Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 25 Ιανουαρίου 2022 05:53 GMT - ανανέωση

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Indian Wells, Riverside County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 25 Ιανουαρίου 2022 05:53 GMT -

Ο μεγαλύτερος σεισμός: Μέγεθος 3.5 - Riverside County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες, Δευ, 17 Ιαν 2022 23:39 (GMT -8)
Ο μεγαλύτερος σεισμός σήμερα: Μέγεθος 1.1 - 13km WNW of Yucca Valley, CA, Δευ, 24 Ιαν 2022 05:13 (GMT -8)
Ο πιο πρόσφατος σεισμός: Μέγεθος 1.0 - 8km ENE of Borrego Springs, CA, Δευ, 24 Ιαν 2022 13:25 (GMT -8)
...Read More
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Απόκρυψη 2 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 1 ή μεγαλύτερο (69 στα 153 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 21:25 GMT (6 σεισμοί)
24 Ιαν 2022 13:25 (GMT -8) (24 Ιαν 2022 21:25 GMT)
1.0

12 km
8km ENE of Borrego Springs, CA Περ.Χάρτης
24 Ιαν 2022 05:13 (GMT -8) (24 Ιαν 2022 13:13 GMT)
1.1

1.6 km
13km WNW of Yucca Valley, CA Περ.Χάρτης
24 Ιαν 2022 04:43 (GMT -8) (24 Ιαν 2022 12:43 GMT)
1.1

4.5 km
13km NE of Yucaipa, CA Περ.Χάρτης
24 Ιαν 2022 04:20 (GMT -8) (24 Ιαν 2022 12:20 GMT)
1.1

6.5 km
10km W of Palomar Observatory, CA Περ.Χάρτης
24 Ιαν 2022 04:19 (GMT -8) (24 Ιαν 2022 12:19 GMT)
1.1

4.7 km
10km W of Palomar Observatory, CA Περ.Χάρτης
24 Ιαν 2022 04:00 (GMT -8) (24 Ιαν 2022 12:00 GMT)
1.0

10.2 km
14km SE of Anza, CA Περ.Χάρτης
Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 21:03 GMT (13 σεισμοί)
23 Ιαν 2022 13:03 (GMT -8) (23 Ιαν 2022 21:03 GMT)
1.0

3.6 km
20km N of Borrego Springs, CA Περ.Χάρτης
23 Ιαν 2022 12:57 (GMT -8) (23 Ιαν 2022 20:57 GMT)
3.2

6.7 km
Riverside County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
Περ.Χάρτης
23 Ιαν 2022 11:11 (GMT -8) (23 Ιαν 2022 19:11 GMT)
1.1

9.1 km
5km E of Borrego Springs, CA Περ.Χάρτης
23 Ιαν 2022 09:16 (GMT -8) (23 Ιαν 2022 17:16 GMT)
1.3

14 km
6km WNW of Lake Henshaw, CA Περ.Χάρτης
23 Ιαν 2022 08:21 (GMT -8) (23 Ιαν 2022 16:21 GMT)
?

n/a
Riverside County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
23 Ιαν 2022 05:10 (GMT -8) (23 Ιαν 2022 13:10 GMT)
1.0

5.6 km
5km E of Borrego Springs, CA Περ.Χάρτης
23 Ιαν 2022 02:20 (GMT -8) (23 Ιαν 2022 10:20 GMT)
1.4

13 km
7km ENE of Yucaipa, CA 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
23 Ιαν 2022 01:20 (GMT -8) (23 Ιαν 2022 09:20 GMT)
1.0

16 km
2km NNW of Cabazon, CA Περ.Χάρτης
23 Ιαν 2022 00:33 (GMT -8) (23 Ιαν 2022 08:33 GMT)
1.7

9.8 km
3km N of Ocotillo Wells, CA Περ.Χάρτης
22 Ιαν 2022 23:02 (GMT -8) (23 Ιαν 2022 07:02 GMT)
1.3

2.2 km
10km SW of Niland, CA Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.9 x 1010 joules (5.19 megawatt hours, ισοδυναμεί με 4.47 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube