Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, San Rafael Arriba, Provincia de San José, Κόστα Ρίκα, τις τελευταίες 24 ώρες την Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 26 Μαΐου 2022 06:08 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 4 βαθμών και άνω
  • 4 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 1 σεισμός μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, San Rafael Arriba είχε 1 σεισμό μεγέθους 4.3, 4 σεισμούς μεγέθους 3+ και 1 σεισμό μεγέθους 2.9.
Μέτριος σεισμός μεγέθους 4.3 έγινε αισθητός στο/στην North Pacific Ocean, Κόστα Ρίκα, πριν από 11 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 3.4 | 16 km ΒΔ από Σαν Ισίδρο δε Ελ Χενεράλ, Κόστα Ρίκα -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 4.3 | North Pacific Ocean, 29 km ΝΔ από Σαν Ισίδρο δε Ελ Χενεράλ, Κόστα Ρίκα -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near San Rafael Arriba, Provincia de San José, Κόστα Ρίκα (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:7 σεισμοί | 1 σεισμός M2+ | 5 σεισμοί M3+ | 1 σεισμός M4+
Τελευταίες 7 ημέρες:48 σεισμοί | 21 σεισμοί M2+ | 22 σεισμοί M3+ | 5 σεισμοί M4+
Τελευταίες 30 ημέρες:156 σεισμοί | 65 σεισμοί M2+ | 78 σεισμοί M3+ | 11 σεισμοί M4+ | 1 σεισμός M5+
Τελευταίες 90 ημέρες:378 σεισμοί | 164 σεισμοί M2+ | 194 σεισμοί M3+ | 16 σεισμοί M4+ | 1 σεισμός M5+
Τελευταίες 365 ημέρες:1,335 σεισμοί | 571 σεισμοί M2+ | 688 σεισμοί M3+ | 60 σεισμοί M4+ | 4 σεισμοί M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Απόκρυψη 1 μη επιβεβαιωμένος σεισμός
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (7 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 GMT (7 σεισμοί)
25 Μαΐ 2022 15:22 (GMT -6) (25 Μαΐ 2022 21:22 GMT)
3.4

3 km
16 km βορειοδυτικά από Σαν Ισίδρο δε Ελ Χενεράλ, Κόστα Ρίκα
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
25 Μαΐ 2022 13:25 (GMT -6) (25 Μαΐ 2022 19:25 GMT)
?

n/a
14 km νοτιοδυτικά από Σαν Ισίδρο δε Ελ Χενεράλ, Κόστα Ρίκα (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
25 Μαΐ 2022 12:49 (GMT -6) (25 Μαΐ 2022 18:49 GMT)
3.0

20 km
6.1 km βορειοανατολικά από San Carlos, Νικαράγουα
Το ενιωσα - 3 εκθέσεις
Περ.Χάρτης
25 Μαΐ 2022 12:48 (GMT -6) (25 Μαΐ 2022 18:48 GMT)
4.3

6.3 km
North Pacific Ocean, 29 km νοτιοδυτικά από Σαν Ισίδρο δε Ελ Χενεράλ, Κόστα Ρίκα
Το ενιωσα - 10 εκθέσεις
Περ.Χάρτης
25 Μαΐ 2022 10:12 (GMT -6) (25 Μαΐ 2022 16:12 GMT)
2.9

4 km
16 km βορειοδυτικά από Σαν Ισίδρο δε Ελ Χενεράλ, Κόστα Ρίκα
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
25 Μαΐ 2022 08:37 (GMT -6) (25 Μαΐ 2022 14:37 GMT)
3.1

3 km
17 km βορειοδυτικά από Σαν Ισίδρο δε Ελ Χενεράλ, Κόστα Ρίκα
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
25 Μαΐ 2022 05:04 (GMT -6) (25 Μαΐ 2022 11:04 GMT)
3.2

3 km
17 km βορειοδυτικά από Σαν Ισίδρο δε Ελ Χενεράλ, Κόστα Ρίκα
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2 x 1011 joules (54.4 megawatt hours, ισοδυναμεί με 46.8 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 26 Μαΐου 2022 06:08 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.