Help Ukraine

Οι μεγαλύτεροι σεισμοί από το 1900: Tekeli, Almaty Oblysy, Καζακστάν - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 5 Απριλίου 2022 15:15 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί από το 1900:

  • 1 σεισμός μεγέθους 6 βαθμών και άνω
  • 10 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 5 και 6 βαθμών
  • 135 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
  • 290 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 22 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 1 σεισμός μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Από το 1900, Tekeli είχε 1 σεισμό μεγέθους 6.0, 10 σεισμούς μεγέθους 5+, 135 σεισμούς μεγέθους 4+, 290 σεισμούς μεγέθους 3+ και 22 σεισμούς μεγέθους 2+. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 6.0 | 50 km Β από Huocheng, Ili Kazak Zizhizhou, Xinjiang, Κίνα -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
6.0+
Filter by age:
όλα
1y
3y
5y
10y
30y
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
6.0+
Showing quakes since 1900, από μέγεθος 1.7 ή μεγαλύτερο (459 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
28 Μαΐ 2022 06:25 (GMT +8) (27 Μαΐ 2022 22:25 GMT)
4.5

10 km
294 km (183 mi)Καζακστάν, 90 km βόρεια από Huocheng, Κίνα
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
27 Μαΐ 2022 23:35 (GMT +6) (27 Μαΐ 2022 17:35 GMT)
3.4

10 km
426 km (265 mi)60 km βόρεια από Sarkand, Almaty Oblysy, Καζακστάν
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
27 Μαΐ 2022 22:49 (GMT +6) (27 Μαΐ 2022 16:49 GMT)
3.5

10 km
449 km (279 mi)97 km βόρεια από Sarkand, Almaty Oblysy, Καζακστάν
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
27 Μαΐ 2022 14:17 (GMT +8) (27 Μαΐ 2022 06:17 GMT)
4.0

10 km
274 km (170 mi)Καζακστάν, 64 km βόρεια από Huocheng, Κίνα
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
26 Μαΐ 2022 15:39 (GMT +6) (26 Μαΐ 2022 09:39 GMT)
3.8

10 km
410 km (255 mi)35 km βόρεια από Sarkand, Almaty Oblysy, Καζακστάν
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
26 Μαΐ 2022 07:50 (GMT +6) (26 Μαΐ 2022 01:50 GMT)
4.0

10 km
333 km (207 mi)59 km βορειοδυτικά από Zharkent, Καζακστάν
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
25 Μαΐ 2022 19:44 (GMT +8) (25 Μαΐ 2022 11:44 GMT)
4.1

10 km
312 km (194 mi)Xinjiang, 75 km νοτιοανατολικά από Sarkand, Καζακστάν
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
25 Μαΐ 2022 07:18 (GMT +6) (25 Μαΐ 2022 01:18 GMT)
4.0

10 km
362 km (225 mi)75 km ανατολικά από Sarkand, Almaty Oblysy, Καζακστάν
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
24 Μαΐ 2022 21:26 (GMT +6) (24 Μαΐ 2022 15:26 GMT)
3.8

10 km
443 km (275 mi)69 km βόρεια από Sarkand, Almaty Oblysy, Καζακστάν
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 04:54 (GMT +8) (22 Μαΐ 2022 20:54 GMT)
3.4

10 km
342 km (213 mi)Xinjiang, Κίνα, 45 km νότια από Sarkand, Καζακστάν
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
22 Μαΐ 2022 16:51 (GMT +6) (22 Μαΐ 2022 10:51 GMT)
3.1

10 km
445 km (277 mi)80 km βόρεια από Sarkand, Almaty Oblysy, Καζακστάν
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 22:52 (GMT +6) (21 Μαΐ 2022 16:52 GMT)
2.8

10 km
341 km (212 mi)81 km νότια από Tekeli, Καζακστάν Περ.Χάρτης
17 Μαΐ 2022 09:46 (GMT +8) (17 Μαΐ 2022 01:46 GMT)
3.9

10 km
255 km (158 mi)Καζακστάν, 42 km βόρεια από Huocheng, Κίνα Περ.Χάρτης
13 Μαΐ 2022 21:08 (GMT +6) (13 Μαΐ 2022 15:08 GMT)
3.6

10 km
428 km (266 mi)46 km βόρεια από Sarkand, Almaty Oblysy, Καζακστάν Περ.Χάρτης
13 Μαΐ 2022 20:37 (GMT +6) (13 Μαΐ 2022 14:37 GMT)
4.0

10 km
557 km (346 mi)91 km δυτικά από Ushtobe, Καζακστάν Περ.Χάρτης
12 Μαΐ 2022 13:28 (GMT +6) (12 Μαΐ 2022 07:28 GMT)
4.0

9 km
415 km (258 mi)37 km νότια από Taldykorgan, Almaty Oblysy, Καζακστάν Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2 x 1014 joules (56.2 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 48391 τόνους TNT ή 3 atomic bombs!) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 28 Μαΐου 2022 00:25 GMT - Refresh

Search!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.