Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Coromandel, Waikato, Νέα Ζηλανδία, τις τελευταίες 24 ώρες την Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 29 Σεπτεμβρίου 2022 11:11 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 5 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 2 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Coromandel είχε 1 σεισμό μεγέθους 3.2 και 5 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 2 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Μικρός σεισμός μεγέθους 3.2 σημειώθηκε South Pacific Ocean, Νέα Ζηλανδία, πριν από 15 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.9 | 17 km Α από Whakatane, Bay of Plenty, Νέα Ζηλανδία -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 3.2 | South Pacific Ocean, 97 km ΒΑ από Tauranga, Νέα Ζηλανδία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Coromandel, Waikato, Νέα Ζηλανδία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες8 σεισμοί | 5 σεισμοί M2+ | 1 σεισμός M3+
Τελευταίες 7 ημέρες40 σεισμοί | 31 σεισμοί M2+ | 5 σεισμοί M3+
Τελευταίες 30 ημέρες153 σεισμοί | 107 σεισμοί M2+ | 20 σεισμοί M3+ | 2 σεισμοί M4+
Τελευταίες 90 ημέρες414 σεισμοί | 279 σεισμοί M2+ | 51 σεισμοί M3+ | 3 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες1,853 σεισμοί | 1,258 σεισμοί M2+ | 181 σεισμοί M3+ | 15 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Απόκρυψη 2 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (10 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 GMT (4 σεισμοί)
29 Σεπ 2022 22:40 (GMT +13) (29 Σεπ 2022 09:40 GMT)
1.9

43 km
17 km ανατολικά από Whakatane, Νέα Ζηλανδία Περ.
29 Σεπ 2022 21:53 (GMT +13) (29 Σεπ 2022 08:53 GMT)
2.3

147 km
22 km βορειοδυτικά από Rotorua, Νέα Ζηλανδία Περ.
29 Σεπ 2022 16:21 (GMT +13) (29 Σεπ 2022 03:21 GMT)
?

n/a
0.7 km νοτιοανατολικά από Ώκλαντ, Νέα Ζηλανδία (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
Περ.
29 Σεπ 2022 15:22 (GMT +13) (29 Σεπ 2022 02:22 GMT)
?

n/a
1.4 km νοτιοανατολικά από Tairua, Νέα Ζηλανδία (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 GMT (6 σεισμοί)
29 Σεπ 2022 11:00 (GMT +13) (28 Σεπ 2022 22:00 GMT)
2.9

5 km
South Pacific Ocean, 98 km βόρεια από Tauranga, Νέα Ζηλανδία
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
29 Σεπ 2022 08:31 (GMT +12) (28 Σεπ 2022 20:31 GMT)
3.2

138 km
South Pacific Ocean, 97 km βορειοανατολικά από Tauranga, Νέα Ζηλανδία
Το ενιωσα
Περ.
29 Σεπ 2022 09:06 (GMT +13) (28 Σεπ 2022 20:06 GMT)
2.0

152 km
8 km βόρεια από Rotorua, Bay of Plenty, Νέα Ζηλανδία Περ.
29 Σεπ 2022 03:51 (GMT +13) (28 Σεπ 2022 14:51 GMT)
1.7

5 km
South Pacific Ocean, 96 km βόρεια από Tauranga, Νέα Ζηλανδία Περ.
29 Σεπ 2022 01:44 (GMT +13) (28 Σεπ 2022 12:44 GMT)
2.2

240 km
65 km βόρεια από Tauranga, Bay of Plenty, Νέα Ζηλανδία Περ.
29 Σεπ 2022 01:03 (GMT +13) (28 Σεπ 2022 12:03 GMT)
2.7

178 km
23 km νότια από Tauranga, Bay of Plenty, Νέα Ζηλανδία Περ.
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 6.5 x 109 joules (1.82 megawatt hours, ισοδυναμεί με 1.56 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: South Karori, New Zealand (SNZO/IU network) | Show on map | Station Info
Seismic station South Karori, New Zealand: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 29 Σεπτεμβρίου 2022 11:11 GMT -

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings