Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 19 Οκτωβρίου 2021 09:54 GMT -

Type place name, city, region or country to look up earthquakes:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Siaton, Province of Negros Oriental, Central Visayas, Φιλιππίνες: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 19 Οκτωβρίου 2021 09:54 GMT -
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (9 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 20:43 GMT (3 σεισμοί)
18 Οκτ 2021 04:43 (GMT +8) (17 Οκτ 2021 20:43 GMT)
3.2

22 km
78 km (48 mi)Sulu Sea, 62 km δυτικά από Dipolog City, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
17 Οκτ 2021 16:56 (GMT +8) (17 Οκτ 2021 08:56 GMT)
1.8

19 km
40 km (25 mi)Sulu Sea, 2.4 km νοτιοανατολικά από Bayawan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
17 Οκτ 2021 16:56 (GMT +8) (17 Οκτ 2021 08:56 GMT)
2.0

17 km
45 km (28 mi)14 km βόρεια από Bayawan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 01:25 GMT (2 σεισμοί)
15 Οκτ 2021 09:25 (GMT +8) (15 Οκτ 2021 01:25 GMT)
2.4

13 km
54 km (34 mi)41 km ανατολικά από Dumaguete, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
15 Οκτ 2021 08:58 (GMT +8) (15 Οκτ 2021 00:58 GMT)
3.6

18 km
82 km (51 mi)Sulu Sea, 25 km νότια από Asia, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 21:26 GMT (2 σεισμοί)
15 Οκτ 2021 05:26 (GMT +8) (14 Οκτ 2021 21:26 GMT)
2.4

9 km
33 km (21 mi)Bohol Sea, 38 km νότια από Dumaguete, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
15 Οκτ 2021 04:43 (GMT +8) (14 Οκτ 2021 20:43 GMT)
2.0

7 km
10 km (6.2 mi)17 km νοτιοδυτικά από Dumaguete, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 12:25 GMT (2 σεισμοί)
13 Οκτ 2021 20:25 (GMT +8) (13 Οκτ 2021 12:25 GMT)
2.2

33 km
77 km (48 mi)Sulu Sea, 79 km δυτικά από Dipolog City, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
13 Οκτ 2021 08:58 (GMT +8) (13 Οκτ 2021 00:58 GMT)
3.0

30 km
84 km (52 mi)Sulu Sea, 78 km δυτικά από Dipolog City, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.3 x 1010 joules (6.28 megawatt hours, ισοδυναμεί με 5.4 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint || EN | DE | ES | EL
Ακολουθήστε μας: Follow us on facebookFollow us on InstagramFollow us on TwitterVisit our Youtube channel