Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 21 Ιανουαρίου 2022 05:46 GMT - ανανέωση

Search!

Προηγούμενοι σεισμοί, Maneadero, Ensenada Municipality, Baja California, Μεξικό: Νοέμβριος 2021

Τελευταία ανανενώση 21 Ιανουαρίου 2022 05:46 GMT -

Earthquake Catalog

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (18 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 01:06 GMT (1 σεισμός)
29 Νοε 2021 17:06 (GMT -8) (30 Νοε 2021 01:06 GMT)
2.4

5 km
Mexico: 33km E of Maneadero, B.C., MX Περ.Χάρτης
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 14:02 GMT (2 σεισμοί)
29 Νοε 2021 06:02 (GMT -8) (29 Νοε 2021 14:02 GMT)
2.1

18 km
Mexico: 22km E of Primo Tapia, B.C., MX Περ.Χάρτης
28 Νοε 2021 19:01 (GMT -8) (29 Νοε 2021 03:01 GMT)
2.6

7.6 km
Mexico: 59km E of Maneadero, B.C., MX Περ.Χάρτης
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 21:51 GMT (2 σεισμοί)
28 Νοε 2021 13:51 (GMT -8) (28 Νοε 2021 21:51 GMT)
3.4

18 km
35 km ανατολικά από Ensenada, Baja California, Μεξικό Περ.Χάρτης
28 Νοε 2021 10:57 (GMT -8) (28 Νοε 2021 18:57 GMT)
3.8

2 km
27 km νοτιοανατολικά από Rosarito, Μεξικό Περ.Χάρτης
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 02:08 GMT (1 σεισμός)
22 Νοε 2021 18:08 (GMT -8) (23 Νοε 2021 02:08 GMT)
2.7

9 km
52 km νοτιοανατολικά από Ensenada, Μεξικό Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 01:51 GMT (1 σεισμός)
17 Νοε 2021 17:51 (GMT -8) (18 Νοε 2021 01:51 GMT)
3.2

14 km
North Pacific Ocean, 36 km δυτικά από Ensenada, Μεξικό Περ.Χάρτης
Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021 15:51 GMT (1 σεισμός)
17 Νοε 2021 07:51 (GMT -8) (17 Νοε 2021 15:51 GMT)
1.6

11 km
Mexico: 8km SE of Campo, CA Περ.Χάρτης
Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2021 16:07 GMT (1 σεισμός)
14 Νοε 2021 08:07 (GMT -8) (14 Νοε 2021 16:07 GMT)
3.9

10 km
North Pacific Ocean, 43 km νοτιοδυτικά από Rosarito, Μεξικό Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021 05:26 GMT (1 σεισμός)
10 Νοε 2021 21:26 (GMT -8) (11 Νοε 2021 05:26 GMT)
2.6
42 km βορειοανατολικά από Ensenada, Μεξικό Περ.Χάρτης
Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021 13:53 GMT (1 σεισμός)
10 Νοε 2021 05:53 (GMT -8) (10 Νοε 2021 13:53 GMT)
2.4

4.7 km
Mexico: 37km E of Maneadero, B.C., MX Περ.Χάρτης
Κυριακή, 7 Νοεμβρίου 2021 21:00 GMT (2 σεισμοί)
7 Νοε 2021 13:00 (GMT -8) (7 Νοε 2021 21:00 GMT)
3.1

13 km
73 km βόρεια από Lazaro Cardenas, Μεξικό Περ.Χάρτης
7 Νοε 2021 01:19 (GMT -8) (7 Νοε 2021 09:19 GMT)
3.5

5 km
28 km νοτιοανατολικά από Rosarito, Μεξικό Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2021 16:10 GMT (2 σεισμοί)
5 Νοε 2021 09:10 (GMT -7) (5 Νοε 2021 16:10 GMT)
2.4

19 km
Mexico: 37km ENE of Ensenada, B.C., MX Περ.Χάρτης
5 Νοε 2021 04:13 (GMT -7) (5 Νοε 2021 11:13 GMT)
2.5

21 km
35 km ανατολικά από Ensenada, Baja California, Μεξικό Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2021 14:55 GMT (1 σεισμός)
4 Νοε 2021 07:55 (GMT -7) (4 Νοε 2021 14:55 GMT)
2.0

14 km
Mexico: 24km ESE of Primo Tapia, B.C., MX Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.1 x 1011 joules (31.5 megawatt hours, ισοδυναμεί με 27.1 τόνους TNT) | about seismic energy

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube