Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 27 Οκτωβρίου 2021 16:57 GMT -

Πληκτρολογήστε τοπωνύμιο, πόλη, περιοχή ή χώρα για να αναζητήσετε σεισμούς:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Methoni, Messenia, Πελοπόννησος, Ελλάδα: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 27 Οκτωβρίου 2021 16:57 GMT -
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (6 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021 04:47 GMT (1 σεισμός)
27 Οκτ 2021 07:47 (GMT +3) (27 Οκτ 2021 04:47 GMT)
1.9

21 km
173 km (107 mi)Ionian Sea, 48 km νοτιοδυτικά από Καλαμάτα, Ελλάδα ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 21:55 GMT (1 σεισμός)
27 Οκτ 2021 00:55 (GMT +3) (26 Οκτ 2021 21:55 GMT)
2.1

11 km
108 km (67 mi)30 km νοτιοδυτικά από Τρίπολη, Ελλάδα ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 10:50 GMT (2 σεισμοί)
25 Οκτ 2021 13:50 (GMT +3) (25 Οκτ 2021 10:50 GMT)
2.0

14 km
104 km (65 mi)25 km νοτιοδυτικά από Τρίπολη, Ελλάδα ΠερισσότεροΧάρτης
25 Οκτ 2021 11:11 (GMT +3) (25 Οκτ 2021 08:11 GMT)
2.0

9.4 km
156 km (97 mi)Ionian Sea, 17 km βόρεια από Μαραθόπολις, Ελλάδα ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 04:29 GMT (1 σεισμός)
24 Οκτ 2021 07:29 (GMT +3) (24 Οκτ 2021 04:29 GMT)
2.1

16 km
140 km (87 mi)Elafonisos, 16 km νοτιοδυτικά από Gythion, Ελλάδα 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 09:56 GMT (1 σεισμός)
22 Οκτ 2021 12:56 (GMT +3) (22 Οκτ 2021 09:56 GMT)
2.3

32 km
217 km (135 mi)Ionian Sea, 100 km δυτικά από Καλαμάτα, Ελλάδα ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 5.3 x 108 joules (146 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.126 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint || EN | DE | ES | EL
Ακολουθήστε μας: Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube