Τελευταίοι σεισμοί, Ishinomaki, Honshu-miyagi-ken, Ιαπωνία, τις τελευταίες 24 ώρες την Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 16 Αυγούστου 2022 00:50 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 4 βαθμών και άνω
  • 2 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 5 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Ishinomaki είχε 1 σεισμό μεγέθους 4.0, 2 σεισμούς μεγέθους 3+ και 5 σεισμούς μεγέθους 2+.
Ελαφρύς σεισμός μεγέθους 4.0 σημειώθηκε North Pacific Ocean, Ιαπωνία, πριν από 14 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 2.9 | North Pacific Ocean, 76 km ΝΑ από Ishinomaki, Ιαπωνία -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 4.0 | North Pacific Ocean, 68 km ΝΑ από Kamaishi, Iwate, Ιαπωνία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 2.0 in or near Ishinomaki, Honshu-miyagi-ken, Ιαπωνία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:8 σεισμοί | 5 σεισμοί M2+ | 2 σεισμοί M3+ | 1 σεισμός M4+
Τελευταίες 7 ημέρες:41 σεισμοί | 28 σεισμοί M2+ | 9 σεισμοί M3+ | 4 σεισμοί M4+
Τελευταίες 30 ημέρες:176 σεισμοί | 109 σεισμοί M2+ | 49 σεισμοί M3+ | 17 σεισμοί M4+ | 1 σεισμός M5+
Τελευταίες 90 ημέρες:682 σεισμοί | 437 σεισμοί M2+ | 196 σεισμοί M3+ | 47 σεισμοί M4+ | 2 σεισμοί M5+
Τελευταίες 365 ημέρες:3,332 σεισμοί | 2,134 σεισμοί M2+ | 978 σεισμοί M3+ | 201 σεισμοί M4+ | 17 σεισμοί M5+ | 1 σεισμός M6+ | 1 σεισμός M7+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (8 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 GMT (1 σεισμός)
16 Αυγ 2022 09:18 (GMT +9) (16 Αυγ 2022 00:18 GMT)
2.9

38 km
North Pacific Ocean, 76 km νοτιοανατολικά από Ishinomaki, Ιαπωνία Περ.Χάρτης
Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 GMT (7 σεισμοί)
16 Αυγ 2022 05:40 (GMT +9) (15 Αυγ 2022 20:40 GMT)
3.0

50 km
North Pacific Ocean, 88 km νοτιοανατολικά από Sendai, Ιαπωνία
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
16 Αυγ 2022 00:05 (GMT +9) (15 Αυγ 2022 15:05 GMT)
2.6

52 km
North Pacific Ocean, 70 km νοτιοανατολικά από Ishinomaki, Ιαπωνία Περ.Χάρτης
15 Αυγ 2022 21:04 (GMT +9) (15 Αυγ 2022 12:04 GMT)
2.8

57 km
North Pacific Ocean, 63 km νοτιοανατολικά από Ofunato, Ιαπωνία Περ.Χάρτης
15 Αυγ 2022 20:14 (GMT +9) (15 Αυγ 2022 11:14 GMT)
4.0

57 km
North Pacific Ocean, 68 km νοτιοανατολικά από Kamaishi, Ιαπωνία
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
15 Αυγ 2022 17:03 (GMT +9) (15 Αυγ 2022 08:03 GMT)
3.1

30 km
Japan: E OFF FUKUSHIMA PREF
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
15 Αυγ 2022 13:59 (GMT +9) (15 Αυγ 2022 04:59 GMT)
2.6

66 km
Japan: E OFF IWATE PREF Περ.Χάρτης
15 Αυγ 2022 13:23 (GMT +9) (15 Αυγ 2022 04:23 GMT)
2.6

24 km
Japan: E OFF MIYAGI PREF Περ.Χάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 7.2 x 1010 joules (20 megawatt hours, ισοδυναμεί με 17.2 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 16 Αυγούστου 2022 00:50 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings