Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Προηγούμενοι σεισμοί, Huocheng, Xinjiang, Κίνα τον Νοέμβριο του 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 27 Ιανουαρίου 2023 20:23 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τον Νοέμβριο του 2022:

  • 26 σεισμοί μεγέθους 4 βαθμών και άνω
  • 35 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 5 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
Τον Νοέμβριο του 2022, Huocheng είχε 26 σεισμούς μεγέθους 4.0 ή μεγαλύτερο, 35 σεισμούς μεγέθους 3+ και 5 σεισμούς μεγέθους 2+.

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 4.9 | Καζακστάν, 18 km Ν από Bole, Κίνα -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος σεισμών

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (66 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 GMT (1 σεισμός)
25 Νοε 2022 09:49 (GMT +8) (25 Νοε 2022 01:49 GMT)
4.2

10 km
52 km βόρεια από Yining, Ili Kazak Zizhizhou, Xinjiang, Κίνα Περ.
Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 GMT (1 σεισμός)
24 Νοε 2022 11:44 (GMT +8) (24 Νοε 2022 03:44 GMT)
4.8

10 km
Καζακστάν, 18 km νότια από Bole, Κίνα Περ.
Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 GMT (3 σεισμοί)
23 Νοε 2022 19:38 (GMT +6) (23 Νοε 2022 13:38 GMT)
3.9

10 km
10 km νότια από Сарканд, Almaty Oblysy, Καζακστάν Περ.
23 Νοε 2022 11:53 (GMT +6) (23 Νοε 2022 05:53 GMT)
4.0

10 km
30 km νοτιοδυτικά από Панфилов, Καζακστάν Περ.
23 Νοε 2022 11:06 (GMT +6) (23 Νοε 2022 05:06 GMT)
4.7

10 km
30 km βόρεια από Панфилов, Καζακστάν Περ.
Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 GMT (6 σεισμοί)
23 Νοε 2022 03:11 (GMT +6) (22 Νοε 2022 21:11 GMT)
3.8

10 km
79 km ανατολικά από Сарканд, Καζακστάν Περ.
22 Νοε 2022 14:56 (GMT +8) (22 Νοε 2022 06:56 GMT)
4.2

10 km
Xinjiang, Κίνα, 45 km νότια από Сарканд, Καζακστάν Περ.
22 Νοε 2022 13:32 (GMT +8) (22 Νοε 2022 05:32 GMT)
2.7

10 km
Καζακστάν, 45 km δυτικά από Bole, Κίνα Περ.
22 Νοε 2022 11:57 (GMT +8) (22 Νοε 2022 03:57 GMT)
3.4

10 km
Καζακστάν, 63 km βόρεια από Huocheng, Κίνα Περ.
22 Νοε 2022 09:40 (GMT +6) (22 Νοε 2022 03:40 GMT)
4.3

10 km
65 km βορειοδυτικά από Панфилов, Καζακστάν Περ.
22 Νοε 2022 06:22 (GMT +6) (22 Νοε 2022 00:22 GMT)
4.2

2 km
59 km βορειοδυτικά από Панфилов, Καζακστάν Περ.
Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 GMT (3 σεισμοί)
22 Νοε 2022 03:26 (GMT +6) (21 Νοε 2022 21:26 GMT)
3.8

30 km
47 km βορειοανατολικά από Karakol, Κιργιστάν Περ.
22 Νοε 2022 04:09 (GMT +8) (21 Νοε 2022 20:09 GMT)
4.2

10 km
Almaty Oblysy, Καζακστάν, 63 km βορειοδυτικά από Huocheng, Κίνα Περ.
21 Νοε 2022 23:41 (GMT +8) (21 Νοε 2022 15:41 GMT)
3.9

10 km
68 km νοτιοδυτικά από Xinyuan, Xinjiang, Κίνα Περ.
Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 GMT (6 σεισμοί)
20 Νοε 2022 20:00 (GMT +6) (20 Νοε 2022 14:00 GMT)
3.9

10 km
28 km δυτικά από Сарканд, Almaty Oblysy, Καζακστάν Περ.
20 Νοε 2022 18:03 (GMT +8) (20 Νοε 2022 10:03 GMT)
4.6

10 km
Καζακστάν, 22 km δυτικά από Bole, Κίνα Περ.
20 Νοε 2022 17:03 (GMT +8) (20 Νοε 2022 09:03 GMT)
4.1

10 km
Καζακστάν, 18 km νότια από Bole, Κίνα Περ.
20 Νοε 2022 12:45 (GMT +8) (20 Νοε 2022 04:45 GMT)
3.9

10 km
55 km νοτιοδυτικά από Bole, Κίνα Περ.
20 Νοε 2022 09:21 (GMT +6) (20 Νοε 2022 03:21 GMT)
4.7

22 km
54 km βορειοδυτικά από Панфилов, Καζακστάν 2 εκθέσειςΠερ.
20 Νοε 2022 10:17 (GMT +8) (20 Νοε 2022 02:17 GMT)
3.7

10 km
38 km νοτιοδυτικά από Qapqal, Κίνα Περ.
Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 GMT (8 σεισμοί)
20 Νοε 2022 06:23 (GMT +8) (19 Νοε 2022 22:23 GMT)
3.6

10 km
60 km νότια από Qapqal, Ili Kazak Zizhizhou, Xinjiang, Κίνα Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 9.2 x 1012 joules (2.55 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 2197 τόνους TNT ή 0.1 atomic bombs!) | about seismic energy

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 27 Ιανουαρίου 2023 20:23 GMT -

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings