Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Tagbilaran, Central Visayas, Φιλιππίνες, τις τελευταίες 30 ημέρες - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Latest quake
See all
Mag. 2.7 σεισμός 6.2 km νοτιοδυτικά από Carigara, Φιλιππίνες -
Το πιο δυνατό τελευταίες 30 ημέρεςMag. 5.8 Province of Agusan del Sur, 28 km νότια από Butuan, Φιλιππίνες - 10 Φεβ 2024 -
Επικαιροποιημένο: 3 Μαρτίου 2024 02:37 GMT -
Βρείτε όλους τους τελευταίους σεισμούς κοντά στο Tagbilaran, Central Visayas, Φιλιππίνες, στη λίστα μας παρακάτω! Συχνά τα συμβάντα αναφέρονται μέσα σε λίγα λεπτά. Χρησιμοποιήστε το εικονίδιο ανανέωσης για να ελέγξετε για τυχόν σεισμούς που συμβαίνουν αυτήν τη στιγμή!
Τις τελευταίες 24 ώρες, Tagbilaran δεν είχε επιβεβαιωμένους σεισμούς.
Τις τελευταίες 30 ημέρες, στο/στη Tagbilaran σημειώθηκαν 22 σεισμοί μεγέθους έως 5.8 Ρίχτερ σε απόσταση έως και 100 km:
  • 0 σεισμοί μεγέθους 5 βαθμών και άνω
  • 1 σεισμός μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 12 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 9 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τελευταίος σεισμός σήμερα: Mag. 2.7 Σεισμός 6.2 km ΝΔ από Carigara, Φιλιππίνες -
Το πιο δυνατό: Mag. 5.8 Σεισμός Province of Agusan del Sur, 28 km Ν από Butuan, Φιλιππίνες -

Αριθμός σεισμών ανά έτος

Διαβάστε περισσότερα
Εμφάνιση διαδραστικού χάρτη
[μικρότερος] [μεγαλύτερος]
Φιλτράρισμα κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
Check for new quakes now!
in sec
Pause automatic refreshing
Εμφάνιση όλων των πρόσφατων ή σημαντικών σεισμών τις τελευταίες 30 ημέρες, από μέγεθος 2.4 ή μεγαλύτερο, σε απόσταση έως και 300 χλμ (149 σεισμούς):
Ημερομην. κ. ώραMag
Βάθος
Πλησιέστερο ηφαίστειοΤοποθεσίαΣτοιχείαΧάρ.
3 Μαρ 03:00 (Manila)
2 Μαρ 19:00 GMT
2.7

1 km
197 km βορειοανατολικά 6.2 km νοτιοδυτικά από Carigara, Φιλιππίνες
I FELT IT
Περ.
2 Μαρ 20:10 (Manila)
2 Μαρ 12:10 GMT
2.4

1 km
249 km βορειοανατολικά Eastern Samar, 37 km ανατολικά από Panalanoy, Φιλιππίνες Περ.
2 Μαρ 17:06 (Manila)
2 Μαρ 09:06 GMT
3.2

6 km
273 km νοτιοανατολικά Province of Bukidnon, 35 km βόρεια από Kabacan, Φιλιππίνες
I FELT IT - 2 reports
Περ.
2 Μαρ 10:34 (Manila)
2 Μαρ 02:34 GMT
2.4

1 km
282 km νοτιοανατολικά 15 km βόρεια από Bunawan, Φιλιππίνες Περ.
Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2024 GMT (5 σεισμοί)
2 Μαρ 06:22 (Manila)
1 Μαρ 22:22 GMT
3.0

1 km
243 km βορειοανατολικά Philippine Sea, 22 km νοτιοανατολικά από Homonhon , Φιλιππίνες
I FELT IT
Περ.
2 Μαρ 02:09 (Manila)
1 Μαρ 18:09 GMT
2.4

23 km
169 km δυτικά Sulu Sea, 20 km νοτιοδυτικά από Sipalay, Φιλιππίνες Περ.
2 Μαρ 01:35 (Manila)
1 Μαρ 17:35 GMT
3.8

26 km
295 km ανατολικά Philippine Sea, 37 km νοτιοανατολικά από Tandag, Φιλιππίνες
I FELT IT
Περ.
1 Μαρ 23:06 (GMT +8)
1 Μαρ 15:06 GMT
2.4

8 km
287 km ανατολικά Philippine Sea, 37 km βορειοανατολικά από Tandag, Φιλιππίνες Περ.
1 Μαρ 20:51 (Manila)
1 Μαρ 12:51 GMT
2.4

27 km
229 km νοτιοανατολικά Province of Agusan del Sur, 39 km νότια από Butuan, Φιλιππίνες Περ.
Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 GMT (3 σεισμοί)
1 Μαρ 04:23 (Manila)
29 Φεβ 20:23 GMT
2.9

24 km
244 km νοτιοανατολικά 22 km ανατολικά από Valencia, Φιλιππίνες Περ.
29 Φεβ 22:16 (Manila)
29 Φεβ 14:16 GMT
2.5

16 km
165 km ανατολικά Philippine Sea, 11 km βορειοανατολικά από Panaon , Φιλιππίνες Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 5.5 x 1013 joules (15.2 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 13054 τόνους TNT ή 0.8 ατομικές βόμβες!) | για τη σεισμική ενέργεια

Tagbilaran Quake-O-Meter

Έχει αυξηθεί ή μειωθεί η σεισμική δραστηριότητα;
Αριθμός σεισμών: -
Number of quakes vs average
Σεισμική Δραστηριότητα: ? %
Σεισμική δραστηριότητα έναντι μέσου όρου
Κάτω από το μέσο όρο
Φυσιολογικό εύρος
Ανω του μέσω όρου
Επικαιροποιημένο

Τελευταία σεισμικά σήματα

Seismic station: Davao, Philippines (DAV/IU network) | Εμφάνιση στον χάρτη | Station Info
Seismic station Davao, Philippines: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Κατάλογος σεισμών - Δείτε τους προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!

Στατιστικά σεισμού

Αριθμός σεισμών ανά έτος

Σημείωση:
Η φαινομενική αύξηση του αριθμού των σεισμών από περίπου το 2010 δεν οφείλεται στο ότι η σεισμική δραστηριότητα έχει αυξηθεί, αλλά κυρίως σε τρεις παράγοντες:
1) Αρχίσαμε να συλλέγουμε συστηματικά σεισμικά δεδομένα για μικρότερους σεισμούς παγκοσμίως από το 2010.
2) Ο αριθμός των σεισμικών δικτύων σε όλο τον κόσμο και η ευαισθησία τους για την ανίχνευση μικρότερων σεισμών έχει αυξηθεί δραστικά τα τελευταία χρόνια.
3) Η διαθεσιμότητα δεδομένων μέσω του διαδικτύου έχει επίσης αυξηθεί σημαντικά. Πολλές εθνικές υπηρεσίες άρχισαν να αναφέρουν δημοσίως τους σεισμούς μόλις τα τελευταία 10 χρόνια περίπου.

Μέσος αριθμός σεισμών

Με βάση δεδομένα από τα τελευταία 10 χρόνια και το αρχείο σεισμών μας με δεδομένα από το 1900, υπάρχουν περίπου 1,600 σεισμοί κατά μέσο όρο ανά έτος κοντά στο Tagbilaran, Central Visayas, Φιλιππίνες:
  • Mag. 7 ή υψηλότερο: 0.01 σεισμοί ανά έτος (ή 1 σεισμός κάθε 100 χρόνια)
  • Mag. 6 ή υψηλότερο: 0.06 σεισμοί ανά έτος (ή 1 σεισμός κάθε 16.7 χρόνια)
  • Mag. 5 ή υψηλότερο: 1.16 σεισμοί ανά έτος
  • Mag. 4 ή υψηλότερο: 5.2 σεισμοί ανά έτος
  • Mag. 3 ή υψηλότερο: 27.2 σεισμοί ανά έτος
  • Mag. 2 ή υψηλότερο: 126 σεισμοί ανά έτος (ή 10.5 σεισμούς ανά μήνα)
  • Mag. 1 ή υψηλότερο: 161 σεισμοί ανά έτος (ή 13.4 σεισμούς ανά μήνα)
Η Tagbilaran έχει υψηλό επίπεδο σεισμικής δραστηριότητας. Ωστόσο, η Tagbilaran είχε τουλάχιστον 7 σεισμούς πάνω μεγέθους 6 από το 1900, γεγονός που υποδηλώνει ότι μεγαλύτεροι σεισμοί αυτού του μεγέθους συμβαίνουν σπάνια, πιθανώς κατά μέσο όρο περίπου κάθε 15 έως 20 χρόνια.

Αριθμός πρόσφατων σεισμών κοντά στο Tagbilaran, Central Visayas, Φιλιππίνες, ανά μέγεθος

7 ημέρες
30 ημέρες
3 χρόνια
Τραπέζι
Mag
 
Αριθμός σεισμών (5 συνολικά ως 100%)
7+
-
no quakes Mag 7 or higher
6+
-
no quakes Mag 6 or higher
5+
-
no quakes Mag 5 or higher
4+
-
no quakes Mag 4 or higher
3+
-
no quakes Mag 3 or higher
παρακάτω M2
5 σεισμοί
(100%)
Mag
 
Αριθμός σεισμών (22 συνολικά ως 100%)
7+
-
no quakes Mag 7 or higher
6+
-
no quakes Mag 6 or higher
5+
-
no quakes Mag 5 or higher
4+
-
no quakes Mag 4 or higher
3+
1 σεισμός
betw. Mag 3 - 4 (4.55%)
2+
12 σεισμοί
betw. Mag 2 - 3 (54.55%)
παρακάτω M2
9 σεισμοί
(40.91%)
Mag
 
Αριθμός σεισμών (683 συνολικά ως 100%)
7+
-
no quakes Mag 7 or higher
6+
-
no quakes Mag 6 or higher
5+
-
no quakes Mag 5 or higher
4+
5 σεισμοί
betw. Mag 4 - 5 (0.73%)
3+
58 σεισμοί
betw. Mag 3 - 4 (8.49%)
2+
405 σεισμοί
betw. Mag 2 - 3 (59.3%)
παρακάτω M2
215 σεισμοί
(31.48%)
Total number<M2M2+M3+M4+M5+M6+M7+
Τελευταίες 7 ημέρες5 σεισμοί5------
Τελευταίες 30 ημέρες22 σεισμοί9121----
Τελευταία 3 χρόνια683 σεισμοί215405585---
Μέγεθος 1.0+, σε απόσταση έως και 100 χλμ, επικαιροποιημένο

Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου

Τελευταίες 90 ημέρες
30 μέρες
7 ημέρες
24 ώρες
2023
2024 μέχρι τώρα
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: Τελευταίες 90 ημέρες
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: 30 μέρες
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: 7 ημέρες
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: 24 ώρες
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: 2023
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: 2024 μέχρι τώρα

Ενσωματώστε ή μοιραστείτε αυτόνομο χάρτη

Μεγαλύτεροι σεισμοί κοντά στο Tagbilaran, Central Visayas, Φιλιππίνες

Ημερομην. κ. ώραMag
Βάθος
###DIST_LABEL###ΤοποθεσίαΣτοιχείαΧάρ.

Χάρτης με τους ισχυρότερους σεισμούς κοντά στο Tagbilaran, Central Visayas, Φιλιππίνες

[μικρότερος] [μεγαλύτερος]
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Στην σελίδα:

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 297 465 123 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings