2 spots left on Iceland Geo Tour 16-30 July 2022

Τελευταίοι σεισμοί, Ejido Alberto Oviedo Mota, Baja California, Μεξικό, τις τελευταίες 24 ώρες την Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 29 Ιουνίου 2022 04:20 GMT -
Τις τελευταίες 24 ώρες, Ejido Alberto Oviedo Mota είχε 13 μικρούς σεισμούς κάτω των 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 1.9 | 10km SW of Niland, CA -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Ejido Alberto Oviedo Mota, Baja California, Μεξικό (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:7 σεισμοί
Τελευταίες 7 ημέρες:74 σεισμοί | 10 σεισμοί M2+ | 16 σεισμοί M3+
Τελευταίες 30 ημέρες:261 σεισμοί | 37 σεισμοί M2+ | 69 σεισμοί M3+ | 3 σεισμοί M4+
Τελευταίες 90 ημέρες:748 σεισμοί | 115 σεισμοί M2+ | 194 σεισμοί M3+ | 8 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες:2,891 σεισμοί | 375 σεισμοί M2+ | 793 σεισμοί M3+ | 33 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (13 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 GMT (6 σεισμοί)
28 Ιου 2022 21:16 (GMT -7) (29 Ιου 2022 04:16 GMT)
1.9

2.2 km
10km SW of Niland, CA Περ.Χάρτης
28 Ιου 2022 21:13 (GMT -7) (29 Ιου 2022 04:13 GMT)
1.7

2.1 km
10km SW of Niland, CA Περ.Χάρτης
28 Ιου 2022 21:06 (GMT -7) (29 Ιου 2022 04:06 GMT)
0.9

8.2 km
4km NE of Ocotillo Wells, CA Περ.Χάρτης
28 Ιου 2022 21:05 (GMT -7) (29 Ιου 2022 04:05 GMT)
1.7

7.4 km
4km NE of Ocotillo Wells, CA Περ.Χάρτης
28 Ιου 2022 20:32 (GMT -7) (29 Ιου 2022 03:32 GMT)
0.7

11 km
10km S of Borrego Springs, CA Περ.Χάρτης
28 Ιου 2022 17:56 (GMT -7) (29 Ιου 2022 00:56 GMT)
1.9

10.8 km
21km ESE of Julian, CA Περ.Χάρτης
Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 GMT (7 σεισμοί)
28 Ιου 2022 15:42 (GMT -7) (28 Ιου 2022 22:42 GMT)
1.2

5.8 km
3km SE of Westmorland, CA Περ.Χάρτης
28 Ιου 2022 13:35 (GMT -7) (28 Ιου 2022 20:35 GMT)
0.3

4.8 km
14km SSE of Anza, CA Περ.Χάρτης
28 Ιου 2022 11:11 (GMT -7) (28 Ιου 2022 18:11 GMT)
0.9

7.1 km
13km SSW of Salton City, CA Περ.Χάρτης
28 Ιου 2022 04:43 (GMT -7) (28 Ιου 2022 11:43 GMT)
0.9

9.6 km
12km N of Ocotillo Wells, CA Περ.Χάρτης
28 Ιου 2022 01:20 (GMT -7) (28 Ιου 2022 08:20 GMT)
1.1

8.5 km
16km WNW of Progreso, B.C., MX Περ.Χάρτης
27 Ιου 2022 23:49 (GMT -7) (28 Ιου 2022 06:49 GMT)
0.6

5.4 km
8km NNW of Julian, CA Περ.Χάρτης
27 Ιου 2022 21:30 (GMT -7) (28 Ιου 2022 04:30 GMT)
1.5

7.9 km
16km WNW of Progreso, B.C., MX Περ.Χάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.6 x 108 joules (43.8 kilowatt hours) | about seismic energy

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 29 Ιουνίου 2022 04:20 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.