Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Cabinuangan, Davao, Φιλιππίνες, τις τελευταίες 24 ώρες την Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 29 Νοεμβρίου 2022 12:30 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 4 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 1 σεισμός μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Cabinuangan είχε 1 σεισμό μεγέθους 3.1 και 4 σεισμούς μεγέθους 2+.
Ελαφρύς σεισμός μεγέθους 3.1 σημειώθηκε Philippine Sea, Φιλιππίνες, πριν από 8 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 2.3 | Philippine Sea, 55 km ΝΑ από Mati, Φιλιππίνες -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 3.1 | Philippine Sea, 42 km Α από Tandag, Φιλιππίνες -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Cabinuangan, Davao, Φιλιππίνες (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες6 σεισμοί4 σεισμοί M2+1 σεισμός M3+
Τελευταίες 7 ημέρες27 σεισμοί17 σεισμοί M2+6 σεισμοί M3+2 σεισμοί M4+
Τελευταίες 30 ημέρες131 σεισμοί83 σεισμοί M2+31 σεισμοί M3+6 σεισμοί M4+
Τελευταίες 90 ημέρες425 σεισμοί264 σεισμοί M2+96 σεισμοί M3+15 σεισμοί M4+4 σεισμοί M5+
Τελευταίες 365 ημέρες2,056 σεισμοί1,290 σεισμοί M2+464 σεισμοί M3+81 σεισμοί M4+21 σεισμοί M5+3 σεισμοί M6+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (6 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 GMT (2 σεισμοί)
29 Νοε 2022 17:03 (GMT +8) (29 Νοε 2022 09:03 GMT)
2.3

37 km
Philippine Sea, 55 km νοτιοανατολικά από Mati, Φιλιππίνες Περ.
29 Νοε 2022 12:51 (GMT +8) (29 Νοε 2022 04:51 GMT)
3.1

10 km
Philippine Sea, 42 km ανατολικά από Tandag, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
Περ.
Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 GMT (4 σεισμοί)
29 Νοε 2022 01:46 (GMT +8) (28 Νοε 2022 17:46 GMT)
2.3

12 km
18 km νοτιοδυτικά από Manolo Fortich, Φιλιππίνες Περ.
29 Νοε 2022 01:18 (GMT +8) (28 Νοε 2022 17:18 GMT)
1.7

27 km
Philippines: 003 Km S 28° W of Carmen (Agusan Del Norte) Περ.
29 Νοε 2022 00:28 (GMT +8) (28 Νοε 2022 16:28 GMT)
2.9

1 km
Philippine Sea, 50 km βορειοανατολικά από Bislig City, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
Περ.
29 Νοε 2022 00:08 (GMT +8) (28 Νοε 2022 16:08 GMT)
2.4

21 km
Philippine Sea, 43 km νοτιοανατολικά από Mati, Φιλιππίνες Περ.
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 4.9 x 109 joules (1.35 megawatt hours, ισοδυναμεί με 1.16 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Davao, Philippines (DAV/IU network) | Show on map | Station Info
Seismic station Davao, Philippines: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 29 Νοεμβρίου 2022 12:30 GMT -

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings