Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, Ισταμπούλ City, Τουρκία, τις τελευταίες 14 ημέρες - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 28 Μαΐου 2022 17:36 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 14 ημέρες:

  • 11 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 33 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 14 ημέρες, Ισταμπούλ είχε 11 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 33 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 2.7 | 6.5 km ΒΔ από Εσκισεχίρ, Τουρκία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Ισταμπούλ City, Τουρκία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:2 σεισμοί | 1 σεισμός M2+
Τελευταίες 7 ημέρες:25 σεισμοί | 7 σεισμοί M2+
Τελευταίες 30 ημέρες:75 σεισμοί | 17 σεισμοί M2+ | 1 σεισμός M3+
Τελευταίες 90 ημέρες:249 σεισμοί | 63 σεισμοί M2+ | 8 σεισμοί M3+ | 1 σεισμός M4+
Τελευταίες 365 ημέρες:915 σεισμοί | 293 σεισμοί M2+ | 27 σεισμοί M3+ | 6 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (44 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 GMT (1 σεισμός)
28 Μαΐ 2022 08:53 (GMT +3) (28 Μαΐ 2022 05:53 GMT)
2.2

7 km
Θάλασσα του Μαρμαρά, 16 km δυτικά από Erdek, Τουρκία Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 GMT (6 σεισμοί)
27 Μαΐ 2022 19:41 (GMT +3) (27 Μαΐ 2022 16:41 GMT)
1.6

12 km
8.7 km νότια από Biga, Τουρκία Περ.Χάρτης
27 Μαΐ 2022 19:16 (GMT +3) (27 Μαΐ 2022 16:16 GMT)
2.1

10 km
14 km νοτιοδυτικά από Biga, Τουρκία Περ.Χάρτης
27 Μαΐ 2022 18:55 (GMT +3) (27 Μαΐ 2022 15:55 GMT)
1.5

13 km
9.6 km νότια από Biga, Τουρκία Περ.Χάρτης
27 Μαΐ 2022 11:43 (GMT +3) (27 Μαΐ 2022 08:43 GMT)
2.4

22 km
Θάλασσα του Μαρμαρά, 30 km νότια από Beylikduzu, Τουρκία Περ.Χάρτης
27 Μαΐ 2022 10:09 (GMT +3) (27 Μαΐ 2022 07:09 GMT)
2.2

5.9 km
21 km νοτιοδυτικά από Akyazı, Τουρκία Περ.Χάρτης
27 Μαΐ 2022 05:53 (GMT +3) (27 Μαΐ 2022 02:53 GMT)
1.6

15 km
24 km βορειοανατολικά από Εσκισεχίρ, Τουρκία Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 GMT (4 σεισμοί)
26 Μαΐ 2022 23:39 (GMT +3) (26 Μαΐ 2022 20:39 GMT)
1.4

15 km
Turkey: HOSKOY-SARKOY (TEKIRDAG) Περ.Χάρτης
26 Μαΐ 2022 18:47 (GMT +3) (26 Μαΐ 2022 15:47 GMT)
2.2

7 km
Θάλασσα του Μαρμαρά, 24 km νότια από Ισταμπούλ, Τουρκία Περ.Χάρτης
26 Μαΐ 2022 18:46 (GMT +3) (26 Μαΐ 2022 15:46 GMT)
1.8

11 km
Θάλασσα του Μαρμαρά, 19 km νοτιοδυτικά από Maltepe, Τουρκία Περ.Χάρτης
26 Μαΐ 2022 17:32 (GMT +3) (26 Μαΐ 2022 14:32 GMT)
1.6
Επαρχία Εσκισεχίρ, 25 km νοτιοανατολικά από Bozüyük, Τουρκία Περ.Χάρτης
Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 GMT (2 σεισμοί)
25 Μαΐ 2022 22:52 (GMT +3) (25 Μαΐ 2022 19:52 GMT)
0.9

9.4 km
Turkey: UCMAKDERE-SARKOY (TEKIRDAG) Περ.Χάρτης
25 Μαΐ 2022 03:55 (GMT +3) (25 Μαΐ 2022 00:55 GMT)
1.3

10.4 km
Turkey: EKINCILER-GOYNUK (BOLU) Περ.Χάρτης
Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 GMT (2 σεισμοί)
24 Μαΐ 2022 14:35 (GMT +3) (24 Μαΐ 2022 11:35 GMT)
1.8
9.6 km βόρεια από Tavşanlı, Τουρκία Περ.Χάρτης
24 Μαΐ 2022 11:52 (GMT +3) (24 Μαΐ 2022 08:52 GMT)
1.7
3.3 km δυτικά από Orhangazi, Bursa, Τουρκία Περ.Χάρτης
Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 GMT (3 σεισμοί)
24 Μαΐ 2022 02:59 (GMT +3) (23 Μαΐ 2022 23:59 GMT)
1.7

13 km
Επαρχία Μπαλικεσίρ, 43 km νοτιοανατολικά από Ραιδεστός, Τουρκία Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 3.2 x 109 joules (902 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.776 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 28 Μαΐου 2022 17:36 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.