Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Malita, Davao, Φιλιππίνες, τις τελευταίες 24 ώρες την Κυριακή, 3 Μαρτίου 2024 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Latest quake σήμερα
See all
Mag. 3.6 σεισμός Philippine Sea, 25 km ανατολικά από Bislig City, Φιλιππίνες -
Το πιο δυνατό σήμεραMag. 3.9 Celebes Sea, 33 km νοτιοδυτικά από Sarangani , Φιλιππίνες -
Επικαιροποιημένο: 3 Μαρτίου 2024 13:10 GMT -
Βρείτε όλους τους τελευταίους σεισμούς κοντά στο Malita, Davao, Φιλιππίνες, στη λίστα μας παρακάτω! Συχνά τα συμβάντα αναφέρονται μέσα σε λίγα λεπτά. Χρησιμοποιήστε το εικονίδιο ανανέωσης για να ελέγξετε για τυχόν σεισμούς που συμβαίνουν αυτήν τη στιγμή!
Τις τελευταίες 24 ώρες, στο/στη Malita σημειώθηκαν 2 σεισμοί μεγέθους έως 3.9 Ρίχτερ σε απόσταση έως και 100 km:
  • 0 σεισμοί μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 1 σεισμός μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 1 σεισμός μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τελευταίος σεισμός σήμερα: Mag. 3.6 Σεισμός Philippine Sea, 25 km Α από Bislig City, Φιλιππίνες -
Το πιο δυνατό: Mag. 3.9 Σεισμός Celebes Sea, 33 km ΝΔ από Sarangani , Φιλιππίνες -

Αριθμός σεισμών ανά έτος

Διαβάστε περισσότερα
Εμφάνιση διαδραστικού χάρτη
[μικρότερος] [μεγαλύτερος]
Φιλτράρισμα κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Check for new quakes now!
in sec
Pause automatic refreshing
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών από μέγεθος 0.5 ή μεγαλύτερο, σε απόσταση έως και 300 χλμ (19 σεισμούς):
Ημερομην. κ. ώραMag
Βάθος
Πλησιέστερο ηφαίστειοΤοποθεσίαΣτοιχείαΧάρ.
3 Μαρ 20:29 (Manila)
3 Μαρ 12:29 GMT
3.6

68 km
221 km βορειοανατολικά Philippine Sea, 25 km ανατολικά από Bislig City, Φιλιππίνες
I FELT IT
Περ.
3 Μαρ 18:45 (GMT +8)
3 Μαρ 10:45 GMT
1.7

15 km
296 km βορειοανατολικά Philippine Sea, 82 km βορειοανατολικά από Bislig City, Φιλιππίνες Περ.
3 Μαρ 18:42 (Manila)
3 Μαρ 10:42 GMT
1.8

3 km
288 km βόρεια 15 km νότια από Tandag, Φιλιππίνες Περ.
3 Μαρ 17:34 (GMT +8)
3 Μαρ 09:34 GMT
2.8

11 km
298 km βορειοανατολικά Philippine Sea, 104 km βορειοανατολικά από Bislig City, Φιλιππίνες Περ.
3 Μαρ 17:30 (GMT +8)
3 Μαρ 09:30 GMT
3.0

1 km
295 km βορειοανατολικά Philippine Sea, 98 km βορειοανατολικά από Bislig City, Φιλιππίνες
I FELT IT
Περ.
3 Μαρ 15:03 (GMT +8)
3 Μαρ 07:03 GMT
2.7

1 km
298 km βορειοανατολικά Philippine Sea, 93 km βορειοανατολικά από Bislig City, Φιλιππίνες
I FELT IT
Περ.
3 Μαρ 13:26 (GMT +8)
3 Μαρ 05:26 GMT
3.4

108 km
148 km νότια Philippine Sea, 62 km νοτιοανατολικά από Sarangani, Φιλιππίνες
I FELT IT
Περ.
3 Μαρ 11:42 (GMT +8)
3 Μαρ 03:42 GMT
2.5

115 km
132 km ανατολικά Philippine Sea, 47 km νοτιοανατολικά από Manay, Φιλιππίνες Περ.
3 Μαρ 10:18 (GMT +8)
3 Μαρ 02:18 GMT
2.1

4 km
282 km βορειοανατολικά Philippine Sea, 73 km βορειοανατολικά από Bislig City, Φιλιππίνες Περ.
Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024 GMT (10 σεισμοί)
3 Μαρ 05:39 (GMT +8)
2 Μαρ 21:39 GMT
2.8

3 km
292 km βορειοανατολικά Philippine Sea, 116 km ανατολικά από Bislig City, Φιλιππίνες
I FELT IT
Περ.
3 Μαρ 04:57 (Manila)
2 Μαρ 20:57 GMT
2.1

52 km
237 km βορειοανατολικά Philippine Sea, 32 km ανατολικά από Bislig City, Φιλιππίνες Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 8.2 x 1010 joules (22.9 megawatt hours, ισοδυναμεί με 19.7 τόνους TNT) | για τη σεισμική ενέργεια

Malita Quake-O-Meter

Έχει αυξηθεί ή μειωθεί η σεισμική δραστηριότητα;
Αριθμός σεισμών: -
Number of quakes vs average
Σεισμική Δραστηριότητα: ? %
Σεισμική δραστηριότητα έναντι μέσου όρου
Κάτω από το μέσο όρο
Φυσιολογικό εύρος
Ανω του μέσω όρου
Επικαιροποιημένο

Τελευταία σεισμικά σήματα

Seismic station: Davao, Philippines (DAV/IU network) | Εμφάνιση στον χάρτη | Station Info
Seismic station Davao, Philippines: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Κατάλογος σεισμών - Δείτε τους προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!

Στατιστικά σεισμού

Μέσος αριθμός σεισμών

Με βάση δεδομένα από τα τελευταία 10 χρόνια και το αρχείο σεισμών μας με δεδομένα από το 1900, υπάρχουν περίπου 8,300 σεισμοί κατά μέσο όρο ανά έτος κοντά στο Malita, Davao, Φιλιππίνες:
  • Mag. 8 ή υψηλότερο: 0.01 σεισμοί ανά έτος (ή 1 σεισμός κάθε 100 χρόνια)
  • Mag. 7 ή υψηλότερο: 0.02 σεισμοί ανά έτος (ή 1 σεισμός κάθε 50 χρόνια)
  • Mag. 6 ή υψηλότερο: 0.22 σεισμοί ανά έτος (ή 1 σεισμός κάθε 4.5 χρόνια)
  • Mag. 5 ή υψηλότερο: 5.2 σεισμοί ανά έτος
  • Mag. 4 ή υψηλότερο: 45 σεισμοί ανά έτος
  • Mag. 3 ή υψηλότερο: 209 σεισμοί ανά έτος (ή 17.4 σεισμούς ανά μήνα)
  • Mag. 2 ή υψηλότερο: 731 σεισμοί ανά έτος (ή 61 σεισμούς ανά μήνα)
  • Mag. 1 ή υψηλότερο: 818 σεισμοί ανά έτος (ή 68 σεισμούς ανά μήνα)
Η Malita έχει πολύ υψηλό επίπεδο σεισμικής δραστηριότητας. Ωστόσο, η Malita είχε τουλάχιστον 2 σεισμούς πάνω μεγέθους 7 από το 1900, γεγονός που υποδηλώνει ότι μεγαλύτεροι σεισμοί αυτού του μεγέθους συμβαίνουν σπάνια, πιθανώς κατά μέσο όρο περίπου κάθε 60 έως 65 χρόνια.

Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου

Τελευταίες 90 ημέρες
30 μέρες
7 ημέρες
24 ώρες
2023
2024 μέχρι τώρα
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: Τελευταίες 90 ημέρες
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: 30 μέρες
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: 7 ημέρες
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: 24 ώρες
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: 2023
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: 2024 μέχρι τώρα

Ενσωματώστε ή μοιραστείτε αυτόνομο χάρτη

Μεγαλύτεροι σεισμοί κοντά στο Malita, Davao, Φιλιππίνες

Ημερομην. κ. ώραMag
Βάθος
###DIST_LABEL###ΤοποθεσίαΣτοιχείαΧάρ.

Χάρτης με τους ισχυρότερους σεισμούς κοντά στο Malita, Davao, Φιλιππίνες

[μικρότερος] [μεγαλύτερος]

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Στην σελίδα:

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 297 465 123 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings