Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 24 Οκτωβρίου 2021 23:16 GMT -

Πληκτρολογήστε τοπωνύμιο, πόλη, περιοχή ή χώρα για να αναζητήσετε σεισμούς:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Lekenik, Municipality of Lekenik, Sisak-Moslavina, Κροατία: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 24 Οκτωβρίου 2021 23:16 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (13 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 08:06 GMT (2 σεισμοί)
24 Οκτ 2021 10:06 (GMT +2) (24 Οκτ 2021 08:06 GMT)
2.6

2 km
481 km (299 mi)Municipality of Gvozd, Sisak-Moslavina, 48 km νότια από Ζάγκρεμπ, Κροατία
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
24 Οκτ 2021 03:08 (GMT +2) (24 Οκτ 2021 01:08 GMT)
1.6

14 km
489 km (304 mi)Petrinja, 19 km νοτιοδυτικά από Σίσακ, Sisak, Κροατία ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 23:29 GMT (4 σεισμοί)
24 Οκτ 2021 01:29 (GMT +2) (23 Οκτ 2021 23:29 GMT)
1.4

2 km
495 km (308 mi)CROATIA ΠερισσότεροΧάρτης
23 Οκτ 2021 19:56 (GMT +2) (23 Οκτ 2021 17:56 GMT)
1.4

2 km
498 km (309 mi)CROATIA ΠερισσότεροΧάρτης
23 Οκτ 2021 07:07 (GMT +2) (23 Οκτ 2021 05:07 GMT)
1.3

1 km
498 km (309 mi)CROATIA ΠερισσότεροΧάρτης
23 Οκτ 2021 03:31 (GMT +2) (23 Οκτ 2021 01:31 GMT)
1.2

5 km
528 km (328 mi)CROATIA ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 17:51 GMT (3 σεισμοί)
22 Οκτ 2021 19:51 (GMT +2) (22 Οκτ 2021 17:51 GMT)
3.0

10 km
494 km (307 mi)Petrinja, 15 km νοτιοδυτικά από Σίσακ, Sisak, Κροατία
Το ενιωσα - 4 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
22 Οκτ 2021 19:51 (GMT +2) (22 Οκτ 2021 17:51 GMT)
2.4

2 km
499 km (310 mi)15 km νότια από Σίσακ, Sisak, Κροατία 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
22 Οκτ 2021 07:33 (GMT +2) (22 Οκτ 2021 05:33 GMT)
1.9

10 km
485 km (301 mi)Town of Glina, 23 km νοτιοδυτικά από Σίσακ, Κροατία ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 02:14 GMT (1 σεισμός)
21 Οκτ 2021 04:14 (GMT +2) (21 Οκτ 2021 02:14 GMT)
1.6

4 km
503 km (313 mi)Velika Gorica, Zagreb County, Κροατία ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 15:33 GMT (1 σεισμός)
20 Οκτ 2021 17:33 (GMT +2) (20 Οκτ 2021 15:33 GMT)
1.3

1 km
476 km (296 mi)SLOVENIA ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 15:07 GMT (2 σεισμοί)
18 Οκτ 2021 17:07 (GMT +2) (18 Οκτ 2021 15:07 GMT)
2.1

5 km
501 km (311 mi)Petrinja, Sisak-Moslavina, Κροατία ΠερισσότεροΧάρτης
18 Οκτ 2021 02:30 (GMT +2) (18 Οκτ 2021 00:30 GMT)
0.8

10 km
483 km (300 mi)Slovenia: Slovenska Bistrica / Slowenien ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.9 x 109 joules (818 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.704 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint || EN | DE | ES | EL
Ακολουθήστε μας: Ακολουθήστε μας στο FacebookΑκολουθήστε μας στο InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube