Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Προηγούμενοι σεισμοί, Siocon, Zamboanga Peninsula, Φιλιππίνες κατά τη διάρκεια του 2021 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 28 Σεπτεμβρίου 2022 20:36 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί κατά τη διάρκεια του 2021:

  • 8 σεισμοί μεγέθους 4 βαθμών και άνω
  • 49 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 166 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 24 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Κατά τη διάρκεια του 2021, Siocon είχε 8 σεισμούς μεγέθους 4.0 ή μεγαλύτερο, 49 σεισμούς μεγέθους 3+ και 166 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 24 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 4.9 | Celebes Sea, 95 km Α από Zamboanga, Φιλιππίνες -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα

Earthquake Catalog

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
Απόκρυψη 1 μη επιβεβαιωμένος σεισμός
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (248 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2021 GMT (1 σεισμός)
31 Δεκ 2021 16:55 (GMT +8) (31 Δεκ 2021 08:55 GMT)
2.2

22 km
Bohol Sea, Φιλιππίνες Περ.
Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2021 GMT (5 σεισμοί)
28 Δεκ 2021 20:09 (GMT +8) (28 Δεκ 2021 12:09 GMT)
3.3

23 km
Sulu Sea, 68 km νοτιοδυτικά από Bayawan, Φιλιππίνες Περ.
28 Δεκ 2021 18:39 (GMT +8) (28 Δεκ 2021 10:39 GMT)
1.5

14 km
4.7 km βορειοανατολικά από Siocon, Φιλιππίνες Περ.
28 Δεκ 2021 16:59 (GMT +8) (28 Δεκ 2021 08:59 GMT)
2.7

1 km
Sulu Sea, 62 km νοτιοδυτικά από Bayawan, Φιλιππίνες Περ.
28 Δεκ 2021 13:04 (GMT +8) (28 Δεκ 2021 05:04 GMT)
2.6

28 km
Sulu Sea, 85 km νοτιοδυτικά από Bayawan, Φιλιππίνες Περ.
28 Δεκ 2021 13:04 (GMT +8) (28 Δεκ 2021 05:04 GMT)
2.6

1 km
Philippines: 059 Km S 28° W of Basay (Negros Oriental) Περ.
Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2021 GMT (8 σεισμοί)
27 Δεκ 2021 03:14 (GMT +8) (26 Δεκ 2021 19:14 GMT)
1.5

10 km
Philippines: 003 Km N 75° E of Siocon (Zamboanga Del Norte) Περ.
27 Δεκ 2021 00:46 (GMT +8) (26 Δεκ 2021 16:46 GMT)
1.8

41 km
Philippines: 046 Km S 03° W of Pitogo (Zamboanga Del Sur) Περ.
27 Δεκ 2021 00:46 (GMT +8) (26 Δεκ 2021 16:46 GMT)
2.3

5 km
Philippines: 060 Km S 11° W of Pitogo (Zamboanga Del Sur) Περ.
26 Δεκ 2021 23:41 (GMT +8) (26 Δεκ 2021 15:41 GMT)
2.5

24 km
Philippines: 045 Km S 08° W of Pitogo (Zamboanga Del Sur) Περ.
26 Δεκ 2021 20:54 (GMT +8) (26 Δεκ 2021 12:54 GMT)
1.9

23 km
Philippines: 026 Km N 46° W of Labason (Zamboanga Del Norte) Περ.
26 Δεκ 2021 20:54 (GMT +8) (26 Δεκ 2021 12:54 GMT)
2.0

30 km
Philippines: 040 Km N 34° W of Labason (Zamboanga Del Norte) Περ.
26 Δεκ 2021 08:29 (GMT +8) (26 Δεκ 2021 00:29 GMT)
2.4

22 km
Philippines: 017 Km N 43° E of Siocon (Zamboanga Del Norte) Περ.
26 Δεκ 2021 08:29 (GMT +8) (26 Δεκ 2021 00:29 GMT)
2.5

33 km
Philippines: 028 Km N 30° W of Siocon (Zamboanga Del Norte) Περ.
Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2021 GMT (1 σεισμός)
25 Δεκ 2021 18:11 (GMT +8) (25 Δεκ 2021 10:11 GMT)
2.9

16 km
Philippines: 011 Km N 56° W of Siocon (Zamboanga Del Norte) Περ.
Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021 GMT (1 σεισμός)
24 Δεκ 2021 09:17 (GMT +8) (24 Δεκ 2021 01:17 GMT)
1.5

10 km
Philippines: 003 Km N 36° W of Tigbao (Zamboanga Del Sur) Περ.
Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021 GMT (1 σεισμός)
22 Δεκ 2021 17:53 (GMT +8) (22 Δεκ 2021 09:53 GMT)
2.0

26 km
Philippines: 012 Km N 29° E of Dumingag (Zamboanga Del Sur) Περ.
Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021 GMT (2 σεισμοί)
20 Δεκ 2021 04:10 (GMT +8) (19 Δεκ 2021 20:10 GMT)
1.9

25 km
Philippines: 008 Km N 59° E of Baliguian (Zamboanga Del Norte) Περ.
20 Δεκ 2021 01:27 (GMT +8) (19 Δεκ 2021 17:27 GMT)
1.9

31 km
Philippines: 013 Km N 71° E of Kabasalan (Zamboanga Sibugay) Περ.
Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021 GMT (2 σεισμοί)
17 Δεκ 2021 19:10 (GMT +8) (17 Δεκ 2021 11:10 GMT)
2.0

33 km
Philippines: 002 Km N 17° W of Bayog (Zamboanga Del Sur) Περ.
17 Δεκ 2021 19:10 (GMT +8) (17 Δεκ 2021 11:10 GMT)
2.1

3 km
Philippines: 009 Km S 78° E of Alicia (Zamboanga Sibugay) Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 3.5 x 1012 joules (964 megawatt hours, ισοδυναμεί με 830 τόνους TNT) | about seismic energy

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 28 Σεπτεμβρίου 2022 20:36 GMT -

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings