεισμοί)
13 Ιαν 2023 00:17 (GMT +1) (12 Ιαν 2023 23:17 GMT)
1.6

16 km
Italy: 1 Km S Colli A Volturno (IS) Περ.
12 Ιαν 2023 17:49 (GMT +1) (12 Ιαν 2023 16:49 GMT)
1.6

15 km
Italy: 1 Km N Montaquila (IS) Περ.
12 Ιαν 2023 17:25 (GMT +1) (12 Ιαν 2023 16:25 GMT)
2.0

12 km
Αμπρούτσο, 18 km ανατολικά από Sora, Ιταλία Περ.
12 Ιαν 2023 08:59 (GMT +1) (12 Ιαν 2023 07:59 GMT)
2.3

10.4 km
10 km βορειοανατολικά από Sannicandro Garganico, Ιταλία Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.5 x 1010 joules (4.08 megawatt hours, ισοδυναμεί με 3.51 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Castrocucco, Italy (CUC/MN network) | Show on map | Station Info
Seismic station Castrocucco, Italy: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 2 Φεβρουαρίου 2023 01:26 GMT -

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings