2 spots left on Iceland Geo Tour 16-30 July 2022

Προηγούμενοι σεισμοί, Tekeli, Almaty Oblysy, Καζακστάν τον Απρίλιο του 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 4 Ιουλίου 2022 08:11 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τον Απρίλιο του 2022:

  • 11 σεισμοί μεγέθους 4 βαθμών και άνω
  • 23 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
Τον Απρίλιο του 2022, Tekeli είχε 11 σεισμούς μεγέθους 4.0 ή μεγαλύτερο και 23 σεισμούς μεγέθους 3+.

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 4.7 | Xinjiang, 70 km ΝΑ από Sarkand, Almaty Oblysy, Καζακστάν -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα

Earthquake Catalog

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
3.0+
4.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (34 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Κυριακή, 3 Απριλίου 2022 GMT (2 σεισμοί)
3 Απρ 2022 18:21 (GMT +6) (3 Απρ 2022 12:21 GMT)
3.6

10 km
EASTERN KAZAKHSTAN Περ.Χάρτης
3 Απρ 2022 06:09 (GMT +6) (3 Απρ 2022 00:09 GMT)
3.5

10 km
KAZAKHSTAN-XINJIANG BORDER REGION Περ.Χάρτης
Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022 GMT (2 σεισμοί)
28 Απρ 2022 01:01 (GMT +6) (27 Απρ 2022 19:01 GMT)
3.1

10 km
KAZAKHSTAN-XINJIANG BORDER REGION Περ.Χάρτης
27 Απρ 2022 19:41 (GMT +6) (27 Απρ 2022 13:41 GMT)
4.2

10 km
EASTERN KAZAKHSTAN Περ.Χάρτης
Τρίτη, 26 Απριλίου 2022 GMT (2 σεισμοί)
26 Απρ 2022 16:32 (GMT +6) (26 Απρ 2022 10:32 GMT)
3.9

10 km
EASTERN KAZAKHSTAN Περ.Χάρτης
26 Απρ 2022 10:54 (GMT +6) (26 Απρ 2022 04:54 GMT)
3.5

10 km
KAZAKHSTAN-XINJIANG BORDER REGION Περ.Χάρτης
Κυριακή, 24 Απριλίου 2022 GMT (3 σεισμοί)
24 Απρ 2022 22:14 (GMT +6) (24 Απρ 2022 16:14 GMT)
4.1

10 km
EASTERN KAZAKHSTAN Περ.Χάρτης
24 Απρ 2022 18:06 (GMT +6) (24 Απρ 2022 12:06 GMT)
3.7

10 km
EASTERN KAZAKHSTAN Περ.Χάρτης
24 Απρ 2022 08:26 (GMT +6) (24 Απρ 2022 02:26 GMT)
3.4

10 km
EASTERN KAZAKHSTAN Περ.Χάρτης
Σάββατο, 23 Απριλίου 2022 GMT (2 σεισμοί)
23 Απρ 2022 20:46 (GMT +6) (23 Απρ 2022 14:46 GMT)
3.3

10 km
KAZAKHSTAN-XINJIANG BORDER REGION Περ.Χάρτης
23 Απρ 2022 19:19 (GMT +6) (23 Απρ 2022 13:19 GMT)
3.3

10 km
Kazakhstan: LAKE ISSYK-KUL, KYRGYZSTAN, REGION Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 22 Απριλίου 2022 GMT (2 σεισμοί)
23 Απρ 2022 04:33 (GMT +6) (22 Απρ 2022 22:33 GMT)
3.2

10 km
KAZAKHSTAN-XINJIANG BORDER REGION Περ.Χάρτης
22 Απρ 2022 09:26 (GMT +6) (22 Απρ 2022 03:26 GMT)
3.3

10 km
Kazakhstan: LAKE ISSYK-KUL, KYRGYZSTAN, REGION Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022 GMT (5 σεισμοί)
21 Απρ 2022 18:52 (GMT +6) (21 Απρ 2022 12:52 GMT)
4.0

10 km
KAZAKHSTAN-XINJIANG BORDER REGION Περ.Χάρτης
21 Απρ 2022 15:55 (GMT +6) (21 Απρ 2022 09:55 GMT)
3.7

10 km
EASTERN KAZAKHSTAN Περ.Χάρτης
21 Απρ 2022 12:49 (GMT +6) (21 Απρ 2022 06:49 GMT)
3.7

10 km
KAZAKHSTAN-XINJIANG BORDER REGION Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.1 x 1012 joules (579 megawatt hours, ισοδυναμεί με 498 τόνους TNT) | about seismic energy

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 4 Ιουλίου 2022 08:11 GMT - Refresh

Search!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.