Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, Huajuapan de Leon, Oaxaca, Μεξικό, τις τελευταίες 30 ημέρες - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 21 Μαΐου 2022 13:35 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 30 ημέρες:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 4 βαθμών και άνω
  • 77 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 3 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
Τις τελευταίες 30 ημέρες, Huajuapan de Leon είχε 2 σεισμούς μεγέθους 4.0 ή μεγαλύτερο, 77 σεισμούς μεγέθους 3+ και 3 σεισμούς μεγέθους 2+. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 4.1 | 33 km ΝΑ από Πουέμπλα, Μεξικό -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Huajuapan de Leon, Oaxaca, Μεξικό (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:1 σεισμός | 0 σεισμοί M2+ | 1 σεισμός M3+
Τελευταίες 7 ημέρες:19 σεισμοί | 0 σεισμοί M2+ | 19 σεισμοί M3+
Τελευταίες 30 ημέρες:82 σεισμοί | 3 σεισμοί M2+ | 77 σεισμοί M3+ | 2 σεισμοί M4+
Τελευταίες 90 ημέρες:222 σεισμοί | 13 σεισμοί M2+ | 199 σεισμοί M3+ | 8 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες:788 σεισμοί | 39 σεισμοί M2+ | 714 σεισμοί M3+ | 32 σεισμοί M4+ | 1 σεισμός M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Acatlan | Ahuacuotzingo | Ahuehuetitla | Albino Zertuche | Alcozauca de Guerrero | Alpoyeca | Asuncion Cuyotepeji | Asuncion Nochixtlan | Atexcal | Atlamajalcingo del Monte | ...Προβολή όλων... | Zoquitlan | Πουέμπλα
...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
3.0+
4.0+
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών από μέγεθος 3.2 ή μεγαλύτερο (68 στα 82 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 GMT (1 σεισμός)
21 Μαΐ 2022 01:04 (GMT -5) (21 Μαΐ 2022 06:04 GMT)
3.1

4 km
3.8 km βορειοδυτικά από Santiago Pinotepa Nacional, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 GMT (2 σεισμοί)
20 Μαΐ 2022 03:09 (GMT -5) (20 Μαΐ 2022 08:09 GMT)
3.5

40 km
24 km βορειοδυτικά από Santiago Pinotepa Nacional, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
19 Μαΐ 2022 23:54 (GMT -5) (20 Μαΐ 2022 04:54 GMT)
3.6

17 km
32 km νοτιοδυτικά από Ayutla de los Libres, Guerrero, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 GMT (1 σεισμός)
19 Μαΐ 2022 02:11 (GMT -5) (19 Μαΐ 2022 07:11 GMT)
3.5

11 km
24 km δυτικά από Ometepec, Guerrero, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 GMT (2 σεισμοί)
18 Μαΐ 2022 16:04 (GMT -5) (18 Μαΐ 2022 21:04 GMT)
3.4

3 km
10.4 km νοτιοανατολικά από Tecamachalco, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
18 Μαΐ 2022 01:35 (GMT -5) (18 Μαΐ 2022 06:35 GMT)
3.5

5 km
16 km νοτιοδυτικά από Ometepec, Guerrero, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 GMT (4 σεισμοί)
17 Μαΐ 2022 16:18 (GMT -5) (17 Μαΐ 2022 21:18 GMT)
3.3

22 km
33 km νοτιοδυτικά από Ometepec, Guerrero, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
17 Μαΐ 2022 15:41 (GMT -5) (17 Μαΐ 2022 20:41 GMT)
3.3

3 km
3.4 km βόρεια από Santiago Pinotepa Nacional, Oaxaca, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
17 Μαΐ 2022 12:40 (GMT -5) (17 Μαΐ 2022 17:40 GMT)
3.6

7 km
North Pacific Ocean, 34 km νότια από Florencio Villarreal, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
17 Μαΐ 2022 01:51 (GMT -5) (17 Μαΐ 2022 06:51 GMT)
3.3

64 km
25 km ανατολικά από Huajuapan de Leon, Oaxaca, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 GMT (4 σεισμοί)
16 Μαΐ 2022 13:52 (GMT -5) (16 Μαΐ 2022 18:52 GMT)
3.4

6 km
6.3 km βορειοδυτικά από Santiago Pinotepa Nacional, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
16 Μαΐ 2022 12:03 (GMT -5) (16 Μαΐ 2022 17:03 GMT)
3.6

11 km
3.6 km βόρεια από Santiago Pinotepa Nacional, Oaxaca, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
16 Μαΐ 2022 03:41 (GMT -5) (16 Μαΐ 2022 08:41 GMT)
3.5

31 km
San Luis Acatlan, 20 km ανατολικά από Ayutla de los Libres, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
16 Μαΐ 2022 01:43 (GMT -5) (16 Μαΐ 2022 06:43 GMT)
3.3

44 km
24 km βόρεια από Santa Catarina Juquila, Oaxaca, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 GMT (1 σεισμός)
14 Μαΐ 2022 04:27 (GMT -5) (14 Μαΐ 2022 09:27 GMT)
3.2

6 km
5.8 km βόρεια από Santiago Pinotepa Nacional, Oaxaca, Μεξικό Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 GMT (3 σεισμοί)
13 Μαΐ 2022 16:51 (GMT -5) (13 Μαΐ 2022 21:51 GMT)
3.4

26 km
16 km βόρεια από Cuautla, Morelos, Μεξικό Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 8.4 x 1011 joules (233 megawatt hours, ισοδυναμεί με 200 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 21 Μαΐου 2022 13:35 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.