Help Ukraine

Οι μεγαλύτεροι σεισμοί από το 1900: Ισταμπούλ City, Τουρκία - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 28 Απριλίου 2022 21:21 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί από το 1900:

  • 3 σεισμοί μεγέθους 7 βαθμών και άνω
  • 6 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 6 και 7 βαθμών
  • 36 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 5 και 6 βαθμών
  • 234 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
Από το 1900, Ισταμπούλ είχε 3 σεισμούς μεγέθους 7.0 ή μεγαλύτερο, 6 σεισμούς μεγέθους 6+, 36 σεισμούς μεγέθους 5+ και 234 σεισμούς μεγέθους 4+. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 4.4 | 18 km Α από Mustafakemalpaşa, Bursa, Τουρκία -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 7.6 | 4.3 km Α από Derince, Επαρχία Κοτζαελί, Τουρκία -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
4.0+
5.0+
6.0+
7.0+
Filter by age:
όλα
1y
3y
5y
10y
30y
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
4.0+
5.0+
6.0+
7.0+
Showing quakes since 1900, από μέγεθος 4 ή μεγαλύτερο (279 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
22 Μαρ 2022 17:10 (GMT +3) (22 Μαρ 2022 14:10 GMT)
4.4

10 km
162 km (101 mi)18 km ανατολικά από Mustafakemalpaşa, Bursa, Τουρκία 7 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
20 Φεβ 2022 23:20 (GMT +3) (20 Φεβ 2022 20:20 GMT)
4.4

10 km
256 km (159 mi)Θάλασσα του Μαρμαρά, 25 km νοτιοδυτικά από Ραιδεστός, Τουρκία 2 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
6 Φεβ 2022 15:07 (GMT +3) (6 Φεβ 2022 12:07 GMT)
4.1

11 km
218 km (135 mi)29 km νοτιοδυτικά από Γιάλοβα, Τουρκία 4 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
7 Οκτ 2021 01:06 (GMT +3) (6 Οκτ 2021 22:06 GMT)
4.3

5 km
162 km (101 mi)18 km ανατολικά από Mustafakemalpaşa, Bursa, Τουρκία Περ.Χάρτης
19 Jun 3:07 pm (GMT +3) (19 Ιου 2021 12:07 GMT)
4.1

5 km
350 km (217 mi)2.6 km δυτικά από Sultanbeyli, Ισταμπούλ, Τουρκία 300 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
11 Jun 4:47 am (GMT +3) (11 Ιου 2021 01:47 GMT)
4.3

5 km
166 km (103 mi)Επαρχία Τσανάκκαλε, 54 km δυτικά από Μπαλικεσίρ, Τουρκία 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
11 Δεκ 2020 17:37 (GMT +3) (11 Δεκ 2020 14:37 GMT)
4.0

12 km
155 km (96 mi)Bursa, 10.3 km βόρεια από Susurluk, Τουρκία 41 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
24 Sep 4:38 pm (GMT +3) (24 Σεπ 2020 13:38 GMT)
4.2

12 km
247 km (153 mi)Θάλασσα του Μαρμαρά, 31 km νότια από Selibria, Τουρκία 842 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
8 Σεπ 2020 21:57 GMT
4.2

10 km
249 km (155 mi)Θάλασσα του Μαρμαρά, 17 km βορειοδυτικά από Marmara, Τουρκία 299 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
8 Μαρ 2020 04:21 GMT
4.3

2 km
241 km (150 mi)Θάλασσα του Μαρμαρά, 5 km βορειοδυτικά από Γιάλοβα, Τουρκία 284 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
11 Ιαν 2020 13:37 GMT
4.8

10 km
252 km (157 mi)Θάλασσα του Μαρμαρά, 19 km νότια από Selibria, Τουρκία 1085 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
10 Οκτ 2019 16:52 GMT
4.4

5 km
242 km (150 mi)Θάλασσα του Μαρμαρά, 5 km βορειοδυτικά από Γιάλοβα, Τουρκία 626 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
28 Σεπ 2019 11:03 GMT
4.0

12 km
250 km (155 mi)Θάλασσα του Μαρμαρά, 23 km νότια από Selibria, Τουρκία 168 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
26 Σεπ 2019 20:20 GMT
4.3

8 km
251 km (156 mi)Θάλασσα του Μαρμαρά, 24 km νότια από Selibria, Τουρκία 413 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
26 Σεπ 2019 11:26 GMT
4.2

13 km
248 km (154 mi)Western Turkey 22 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
26 Σεπ 2019 10:59 GMT
5.7

11 km
250 km (155 mi)Turkey 964 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 3.2 x 1016 joules (8773 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 7.5 x 106 τόνους TNT ή 471.8 atomic bombs!) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 28 Μαΐου 2022 03:53 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.