Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, Tubigon, Central Visayas, Φιλιππίνες, τις τελευταίες 14 ημέρες - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 18 Μαΐου 2022 01:34 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 14 ημέρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 32 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 11 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 14 ημέρες, Tubigon είχε 1 σεισμό μεγέθους 3.4 και 32 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 11 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 2.9 | 37 km ΝΑ από Abuyog, Φιλιππίνες -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 3.4 | Bohol Sea, 24 km Ν από Tagbilaran, Φιλιππίνες -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Tubigon, Central Visayas, Φιλιππίνες (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:Δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένοι σεισμοί.
Τελευταίες 7 ημέρες:17 σεισμοί | 12 σεισμοί M2+ | 1 σεισμός M3+
Τελευταίες 30 ημέρες:86 σεισμοί | 52 σεισμοί M2+ | 5 σεισμοί M3+
Τελευταίες 90 ημέρες:294 σεισμοί | 183 σεισμοί M2+ | 26 σεισμοί M3+ | 3 σεισμοί M4+ | 1 σεισμός M5+
Τελευταίες 365 ημέρες:969 σεισμοί | 654 σεισμοί M2+ | 87 σεισμοί M3+ | 13 σεισμοί M4+ | 1 σεισμός M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (44 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Κυριακή, 15 Μαΐου 2022 GMT (2 σεισμοί)
15 Μαΐ 2022 18:13 (GMT +8) (15 Μαΐ 2022 10:13 GMT)
2.9

1 km
37 km νοτιοανατολικά από Abuyog, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
15 Μαΐ 2022 09:41 (GMT +8) (15 Μαΐ 2022 01:41 GMT)
2.2

33 km
Philippine Sea, 24 km νότια από Talisay, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 GMT (10 σεισμοί)
15 Μαΐ 2022 07:45 (GMT +8) (14 Μαΐ 2022 23:45 GMT)
2.7

33 km
24 km ανατολικά από Tagbilaran, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
15 Μαΐ 2022 07:45 (GMT +8) (14 Μαΐ 2022 23:45 GMT)
2.7

5 km
24 km βόρεια από Loboc, Bohol, Central Visayas, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
15 Μαΐ 2022 03:08 (GMT +8) (14 Μαΐ 2022 19:08 GMT)
2.1

11 km
22 km βόρεια από Loboc, Bohol, Central Visayas, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
15 Μαΐ 2022 03:07 (GMT +8) (14 Μαΐ 2022 19:07 GMT)
2.0

38 km
Philippine Sea, 22 km ανατολικά από Tagbilaran, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
15 Μαΐ 2022 02:48 (GMT +8) (14 Μαΐ 2022 18:48 GMT)
2.5

5 km
Bohol Sea, 18 km βορειοδυτικά από Jasaan, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
15 Μαΐ 2022 02:30 (GMT +8) (14 Μαΐ 2022 18:30 GMT)
2.0

28 km
Central Visayas, 23 km νότια από Tinongan, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
15 Μαΐ 2022 01:19 (GMT +8) (14 Μαΐ 2022 17:19 GMT)
1.7

39 km
Sulu Sea, 88 km δυτικά από Dipolog City, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
15 Μαΐ 2022 01:19 (GMT +8) (14 Μαΐ 2022 17:19 GMT)
1.8

7 km
Sulu Sea, 67 km δυτικά από Dipolog City, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
14 Μαΐ 2022 11:27 (GMT +8) (14 Μαΐ 2022 03:27 GMT)
1.7

33 km
44 km νοτιοανατολικά από Lapu-Lapu City, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
14 Μαΐ 2022 08:30 (GMT +8) (14 Μαΐ 2022 00:30 GMT)
3.4

1 km
Bohol Sea, 24 km νότια από Tagbilaran, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 GMT (3 σεισμοί)
14 Μαΐ 2022 05:14 (GMT +8) (13 Μαΐ 2022 21:14 GMT)
1.6

33 km
Philippine Sea, 19 km νοτιοδυτικά από Baybay, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
14 Μαΐ 2022 01:15 (GMT +8) (13 Μαΐ 2022 17:15 GMT)
2.5

165 km
Philippine Sea, 29 km βόρεια από Surigao City, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
13 Μαΐ 2022 23:44 (GMT +8) (13 Μαΐ 2022 15:44 GMT)
2.7

16 km
26 km νοτιοδυτικά από Kabankalan, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 GMT (2 σεισμοί)
13 Μαΐ 2022 00:48 (GMT +8) (12 Μαΐ 2022 16:48 GMT)
2.3

36 km
Philippine Sea, 20 km βορειοδυτικά από Tagbilaran, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.3 x 1010 joules (6.34 megawatt hours, ισοδυναμεί με 5.46 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 18 Μαΐου 2022 01:34 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.