Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 8 Δεκεμβρίου 2021 13:49 GMT -

Type place name, city, region or country to look up earthquakes:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Lake Shasta, Shasta County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 8 Δεκεμβρίου 2021 13:49 GMT -

Ο μεγαλύτερος σεισμός: Μέγεθος 2.0 - 10km E of Montgomery Creek, CA, Σάβ, 4 Δεκ 2021 03:11 (GMT -8)
Ο μεγαλύτερος σεισμός σήμερα: Μέγεθος 1.7 - 13km NNE of Shingletown, CA, Τρί, 7 Δεκ 2021 20:08 (GMT -8)
...Read More
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Απόκρυψη 1 μη επιβεβαιωμένος σεισμός
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (7 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2021 04:08 GMT (1 σεισμός)
7 Δεκ 2021 20:08 (GMT -8) (8 Δεκ 2021 04:08 GMT)
1.7

8.1 km
13km NNE of Shingletown, CA ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2021 20:18 GMT (2 σεισμοί)
7 Δεκ 2021 12:18 (GMT -8) (7 Δεκ 2021 20:18 GMT)
1.5

0.6 km
Quarry Blast - 8km NE of Shasta Lake, CA 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
7 Δεκ 2021 09:48 (GMT -8) (7 Δεκ 2021 17:48 GMT)
?

n/a
Trinity County, 47 km δυτικά από Redding, Shasta County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021 11:11 GMT (1 σεισμός)
4 Δεκ 2021 03:11 (GMT -8) (4 Δεκ 2021 11:11 GMT)
2.0

13 km
10km E of Montgomery Creek, CA ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021 13:07 GMT (1 σεισμός)
3 Δεκ 2021 05:07 (GMT -8) (3 Δεκ 2021 13:07 GMT)
1.3

6.5 km
12km NNE of Bella Vista, CA ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021 16:35 GMT (2 σεισμοί)
2 Δεκ 2021 08:35 (GMT -8) (2 Δεκ 2021 16:35 GMT)
0.6

3.2 km
7km SSE of Mineral, CA ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 08:26 (GMT -8) (2 Δεκ 2021 16:26 GMT)
1.2

9.6 km
8km S of Mineral, CA ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.1 x 108 joules (29.7 kilowatt hours) Περισσότερες πληροφορίες

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Follow us on facebookFollow us on InstagramFollow us on TwitterVisit our Youtube channel