Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, Huajuapan de Leon, Oaxaca, Μεξικό, τις τελευταίες 14 ημέρες - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 28 Μαΐου 2022 23:58 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 14 ημέρες:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 4 βαθμών και άνω
  • 37 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 3 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
Τις τελευταίες 14 ημέρες, Huajuapan de Leon είχε 2 σεισμούς μεγέθους 4.0 ή μεγαλύτερο, 37 σεισμούς μεγέθους 3+ και 3 σεισμούς μεγέθους 2+. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 4.0 | 28 km Δ από Πουέμπλα, Μεξικό -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Huajuapan de Leon, Oaxaca, Μεξικό (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:1 σεισμός | 0 σεισμοί M2+ | 1 σεισμός M3+
Τελευταίες 7 ημέρες:23 σεισμοί | 3 σεισμοί M2+ | 18 σεισμοί M3+ | 2 σεισμοί M4+
Τελευταίες 30 ημέρες:79 σεισμοί | 6 σεισμοί M2+ | 71 σεισμοί M3+ | 2 σεισμοί M4+
Τελευταίες 90 ημέρες:231 σεισμοί | 15 σεισμοί M2+ | 206 σεισμοί M3+ | 8 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες:793 σεισμοί | 42 σεισμοί M2+ | 714 σεισμοί M3+ | 34 σεισμοί M4+ | 1 σεισμός M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Acatlan | Ahuacuotzingo | Ahuehuetitla | Albino Zertuche | Alcozauca de Guerrero | Alpoyeca | Asuncion Cuyotepeji | Asuncion Nochixtlan | Atexcal | Atlamajalcingo del Monte | ...Προβολή όλων... | Zoquitlan | Πουέμπλα
...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Απόκρυψη 1 μη επιβεβαιωμένος σεισμός
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (43 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 GMT (1 σεισμός)
28 Μαΐ 2022 02:15 (GMT -5) (28 Μαΐ 2022 07:15 GMT)
3.4

11 km
34 km νότια από Ayutla de los Libres, Guerrero, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 GMT (7 σεισμοί)
27 Μαΐ 2022 17:50 (GMT -5) (27 Μαΐ 2022 22:50 GMT)
?

n/a
2.9 km βορειοδυτικά από Atlixco, Πουέμπλα, Μεξικό (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
27 Μαΐ 2022 11:39 (GMT -5) (27 Μαΐ 2022 16:39 GMT)
2.9

31 km
25 km βορειοδυτικά από Santiago Pinotepa Nacional, Μεξικό Περ.Χάρτης
27 Μαΐ 2022 10:56 (GMT -5) (27 Μαΐ 2022 15:56 GMT)
3.0

19 km
26 km νότια από Ometepec, Guerrero, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
27 Μαΐ 2022 03:52 (GMT -5) (27 Μαΐ 2022 08:52 GMT)
3.5

6 km
North Pacific Ocean, 47 km νότια από Ayutla de los Libres, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
27 Μαΐ 2022 03:10 (GMT -5) (27 Μαΐ 2022 08:10 GMT)
3.2

4 km
5.3 km βορειοδυτικά από Santiago Pinotepa Nacional, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
27 Μαΐ 2022 02:55 (GMT -5) (27 Μαΐ 2022 07:55 GMT)
3.6

2 km
5.9 km βορειοδυτικά από Santiago Pinotepa Nacional, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
27 Μαΐ 2022 02:19 (GMT -5) (27 Μαΐ 2022 07:19 GMT)
3.3

4 km
21 km βορειοδυτικά από Santiago Pinotepa Nacional, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 GMT (2 σεισμοί)
26 Μαΐ 2022 09:32 (GMT -5) (26 Μαΐ 2022 14:32 GMT)
3.8

28 km
31 km νότια από Ayutla de los Libres, Guerrero, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
26 Μαΐ 2022 07:09 (GMT -5) (26 Μαΐ 2022 12:09 GMT)
4.0

44 km
28 km δυτικά από Πουέμπλα, Μεξικό
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 GMT (3 σεισμοί)
25 Μαΐ 2022 14:18 (GMT -5) (25 Μαΐ 2022 19:18 GMT)
3.8

62 km
42 km βορειοανατολικά από Heroica Ciudad de Tlaxiaco, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
25 Μαΐ 2022 12:44 (GMT -5) (25 Μαΐ 2022 17:44 GMT)
3.1

16 km
7.1 km νοτιοδυτικά από Ometepec, Guerrero, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
25 Μαΐ 2022 01:40 (GMT -5) (25 Μαΐ 2022 06:40 GMT)
3.6

8 km
25 km δυτικά από Ometepec, Guerrero, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 GMT (2 σεισμοί)
24 Μαΐ 2022 12:29 (GMT -5) (24 Μαΐ 2022 17:29 GMT)
3.6

43 km
26 km ανατολικά από Ayutla de los Libres, Guerrero, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
24 Μαΐ 2022 11:53 (GMT -5) (24 Μαΐ 2022 16:53 GMT)
2.9

32 km
22 km νοτιοδυτικά από Ayutla de los Libres, Guerrero, Μεξικό Περ.Χάρτης
Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 GMT (4 σεισμοί)
23 Μαΐ 2022 08:20 (GMT -5) (23 Μαΐ 2022 13:20 GMT)
4.0

7 km
14 km νότια από Ometepec, Guerrero, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 4.8 x 1011 joules (133 megawatt hours, ισοδυναμεί με 114 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 28 Μαΐου 2022 23:58 GMT - Refresh

Search!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.