Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 15 Οκτωβρίου 2021 21:11 GMT -

Type place name, city, region or country to look up earthquakes:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Santa Teresa, Santiago Sochiapan, Veracruz, Μεξικό: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 15 Οκτωβρίου 2021 21:11 GMT -
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (4 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 06:43 GMT (1 σεισμός)
15 Οκτ 2021 01:43 (GMT -5) (15 Οκτ 2021 06:43 GMT)
3.7

10 km
120 km (75 mi)Playa Vicente, Veracruz, 49 km νότια από Loma Bonita, Μεξικό
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 09:04 GMT (2 σεισμοί)
13 Οκτ 2021 04:04 (GMT -5) (13 Οκτ 2021 09:04 GMT)
3.5

97 km
149 km (93 mi)Santiago Yaveo, 20 km βορειοανατολικά από San Juan Cotzocon, Μεξικό
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
13 Οκτ 2021 03:18 (GMT -5) (13 Οκτ 2021 08:18 GMT)
3.5

34 km
134 km (83 mi)Santiago Yaveo, Oaxaca, 49 km νοτιοανατολικά από Playa Vicente, Μεξικό
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021 20:09 GMT (1 σεισμός)
10 Οκτ 2021 15:09 (GMT -5) (10 Οκτ 2021 20:09 GMT)
3.5

120 km
123 km (76 mi)San Juan Cotzocon, Oaxaca, 15 km δυτικά από Jesus Carranza, Μεξικό
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 5.6 x 1010 joules (15.6 megawatt hours, ισοδυναμεί με 13.4 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint || EN | DE | ES | EL
Ακολουθήστε μας: Follow us on facebookFollow us on InstagramFollow us on TwitterVisit our Youtube channel