Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 22 Οκτωβρίου 2021 14:19 GMT -

Type place name, city, region or country to look up earthquakes:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Polis, Pólis, Επαρχία Πάφου, Κύπρος: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 22 Οκτωβρίου 2021 14:19 GMT -

Ο μεγαλύτερος σεισμός: Μέγεθος 2.7 - Eastern Mediterranean, Κύπρος, Κυρ, 17 Οκτ 2021 04:23 (GMT +3)
Ο πιο πρόσφατος σεισμός: Μέγεθος 2.1 - Eastern Mediterranean, Κύπρος, Τετ, 20 Οκτ 2021 07:33 (GMT +3)
...Read More
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (5 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 04:33 GMT (1 σεισμός)
20 Οκτ 2021 07:33 (GMT +3) (20 Οκτ 2021 04:33 GMT)
2.1

56 km
243 km (151 mi)Eastern Mediterranean, Κύπρος ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 01:10 GMT (1 σεισμός)
19 Οκτ 2021 04:10 (GMT +3) (19 Οκτ 2021 01:10 GMT)
1.9

17 km
217 km (135 mi)Eastern Mediterranean, Κύπρος 9 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 01:47 GMT (2 σεισμοί)
17 Οκτ 2021 04:47 (GMT +3) (17 Οκτ 2021 01:47 GMT)
2.6

5.7 km
258 km (160 mi)Eastern Mediterranean, Κύπρος
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
17 Οκτ 2021 04:23 (GMT +3) (17 Οκτ 2021 01:23 GMT)
2.7

5 km
259 km (161 mi)Eastern Mediterranean, Κύπρος
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 18:08 GMT (1 σεισμός)
15 Οκτ 2021 21:08 (GMT +3) (15 Οκτ 2021 18:08 GMT)
1.9

5 km
247 km (153 mi)Eastern Mediterranean, Κύπρος ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.4 x 109 joules (385 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.332 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint || EN | DE | ES | EL
Ακολουθήστε μας: Follow us on facebookFollow us on InstagramFollow us on TwitterVisit our Youtube channel