Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 6 Δεκεμβρίου 2021 22:05 GMT -

Type place name, city, region or country to look up earthquakes:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Mount Vernon, Skagit County, Ουάσινγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 6 Δεκεμβρίου 2021 22:05 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
Απόκρυψη 4 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (15 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2021 21:52 GMT (2 σεισμοί)
6 Δεκ 2021 13:52 (GMT -8) (6 Δεκ 2021 21:52 GMT)
?

n/a
1.3 km βορειοανατολικά από Marysville, Snohomish County, Ουάσινγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες (preliminary) Early Alert!
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
5 Δεκ 2021 18:34 (GMT -8) (6 Δεκ 2021 02:34 GMT)
1.2

16 km
Vancouver Island, Canada Region ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021 23:45 GMT (4 σεισμοί)
5 Δεκ 2021 15:45 (GMT -8) (5 Δεκ 2021 23:45 GMT)
1.7

7.4 km
1 Km SE of Mount Vernon, Washington ΠερισσότεροΧάρτης
5 Δεκ 2021 07:14 (GMT -8) (5 Δεκ 2021 15:14 GMT)
1.3

18 km
1 Km ESE of Monroe, Washington ΠερισσότεροΧάρτης
5 Δεκ 2021 04:51 (GMT -8) (5 Δεκ 2021 12:51 GMT)
0.5

13 km
1 Km SE of Swede Heaven, Washington ΠερισσότεροΧάρτης
5 Δεκ 2021 03:24 (GMT -8) (5 Δεκ 2021 11:24 GMT)
0.9

0.8 km
Other Event - 16 Km SSE of Glacier, Washington ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021 18:44 GMT (1 σεισμός)
4 Δεκ 2021 10:44 (GMT -8) (4 Δεκ 2021 18:44 GMT)
1.2

2.6 km
4 Km NNE of Oso, Washington ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021 14:33 GMT (2 σεισμοί)
3 Δεκ 2021 06:33 (GMT -8) (3 Δεκ 2021 14:33 GMT)
0.8

5.2 km
Washington ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 16:51 (GMT -8) (3 Δεκ 2021 00:51 GMT)
?

n/a
13 km βορειοανατολικά από Mount Vernon, Skagit County, Ουάσινγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021 23:46 GMT (1 σεισμός)
2 Δεκ 2021 15:46 (GMT -8) (2 Δεκ 2021 23:46 GMT)
1.7

0.4 km
3 Km ENE of Granite Falls, Washington ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021 23:37 GMT (3 σεισμοί)
1 Δεκ 2021 15:37 (GMT -8) (1 Δεκ 2021 23:37 GMT)
1.5

14 km
3 Km ENE of Custer, Washington ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 15:37 (GMT -8) (1 Δεκ 2021 23:37 GMT)
1.8

18 km
21 km βορειοδυτικά από Bellingham, Whatcom County, Ουάσινγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 15:18 (GMT -8) (1 Δεκ 2021 23:18 GMT)
0.5

4.1 km
12 Km NNE of Oso, Washington ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 10:27 GMT (2 σεισμοί)
30 Νοε 2021 02:27 (GMT -8) (30 Νοε 2021 10:27 GMT)
?

n/a
9.8 km βόρεια από Marysville, Snohomish County, Ουάσινγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες (unconfirmed)
Το ενιωσα - 3 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 00:09 (GMT -8) (30 Νοε 2021 08:09 GMT)
?

n/a
7.3 km νοτιοδυτικά από Everett, Snohomish County, Ουάσινγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1 x 108 joules (29 kilowatt hours) Περισσότερες πληροφορίες

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Follow us on facebookFollow us on InstagramFollow us on TwitterVisit our Youtube channel