Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, General Santos City, Soccsksargen, Φιλιππίνες, τις τελευταίες 30 ημέρες - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Latest quake
See all
Mag. 2.1 σεισμός Davao Occidental, 34 km νοτιοανατολικά από Glan, Φιλιππίνες -
Το πιο δυνατό τελευταίες 30 ημέρεςMag. 5.8 Province of Agusan del Sur, 28 km νότια από Butuan, Φιλιππίνες - 10 Φεβ 2024 -
Επικαιροποιημένο: 2 Μαρτίου 2024 16:07 GMT -
Βρείτε όλους τους τελευταίους σεισμούς κοντά στο General Santos City, Soccsksargen, Φιλιππίνες, στη λίστα μας παρακάτω! Συχνά τα συμβάντα αναφέρονται μέσα σε λίγα λεπτά. Χρησιμοποιήστε το εικονίδιο ανανέωσης για να ελέγξετε για τυχόν σεισμούς που συμβαίνουν αυτήν τη στιγμή!

Αριθμός σεισμών ανά έτος

.
Τις τελευταίες 24 ώρες, στο/στη General Santos City σημειώθηκαν 5 σεισμοί μεγέθους έως 3 Ρίχτερ.
Τις τελευταίες 30 ημέρες, στο/στη General Santos City σημειώθηκαν 82 σεισμοί μεγέθους έως 5.8 Ρίχτερ σε απόσταση έως και 100 km:
  • 0 σεισμοί μεγέθους 5 βαθμών και άνω
  • 4 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
  • 9 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 39 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 30 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Διαβάστε περισσότερα
Εμφάνιση διαδραστικού χάρτη
[μικρότερος] [μεγαλύτερος]
Φιλτράρισμα κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
Check for new quakes now!
in sec
Pause automatic refreshing
Εμφάνιση όλων των πρόσφατων ή σημαντικών σεισμών τις τελευταίες 30 ημέρες, από μέγεθος 2.6 ή μεγαλύτερο, σε απόσταση έως και 300 χλμ (173 σεισμούς):
Ημερομην. κ. ώραMag
Βάθος
Πλησιέστερο ηφαίστειοΤοποθεσίαΣτοιχείαΧάρ.
2 Μαρ 19:58 (Manila)
2 Μαρ 11:58 GMT
3.0

28 km
47 km ανατολικά Province of Davao del Sur, Davao, 47 km ανατολικά από General Santos City, Φιλιππίνες
I FELT IT
Περ.
2 Μαρ 17:06 (Manila)
2 Μαρ 09:06 GMT
3.2

6 km
149 km βόρεια Province of Bukidnon, 35 km βόρεια από Kabacan, Φιλιππίνες
I FELT IT - 2 reports
Περ.
Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2024 GMT (3 σεισμοί)
2 Μαρ 05:30 (Makassar)
1 Μαρ 21:30 GMT

2.6

31 km
190 km νότια Celebes Sea, 94 km βόρεια από Sangihe Besar , Ινδονησία Περ.
1 Μαρ 18:09 (Manila)
1 Μαρ 10:09 GMT
3.0

131 km
207 km βορειοανατολικά 24 km βόρεια από Manay, Φιλιππίνες
I FELT IT
Περ.
1 Μαρ 13:18 (Manila)
1 Μαρ 05:18 GMT
2.7

6 km
208 km βορειοανατολικά 19 km βόρεια από Manay, Φιλιππίνες
I FELT IT
Περ.
Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 GMT (6 σεισμοί)
1 Μαρ 06:17 (GMT +8)
29 Φεβ 22:17 GMT
3.2

17 km
287 km βορειοανατολικά Philippine Sea, 85 km ανατολικά από Bislig City, Φιλιππίνες
I FELT IT
Περ.
1 Μαρ 04:23 (Manila)
29 Φεβ 20:23 GMT
2.9

24 km
207 km βόρεια 22 km ανατολικά από Valencia, Φιλιππίνες Περ.
1 Μαρ 02:12 (GMT +8)
29 Φεβ 18:12 GMT
3.0

11 km
281 km βορειοανατολικά Philippine Sea, 63 km ανατολικά από Bislig City, Φιλιππίνες
I FELT IT
Περ.
1 Μαρ 01:56 (Manila)
29 Φεβ 17:56 GMT
3.5

36 km
78 km δυτικά Celebes Sea, 38 km νοτιοδυτικά από Lake Sebu, Φιλιππίνες
I FELT IT
Περ.
29 Φεβ 22:47 (GMT +8)
29 Φεβ 14:47 GMT
2.7

10 km
117 km νοτιοανατολικά Philippine Sea, 73 km ανατολικά από Sarangani , Φιλιππίνες Περ.
29 Φεβ 09:59 (Manila)
29 Φεβ 01:59 GMT
3.2

27 km
92 km ανατολικά Philippine Sea, 39 km ανατολικά από Malita, Φιλιππίνες
I FELT IT - 1 report
Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 4.8 x 1013 joules (13.3 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 11451 τόνους TNT ή 0.7 ατομικές βόμβες!) | για τη σεισμική ενέργεια

General Santos City Quake-O-Meter

Έχει αυξηθεί ή μειωθεί η σεισμική δραστηριότητα;
Αριθμός σεισμών: -
Number of quakes vs average
Σεισμική Δραστηριότητα: ? %
Σεισμική δραστηριότητα έναντι μέσου όρου
Κάτω από το μέσο όρο
Φυσιολογικό εύρος
Ανω του μέσω όρου
Επικαιροποιημένο

Τελευταία σεισμικά σήματα

Seismic station: Davao, Philippines (DAV/IU network) | Εμφάνιση στον χάρτη | Station Info
Seismic station Davao, Philippines: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Κατάλογος σεισμών - Δείτε τους προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!

Στατιστικά σεισμού

Αριθμός σεισμών ανά έτος

Σημείωση:
Η φαινομενική αύξηση του αριθμού των σεισμών από περίπου το 2010 δεν οφείλεται στο ότι η σεισμική δραστηριότητα έχει αυξηθεί, αλλά κυρίως σε τρεις παράγοντες:
1) Αρχίσαμε να συλλέγουμε συστηματικά σεισμικά δεδομένα για μικρότερους σεισμούς παγκοσμίως από το 2010.
2) Ο αριθμός των σεισμικών δικτύων σε όλο τον κόσμο και η ευαισθησία τους για την ανίχνευση μικρότερων σεισμών έχει αυξηθεί δραστικά τα τελευταία χρόνια.
3) Η διαθεσιμότητα δεδομένων μέσω του διαδικτύου έχει επίσης αυξηθεί σημαντικά. Πολλές εθνικές υπηρεσίες άρχισαν να αναφέρουν δημοσίως τους σεισμούς μόλις τα τελευταία 10 χρόνια περίπου.

Μέσος αριθμός σεισμών

Με βάση δεδομένα από τα τελευταία 10 χρόνια και το αρχείο σεισμών μας με δεδομένα από το 1900, υπάρχουν περίπου 7,000 σεισμοί κατά μέσο όρο ανά έτος κοντά στο General Santos City, Soccsksargen, Φιλιππίνες:
  • Mag. 8 ή υψηλότερο: 0.01 σεισμοί ανά έτος (ή 1 σεισμός κάθε 100 χρόνια)
  • Mag. 7 ή υψηλότερο: 0.01 σεισμοί ανά έτος (ή 1 σεισμός κάθε 100 χρόνια)
  • Mag. 6 ή υψηλότερο: 0.38 σεισμοί ανά έτος (ή 1 σεισμός κάθε 2.6 χρόνια)
  • Mag. 5 ή υψηλότερο: 6.8 σεισμοί ανά έτος
  • Mag. 4 ή υψηλότερο: 37.8 σεισμοί ανά έτος
  • Mag. 3 ή υψηλότερο: 160 σεισμοί ανά έτος (ή 13.3 σεισμούς ανά μήνα)
  • Mag. 2 ή υψηλότερο: 594 σεισμοί ανά έτος (ή 49 σεισμούς ανά μήνα)
  • Mag. 1 ή υψηλότερο: 690 σεισμοί ανά έτος (ή 57 σεισμούς ανά μήνα)
Η General Santos City έχει πολύ υψηλό επίπεδο σεισμικής δραστηριότητας. Ωστόσο, η General Santos City είχε τουλάχιστον 21 σεισμούς πάνω μεγέθους 6 από το 1970, γεγονός που υποδηλώνει ότι μεγαλύτεροι σεισμοί αυτού του μεγέθους συμβαίνουν σπάνια, πιθανώς κατά μέσο όρο περίπου κάθε 1 έως 5 χρόνια.

Αριθμός πρόσφατων σεισμών κοντά στο General Santos City, Soccsksargen, Φιλιππίνες, ανά μέγεθος

Τελευταίες 24 ώρες
7 ημέρες
30 ημέρες
3 χρόνια
10 χρόνια
Τραπέζι
Mag
 
Αριθμός σεισμών (5 συνολικά ως 100%)
7+
-
no quakes Mag 7 or higher
6+
-
no quakes Mag 6 or higher
5+
-
no quakes Mag 5 or higher
4+
-
no quakes Mag 4 or higher
3+
1 σεισμός
betw. Mag 3 - 4 (20%)
2+
2 σεισμοί
betw. Mag 2 - 3 (40%)
παρακάτω M2
2 σεισμοί
(40%)
Mag
 
Αριθμός σεισμών (21 συνολικά ως 100%)
7+
-
no quakes Mag 7 or higher
6+
-
no quakes Mag 6 or higher
5+
-
no quakes Mag 5 or higher
4+
-
no quakes Mag 4 or higher
3+
5 σεισμοί
betw. Mag 3 - 4 (23.81%)
2+
7 σεισμοί
betw. Mag 2 - 3 (33.33%)
παρακάτω M2
9 σεισμοί
(42.86%)
Mag
 
Αριθμός σεισμών (82 συνολικά ως 100%)
7+
-
no quakes Mag 7 or higher
6+
-
no quakes Mag 6 or higher
5+
-
no quakes Mag 5 or higher
4+
4 σεισμοί
betw. Mag 4 - 5 (4.88%)
3+
9 σεισμοί
betw. Mag 3 - 4 (10.98%)
2+
39 σεισμοί
betw. Mag 2 - 3 (47.56%)
παρακάτω M2
30 σεισμοί
(36.59%)
Mag
 
Αριθμός σεισμών (1,803 συνολικά ως 100%)
7+
-
no quakes Mag 7 or higher
6+
2 σεισμοί
betw. Mag 6 - 7 (0.11%)
5+
14 σεισμοί
betw. Mag 5 - 6 (0.78%)
4+
88 σεισμοί
betw. Mag 4 - 5 (4.88%)
3+
338 σεισμοί
betw. Mag 3 - 4 (18.75%)
2+
1,083 σεισμοί
betw. Mag 2 - 3 (60.07%)
παρακάτω M2
278 σεισμοί
(15.42%)
Mag
 
Αριθμός σεισμών (7,039 συνολικά ως 100%)
7+
-
no quakes Mag 7 or higher
6+
11 σεισμοί
betw. Mag 6 - 7 (0.16%)
5+
65 σεισμοί
betw. Mag 5 - 6 (0.92%)
4+
313 σεισμοί
betw. Mag 4 - 5 (4.45%)
3+
1,240 σεισμοί
betw. Mag 3 - 4 (17.62%)
2+
4,415 σεισμοί
betw. Mag 2 - 3 (62.72%)
παρακάτω M2
995 σεισμοί
(14.14%)
Total number<M2M2+M3+M4+M5+M6+M7+
Τελευταίες 24 ώρες5 σεισμοί221----
Τελευταίες 7 ημέρες21 σεισμοί975----
Τελευταίες 30 ημέρες82 σεισμοί303994---
Τελευταία 3 χρόνια1,803 σεισμοί2781,08333888142-
Τελευταία 10 χρόνια7,039 σεισμοί9954,4151,2403136511-
Μέγεθος 1.0+, σε απόσταση έως και 100 χλμ, επικαιροποιημένο

Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου

Τελευταίες 90 ημέρες
30 μέρες
7 ημέρες
24 ώρες
2023
2024 μέχρι τώρα
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: Τελευταίες 90 ημέρες
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: 30 μέρες
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: 7 ημέρες
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: 24 ώρες
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: 2023
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: 2024 μέχρι τώρα

Ενσωματώστε ή μοιραστείτε αυτόνομο χάρτη

Μεγαλύτεροι σεισμοί κοντά στο General Santos City, Soccsksargen, Φιλιππίνες

Ο ισχυρότερος σεισμός των τελευταίων 10 ετών

Mag. 6.8 σεισμός Celebes Sea, 38 km νοτιοδυτικά από Glan, Φιλιππίνες - 29 Απρ 2017 -
Ο μεγαλύτερος σεισμός που σημειώθηκε κοντά στο General Santos City, Soccsksargen, Φιλιππίνες, τα τελευταία 10 χρόνια ήταν ένας σεισμός μεγέθους 6.8 πριν από 7 χρόνια που χτυπήστε Soccsksargen,  Φιλιππίνες, τ. Σάβ, 29 Απρ 2017, στις 04:23 τοπική ώρα (Asia/Manila GMT +8).

Ο ισχυρότερος σεισμός από το 1900

Mag. 8.3 σεισμός Celebes Sea, 79 km νοτιοδυτικά από Koronadal, Φιλιππίνες - 15 Αυγ 1918 -
Πριν από 106 χρόνια, Πέμ, 15 Αυγ 1918, στις 20:18 τοπική ώρα (Asia/Manila GMT +8), Soccsksargen,  Φιλιππίνες, επλήγη από σεισμό μεγέθους 8.3. Αυτός ήταν ο μεγαλύτερος σεισμός που έχει συμβεί κοντά στο General Santos City (σε απόσταση 100 χλμ.) εδώ και περισσότερα από 100 χρόνια (από το 1900).
Παρακάτω είναι μια λίστα και ένας χάρτης με τους μεγαλύτερους σεισμούς κοντά στο General Santos City (σε απόσταση 100 χλμ.) των τελευταίων ετών και από το 1900.
Ημερομην. κ. ώραMag
Βάθος
###DIST_LABEL###ΤοποθεσίαΣτοιχείαΧάρ.
17 Νοε 2023 08:14 GMT
17 Νοε 2023 16:14 (Manila)
6.7

78 km
60 km νότια Celebes Sea, 31 km νοτιοδυτικά από Glan, Φιλιππίνες 92 reportsΠερ.
7 Φεβ 2021 04:22 GMT
7 Φεβ 2021 12:22 (Manila)
6.0

26 km
71 km βόρεια 14 km δυτικά από Digos, Φιλιππίνες 291 reportsΠερ.
15 Δεκ 2020 23:21 GMT
16 Δεκ 2020 07:21 (Manila)
6.2

24 km
96 km νότια Philippine Sea, 15 km νοτιοδυτικά από Sarangani, Φιλιππίνες 62 reportsΠερ.
6 Σεπ 2020 15:23 GMT
6 Σεπ 2020 23:23 (Manila)
6.4

127 km
60 km ανατολικά Philippine Sea, 4.2 km βόρεια από Talagutong, Φιλιππίνες 357 reportsΠερ.
26 Μαρ 2020 15:38 GMT
26 Μαρ 2020 23:38 (Manila)
6.0

53 km
45 km νότια Celebes Sea, 13 km νότια από Glan, Φιλιππίνες 171 reportsΠερ.
15 Δεκ 2019 06:11 GMT
15 Δεκ 2019 14:11 (Manila)
6.7

29 km
57 km βόρεια 12 km δυτικά από Padada, Φιλιππίνες 535 reportsΠερ.
31 Οκτ 2019 01:11 GMT
31 Οκτ 2019 09:11 (Manila)
6.5

10 km
90 km βόρεια Province of Davao del Sur, Davao, 19 km νοτιοανατολικά από Kidapawan, Φιλιππίνες 473 reportsΠερ.
29 Οκτ 2019 01:04 GMT
29 Οκτ 2019 09:04 (Manila)
6.5

10 km
77 km βόρεια 7.9 km βορειοδυτικά από Magsaysay, Φιλιππίνες 932 reportsΠερ.
28 Οκτ 2019 01:04 GMT
28 Οκτ 2019 09:04 (Manila)
6.4

8 km
91 km βόρεια 6.3 km νοτιοδυτικά από Makilala, Φιλιππίνες 1 reportΠερ.
16 Οκτ 2019 11:37 GMT
16 Οκτ 2019 19:37 (Manila)
6.3

10 km
79 km βόρεια 7.6 km βορειοδυτικά από Magsaysay, Φιλιππίνες 769 reportsΠερ.
28 Απρ 2017 20:23 GMT
29 Απρ 2017 04:23 (Manila)
6.8

46 km
67 km νότια Celebes Sea, 38 km νοτιοδυτικά από Glan, Φιλιππίνες 30 reportsΠερ.
16 Φεβ 2013 04:37 GMT
16 Φεβ 2013 12:37 (GMT +8)
6.2

98 km
84 km νοτιοανατολικά Philippine Sea, 28 km νοτιοανατολικά από Caburan, Φιλιππίνες 4 reportsΠερ.
25 Δεκ 2008 03:20 GMT
25 Δεκ 2008 11:20 (Manila)
6.3

206 km
46 km νοτιοανατολικά 12 km βορειοανατολικά από Pangyan, Φιλιππίνες Περ.
1 Ιαν 2002 11:29 GMT
1 Ιαν 2002 19:29 (Manila)
6.3

138 km
57 km ανατολικά Province of Davao del Sur, 13 km νότια από Malita, Φιλιππίνες Περ.
17 Οκτ 1996 16:15 GMT
18 Οκτ 1996 00:15 (GMT +8)
6.0

117 km
97 km νοτιοανατολικά 85 km νοτιοανατολικά από Alabel, Φιλιππίνες Περ.
10 Αυγ 1989 01:55 GMT
10 Αυγ 1989 09:55 (Manila)
6.1

56 km
86 km δυτικά 82 km νοτιοδυτικά από Koronadal, Φιλιππίνες Περ.
17 Ιου 1986 18:13 GMT
18 Ιου 1986 02:13 (Manila)
6.6

32 km
53 km νότια Celebes Sea, 21 km νότια από Glan, Φιλιππίνες Περ.
29 Οκτ 1984 23:18 GMT
30 Οκτ 1984 07:18 (Manila)
6.6

153 km
59 km νοτιοανατολικά Philippine Sea, 33 km βόρεια από Sarangani , Φιλιππίνες Περ.
19 Νοε 1979 22:17 GMT
20 Νοε 1979 06:17 (Manila)
6.1

85 km
31 km νοτιοανατολικά Sarangani, 31 km νοτιοανατολικά από General Santos City, Φιλιππίνες Περ.
11 Φεβ 1979 22:22 GMT
12 Φεβ 1979 06:22 (GMT +8)
6.1

142 km
84 km ανατολικά Davao, 84 km ανατολικά από General Santos City, Φιλιππίνες Περ.
14 Μαρ 1953 17:00 GMT
15 Μαρ 1953 01:00 (Manila)
6.3

35 km
56 km βορειοανατολικά Province of Davao del Sur, 6.8 km νότια από Malita, Φιλιππίνες Περ.
10 Ιου 1942 10:21 GMT
10 Ιου 1942 18:21 (Manila)
6.3

15 km
53 km βορειοδυτικά 4.2 km ανατολικά από Banga, Φιλιππίνες Περ.
20 Μαΐ 1926 07:02 GMT
20 Μαΐ 1926 15:02 (GMT +8)
6.6

35 km
75 km νότια Celebes Sea, 48 km νοτιοδυτικά από Glan, Φιλιππίνες Περ.
15 Αυγ 1918 12:18 GMT
15 Αυγ 1918 20:18 (Manila)
8.3

20 km
89 km δυτικά Celebes Sea, 79 km νοτιοδυτικά από Koronadal, Φιλιππίνες Περ.

Χάρτης με τους ισχυρότερους σεισμούς κοντά στο General Santos City, Soccsksargen, Φιλιππίνες

[μικρότερος] [μεγαλύτερος]
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Στην σελίδα:

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 297 465 123 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings