Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 18 Οκτωβρίου 2021 14:42 GMT -

Πληκτρολογήστε τοπωνύμιο, πόλη, περιοχή ή χώρα για να αναζητήσετε σεισμούς:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Girdwood, Anchorage, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 18 Οκτωβρίου 2021 14:42 GMT -

Ο μεγαλύτερος σεισμός: Μέγεθος 2.2 - 9 Km SW of Anchorage, Alaska, Πέμ, 14 Οκτ 2021 23:41 (GMT -8)
Ο μεγαλύτερος σεισμός σήμερα: Μέγεθος 1.7 - 2 Km E of Big Lake, Alaska, Δευ, 18 Οκτ 2021 00:23 (GMT -8)
...Read More
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (24 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 08:23 GMT (1 σεισμός)
18 Οκτ 2021 00:23 (GMT -8) (18 Οκτ 2021 08:23 GMT)
1.7

40 km
128 km (80 mi)2 Km E of Big Lake, Alaska ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 02:23 GMT (2 σεισμοί)
16 Οκτ 2021 18:23 (GMT -8) (17 Οκτ 2021 02:23 GMT)
1.5

3.1 km
207 km (129 mi)34 Km NNE of Whittier, Alaska ΠερισσότεροΧάρτης
16 Οκτ 2021 17:14 (GMT -8) (17 Οκτ 2021 01:14 GMT)
1.4

42 km
127 km (79 mi)2 Km SE of Big Lake, Alaska ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021 16:16 GMT (4 σεισμοί)
16 Οκτ 2021 08:16 (GMT -8) (16 Οκτ 2021 16:16 GMT)
1.6

40 km
126 km (78 mi)8 Km S of Anchorage, Alaska ΠερισσότεροΧάρτης
15 Οκτ 2021 21:42 (GMT -8) (16 Οκτ 2021 05:42 GMT)
1.3

44 km
123 km (76 mi)4 Km NNW of Anchorage, Alaska ΠερισσότεροΧάρτης
15 Οκτ 2021 17:04 (GMT -8) (16 Οκτ 2021 01:04 GMT)
1.3

42 km
118 km (73 mi)19 Km SSW of Anchorage, Alaska ΠερισσότεροΧάρτης
15 Οκτ 2021 17:00 (GMT -8) (16 Οκτ 2021 01:00 GMT)
1.3

40 km
116 km (72 mi)7 Km NW of Point MacKenzie, Alaska ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 21:58 GMT (9 σεισμοί)
15 Οκτ 2021 13:58 (GMT -8) (15 Οκτ 2021 21:58 GMT)
1.4

31 km
146 km (91 mi)12 Km SSW of Hope, Alaska ΠερισσότεροΧάρτης
15 Οκτ 2021 11:29 (GMT -8) (15 Οκτ 2021 19:29 GMT)
1.3

2.2 km
213 km (132 mi)33 Km NE of Whittier, Alaska ΠερισσότεροΧάρτης
15 Οκτ 2021 08:48 (GMT -8) (15 Οκτ 2021 16:48 GMT)
1.3

34 km
117 km (73 mi)4 Km W of Point MacKenzie, Alaska ΠερισσότεροΧάρτης
15 Οκτ 2021 07:22 (GMT -8) (15 Οκτ 2021 15:22 GMT)
1.2

44 km
115 km (71 mi)25 Km SW of Anchorage, Alaska ΠερισσότεροΧάρτης
15 Οκτ 2021 06:14 (GMT -8) (15 Οκτ 2021 14:14 GMT)
1.3

42 km
119 km (74 mi)3 Km SW of Point MacKenzie, Alaska ΠερισσότεροΧάρτης
15 Οκτ 2021 04:04 (GMT -8) (15 Οκτ 2021 12:04 GMT)
1.3

7.9 km
224 km (139 mi)42 Km NE of Whittier, Alaska ΠερισσότεροΧάρτης
15 Οκτ 2021 03:56 (GMT -8) (15 Οκτ 2021 11:56 GMT)
1.9

22 km
126 km (78 mi)4 Km SSE of Big Lake, Alaska ΠερισσότεροΧάρτης
15 Οκτ 2021 02:24 (GMT -8) (15 Οκτ 2021 10:24 GMT)
1.6

43 km
108 km (67 mi)Southern Alaska ΠερισσότεροΧάρτης
14 Οκτ 2021 23:41 (GMT -8) (15 Οκτ 2021 07:41 GMT)
2.2

13 km
121 km (75 mi)9 Km SW of Anchorage, Alaska ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 22:03 GMT (4 σεισμοί)
14 Οκτ 2021 14:03 (GMT -8) (14 Οκτ 2021 22:03 GMT)
1.0

41 km
121 km (75 mi)2 Km SSW of Point MacKenzie, Alaska ΠερισσότεροΧάρτης
14 Οκτ 2021 10:10 (GMT -8) (14 Οκτ 2021 18:10 GMT)
1.2

20 km
119 km (74 mi)10 Km SW of Anchorage, Alaska ΠερισσότεροΧάρτης
13 Οκτ 2021 21:41 (GMT -8) (14 Οκτ 2021 05:41 GMT)
1.6

29 km
148 km (92 mi)8 Km NNE of Hope, Alaska ΠερισσότεροΧάρτης
13 Οκτ 2021 19:51 (GMT -8) (14 Οκτ 2021 03:51 GMT)
1.3

43 km
127 km (79 mi)1 Km ENE of Big Lake, Alaska ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 13:38 GMT (1 σεισμός)
13 Οκτ 2021 05:38 (GMT -8) (13 Οκτ 2021 13:38 GMT)
1.6

27 km
148 km (92 mi)5 Km S of Hope, Alaska ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021 19:03 GMT (2 σεισμοί)
12 Οκτ 2021 11:03 (GMT -8) (12 Οκτ 2021 19:03 GMT)
1.9

33 km
106 km (66 mi)14 Km ENE of Point Possession, Alaska ΠερισσότεροΧάρτης
12 Οκτ 2021 10:44 (GMT -8) (12 Οκτ 2021 18:44 GMT)
2.0

35 km
129 km (80 mi)7 Km W of Knik, Alaska ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 17:45 GMT (1 σεισμός)
11 Οκτ 2021 09:45 (GMT -8) (11 Οκτ 2021 17:45 GMT)
1.7

31 km
161 km (100 mi)21 Km NW of Moose Pass, Alaska ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 4.7 x 108 joules (130 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.112 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint || EN | DE | ES | EL
Ακολουθήστε μας: Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube