Help Ukraine

Προηγούμενοι σεισμοί, Manapla, Western Visayas, Φιλιππίνες στις 26η Ιανουαρίου του 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 26 Μαΐου 2022 02:37 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί στις 26η Ιανουαρίου του 2022:

  • 3 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 2 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Στις 26η Ιανουαρίου του 2022, Manapla είχε 3 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 2 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 2.5 | Sulu Sea, Φιλιππίνες -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα

Earthquake Catalog

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (5 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 GMT (5 σεισμοί)
27 Ιαν 2022 03:13 (GMT +8) (26 Ιαν 2022 19:13 GMT)
1.9

1 km
Eastern Visayas, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
26 Ιαν 2022 20:43 (GMT +8) (26 Ιαν 2022 12:43 GMT)
1.6

16 km
Central Visayas, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
26 Ιαν 2022 10:34 (GMT +8) (26 Ιαν 2022 02:34 GMT)
2.2

7 km
Eastern Visayas, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
26 Ιαν 2022 08:58 (GMT +8) (26 Ιαν 2022 00:58 GMT)
2.5

2 km
Sulu Sea, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
26 Ιαν 2022 08:58 (GMT +8) (26 Ιαν 2022 00:58 GMT)
2.5

8 km
Sulu Sea, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 9 x 108 joules (249 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.214 τόνους TNT) | about seismic energy

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 26 Μαΐου 2022 02:37 GMT - Refresh

Search!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.