Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, Farragut, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες, τις τελευταίες 30 ημέρες - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 18 Μαΐου 2022 07:16 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 30 ημέρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 4 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 30 ημέρες, Farragut είχε 1 σεισμό μεγέθους 2.4. Σημειώθηκαν επίσης 4 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.9 | 0 Km NW of LaFayette, Georgia -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 2.4 | 6 Km WNW of Niota, Tennessee -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Farragut, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:Δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένοι σεισμοί.
Τελευταίες 7 ημέρες:1 σεισμός
Τελευταίες 30 ημέρες:5 σεισμοί | 1 σεισμός M2+
Τελευταίες 90 ημέρες:13 σεισμοί | 5 σεισμοί M2+
Τελευταίες 365 ημέρες:63 σεισμοί | 40 σεισμοί M2+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Απόκρυψη μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (30 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 GMT (2 σεισμοί)
17 Μαΐ 2022 05:33 (GMT -4) (17 Μαΐ 2022 09:33 GMT)
?

n/a
3.3 km βόρεια από Athens, McMinn County, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
17 Μαΐ 2022 02:24 (GMT -4) (17 Μαΐ 2022 06:24 GMT)
?

n/a
30 km νοτιοανατολικά από Knoxville, Knox County, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
Περ.Χάρτης
Κυριακή, 15 Μαΐου 2022 GMT (2 σεισμοί)
15 Μαΐ 2022 09:58 (GMT -4) (15 Μαΐ 2022 13:58 GMT)
?

n/a
Jefferson County, 23 km νοτιοδυτικά από Morristown, Hamblen County, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
15 Μαΐ 2022 05:32 (GMT -4) (15 Μαΐ 2022 09:32 GMT)
1.9

5.1 km
0 Km NW of LaFayette, Georgia Περ.Χάρτης
Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 GMT (2 σεισμοί)
14 Μαΐ 2022 17:47 (GMT -4) (14 Μαΐ 2022 21:47 GMT)
?

n/a
37 km νοτιοανατολικά από Maryville, Blount County, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
Περ.Χάρτης
14 Μαΐ 2022 08:58 (GMT -4) (14 Μαΐ 2022 12:58 GMT)
?

n/a
2.7 km βορειοανατολικά από Farragut, Knox County, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 GMT (2 σεισμοί)
10 Μαΐ 2022 11:36 (GMT -4) (10 Μαΐ 2022 15:36 GMT)
?

n/a
17 km ανατολικά από Anderson, Νότια Καρολίνα, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους) Περ.Χάρτης
10 Μαΐ 2022 11:15 (GMT -4) (10 Μαΐ 2022 15:15 GMT)
?

n/a
6.9 km βορειοδυτικά από Greenville, Νότια Καρολίνα, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους) 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
Δευτέρα, 9 Μαΐου 2022 GMT (1 σεισμός)
8 Μαΐ 2022 21:29 (GMT -4) (9 Μαΐ 2022 01:29 GMT)
?

n/a
27 km βορειοδυτικά από Knoxville, Knox County, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους) Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 6 Μαΐου 2022 GMT (3 σεισμοί)
6 Μαΐ 2022 18:45 (GMT -4) (6 Μαΐ 2022 22:45 GMT)
?

n/a
19 km βορειοανατολικά από Dalton, Whitfield County, Georgia, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους) 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
6 Μαΐ 2022 06:38 (GMT -4) (6 Μαΐ 2022 10:38 GMT)
?

n/a
2.7 km νοτιοδυτικά από Madisonville, Monroe County, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους) 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
5 Μαΐ 2022 22:50 (GMT -4) (6 Μαΐ 2022 02:50 GMT)
?

n/a
2.8 km δυτικά από Easley, Pickens County, Νότια Καρολίνα, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους) 6 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
Κυριακή, 1 Μαΐου 2022 GMT (1 σεισμός)
1 Μαΐ 2022 14:00 (GMT -4) (1 Μαΐ 2022 18:00 GMT)
?

n/a
8.7 km ανατολικά από Harlan, Κεντάκι, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους) 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 GMT (3 σεισμοί)
30 Απρ 2022 12:02 (GMT -4) (30 Απρ 2022 16:02 GMT)
?

n/a
Βόρεια Καρολίνα, 47 km νότια από Maryville, Blount County, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους) Περ.Χάρτης
30 Απρ 2022 04:15 (GMT -4) (30 Απρ 2022 08:15 GMT)
2.4

17 km
6 Km WNW of Niota, Tennessee Περ.Χάρτης
30 Απρ 2022 00:30 (GMT -5) (30 Απρ 2022 05:30 GMT)
?

n/a
1.4 km βορειοδυτικά από Cookeville, Putnam County, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους) 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 3.4 x 108 joules (93.9 kilowatt hours) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 18 Μαΐου 2022 07:16 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.