Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Dixon Lane-Meadow Creek, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες, τις τελευταίες 24 ώρες την Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 7 Οκτωβρίου 2022 19:15 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 20 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Dixon Lane-Meadow Creek είχε 1 σεισμό μεγέθους 2.2. Σημειώθηκαν επίσης 20 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Αδύναμος σεισμός μεγέθους 2.2 σημειώθηκε 17 Km NE of Silver Peak, Nevada, πριν από 4 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 0.3 | 28 Km SSE of Mina, Nevada -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.2 | 17 Km NE of Silver Peak, Nevada -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Dixon Lane-Meadow Creek, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες14 σεισμοί | 1 σεισμός M2+
Τελευταίες 7 ημέρες74 σεισμοί | 7 σεισμοί M2+ | 1 σεισμός M3+
Τελευταίες 30 ημέρες291 σεισμοί | 38 σεισμοί M2+ | 5 σεισμοί M3+
Τελευταίες 90 ημέρες1,015 σεισμοί | 167 σεισμοί M2+ | 16 σεισμοί M3+ | 1 σεισμός M4+
Τελευταίες 365 ημέρες5,052 σεισμοί | 774 σεισμοί M2+ | 69 σεισμοί M3+ | 7 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Απόκρυψη 1 μη επιβεβαιωμένος σεισμός
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (22 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2022 GMT (16 σεισμοί)
7 Οκτ 2022 12:01 (GMT -7) (7 Οκτ 2022 19:01 GMT)
0.3

0.8 km
28 Km SSE of Mina, Nevada Περ.
7 Οκτ 2022 10:41 (GMT -7) (7 Οκτ 2022 17:41 GMT)
1.1

1.7 km
29 Km SE of Mina, Nevada Περ.
7 Οκτ 2022 09:44 (GMT -7) (7 Οκτ 2022 16:44 GMT)
1.3

3.4 km
30 Km SE of Mina, Nevada Περ.
7 Οκτ 2022 09:07 (GMT -7) (7 Οκτ 2022 16:07 GMT)
1.6

8.5 km
35 Km SE of Mina, Nevada Περ.
7 Οκτ 2022 08:22 (GMT -7) (7 Οκτ 2022 15:22 GMT)
2.2

5.9 km
17 Km NE of Silver Peak, Nevada Περ.
7 Οκτ 2022 07:34 (GMT -7) (7 Οκτ 2022 14:34 GMT)
1.9

6.4 km
31 Km ESE of Mina, Nevada Περ.
7 Οκτ 2022 04:46 (GMT -7) (7 Οκτ 2022 11:46 GMT)
1.3

1.3 km
25 Km NE of Hawthorne, Nevada Περ.
7 Οκτ 2022 04:08 (GMT -7) (7 Οκτ 2022 11:08 GMT)
0.7

7.3 km
31 Km SSE of Mina, Nevada Περ.
7 Οκτ 2022 04:02 (GMT -7) (7 Οκτ 2022 11:02 GMT)
1.3

1.1 km
26 Km NE of Hawthorne, Nevada Περ.
7 Οκτ 2022 03:59 (GMT -7) (7 Οκτ 2022 10:59 GMT)
0.9
27 Km SSE of Mina, Nevada Περ.
7 Οκτ 2022 02:46 (GMT -7) (7 Οκτ 2022 09:46 GMT)
0.8

10 km
25 Km ESE of Mina, Nevada Περ.
6 Οκτ 2022 23:35 (GMT -7) (7 Οκτ 2022 06:35 GMT)
0.5

3.8 km
34 Km SE of Mina, Nevada Περ.
6 Οκτ 2022 23:07 (GMT -7) (7 Οκτ 2022 06:07 GMT)
1.5

1.7 km
13km S of Olancha, CA Περ.
6 Οκτ 2022 22:34 (GMT -7) (7 Οκτ 2022 05:34 GMT)
?

n/a
2.2 km δυτικά από Tulare, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
6 Οκτ 2022 21:29 (GMT -7) (7 Οκτ 2022 04:29 GMT)
1.2

6.3 km
30 Km ENE of Bridgeport, California Περ.
6 Οκτ 2022 21:11 (GMT -7) (7 Οκτ 2022 04:11 GMT)
0.6
California-Nevada Border Region Περ.
Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2022 GMT (6 σεισμοί)
6 Οκτ 2022 16:43 (GMT -7) (6 Οκτ 2022 23:43 GMT)
1.2

11 km
54 Km S of Kingston, Nevada Περ.
6 Οκτ 2022 15:49 (GMT -7) (6 Οκτ 2022 22:49 GMT)
1.3

6.8 km
5km WNW of Dixon Lane-Meadow Creek, CA Περ.
6 Οκτ 2022 15:07 (GMT -7) (6 Οκτ 2022 22:07 GMT)
1.0
24 Km NNW of Mina, Nevada Περ.
6 Οκτ 2022 13:33 (GMT -7) (6 Οκτ 2022 20:33 GMT)
1.4

10 km
Nevada Περ.
6 Οκτ 2022 12:26 (GMT -7) (6 Οκτ 2022 19:26 GMT)
0.9

8.5 km
Nevada Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.5 x 108 joules (69.6 kilowatt hours) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Tinemaha (TIN/CI network) | Show on map | Station Info
Seismic station Tinemaha: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 7 Οκτωβρίου 2022 19:15 GMT -

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings