Help Ukraine

Οι μεγαλύτεροι σεισμοί από το 1900: Kurio, Kagoshima, Ιαπωνία - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 5 Μαΐου 2022 06:26 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί από το 1900:

  • 3 σεισμοί μεγέθους 7 βαθμών και άνω
  • 43 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 6 και 7 βαθμών
  • 237 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 5 και 6 βαθμών
Από το 1900, Kurio είχε 3 σεισμούς μεγέθους 7.0 ή μεγαλύτερο, 43 σεισμούς μεγέθους 6+ και 237 σεισμούς μεγέθους 5+. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 5.2 | Philippine Sea, 35 km ΝΑ από Miyazaki, Ιαπωνία -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 7.9 | 32 km ΒΔ από Kaminone-sho , Kagoshima, Ιαπωνία -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
5.0+
6.0+
7.0+
Filter by age:
όλα
1y
3y
5y
10y
30y
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
5.0+
6.0+
7.0+
Showing quakes since 1900, από μέγεθος 5 ή μεγαλύτερο (283 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
2 Μαΐ 2022 16:08 (GMT +9) (2 Μαΐ 2022 07:08 GMT)
5.2

37 km
82 km (51 mi)Philippine Sea, 35 km νοτιοανατολικά από Miyazaki, Ιαπωνία 2 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
9 Δεκ 2021 11:05 (GMT +9) (9 Δεκ 2021 02:05 GMT)
6.0

7 km
21 km (13 mi)East China Sea, 120 km βόρεια από Naze, Ιαπωνία Περ.Χάρτης
7 Δεκ 2021 11:13 (GMT +9) (7 Δεκ 2021 02:13 GMT)
5.0

10 km
14 km (8.7 mi)East China Sea, 110 km βόρεια από Naze, Ιαπωνία Περ.Χάρτης
5 Δεκ 2021 11:14 (GMT +9) (5 Δεκ 2021 02:14 GMT)
5.0

38 km
24 km (15 mi)East China Sea, 101 km βόρεια από Naze, Ιαπωνία Περ.Χάρτης
13 Νοε 2021 13:45 (GMT +9) (13 Νοε 2021 04:45 GMT)
5.1

157 km
15 km (9.3 mi)East China Sea, 48 km νότια από Kagoshima, Ιαπωνία Περ.Χάρτης
6 Οκτ 2021 17:12 (GMT +9) (6 Οκτ 2021 08:12 GMT)
5.4

40 km
78 km (48 mi)Philippine Sea, 46 km ανατολικά από Kanoya, Ιαπωνία 4 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
12 Apr 11:01 pm (GMT +9) (12 Απρ 2021 14:01 GMT)
5.2

10 km
22 km (14 mi)East China Sea, 106 km βόρεια από Naze, Ιαπωνία 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
10 Apr 7:07 am (GMT +9) (9 Απρ 2021 22:07 GMT)
5.3

10 km
23 km (14 mi)East China Sea, 100 km βόρεια από Naze, Ιαπωνία 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
25 Δεκ 2020 05:38 (GMT +9) (24 Δεκ 2020 20:38 GMT)
5.1

106 km
19 km (12 mi)East China Sea, 47 km νότια από Ibusuki, Kagoshima, Ιαπωνία Περ.Χάρτης
3 Oct 9:26 pm (GMT +9) (3 Οκτ 2020 12:26 GMT)
5.1

55 km
64 km (40 mi)East China Sea, 51 km νότια από Miyanoura, Ιαπωνία 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
3 Μαΐ 2020 12:01 GMT
5.0

10 km
126 km (78 mi)East China Sea, 162 km δυτικά από Kagoshima, Ιαπωνία Περ.Χάρτης
3 Μαΐ 2020 11:54 GMT
6.0

10 km
128 km (80 mi)East China Sea, 155 km δυτικά από Sendai, Kagoshima, Ιαπωνία 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
20 Απρ 2020 11:38 GMT
5.0

148 km
28 km (17 mi)East China Sea, 17 km νότια από Makurazaki, Kagoshima, Ιαπωνία Περ.Χάρτης
6 Ιαν 2020 00:53 GMT
5.0

10 km
108 km (67 mi)Philippine Sea, 129 km βορειοανατολικά από Naze, Ιαπωνία Περ.Χάρτης
6 Ιαν 2020 00:20 GMT
5.1

10 km
104 km (65 mi)Philippine Sea, 133 km βορειοανατολικά από Naze, Ιαπωνία 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
15 Μαΐ 2019 05:24 GMT
5.6

42 km
87 km (54 mi)Philippine Sea, 74 km νότια από Miyanoura, Ιαπωνία Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 6.2 x 1016 joules (17325 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 1.5 x 107 τόνους TNT ή 931.6 atomic bombs!) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 17 Μαΐου 2022 20:04 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.