Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, Northridge, Βρετανική Κολομβία, Καναδάς, τις τελευταίες 24 ώρες την Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 17 Μαΐου 2022 22:26 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 12 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Northridge είχε 1 σεισμό μεγέθους 3.6. Σημειώθηκαν επίσης 12 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Ελαφρύς σεισμός μεγέθους 3.6 έγινε αισθητός στο/στην Ουάσινγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες, πριν από 14 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.0 | Explosion - 8 Km E of Mission, Canada -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 3.6 | 43 km ΒΑ από Everett, Snohomish County, Ουάσινγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Northridge, Βρετανική Κολομβία, Καναδάς (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:7 σεισμοί | 0 σεισμοί M2+ | 1 σεισμός M3+
Τελευταίες 7 ημέρες:18 σεισμοί | 0 σεισμοί M2+ | 1 σεισμός M3+
Τελευταίες 30 ημέρες:57 σεισμοί | 3 σεισμοί M2+ | 2 σεισμοί M3+
Τελευταίες 90 ημέρες:166 σεισμοί | 17 σεισμοί M2+ | 2 σεισμοί M3+
Τελευταίες 365 ημέρες:518 σεισμοί | 77 σεισμοί M2+ | 3 σεισμοί M3+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Απόκρυψη 3 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (16 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 GMT (15 σεισμοί)
17 Μαΐ 2022 13:31 (GMT -7) (17 Μαΐ 2022 20:31 GMT)
1.0

0.7 km
Explosion - 8 Km E of Mission, Canada Περ.Χάρτης
17 Μαΐ 2022 07:27 (GMT -7) (17 Μαΐ 2022 14:27 GMT)
?

n/a
4.3 km νοτιοανατολικά από Richmond, Metro Vancouver Regional District, Βρετανική Κολομβία, Καναδάς (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
17 Μαΐ 2022 05:25 (GMT -7) (17 Μαΐ 2022 12:25 GMT)
0.8

8.8 km
Washington Περ.Χάρτης
17 Μαΐ 2022 04:41 (GMT -7) (17 Μαΐ 2022 11:41 GMT)
0.5

3.5 km
6 Km ENE of Oso, Washington Περ.Χάρτης
17 Μαΐ 2022 02:58 (GMT -7) (17 Μαΐ 2022 09:58 GMT)
?

n/a
17 km βόρεια από Victoria, Γεωγραφικό Διαμέρισμα Κάπιταλ, Βρετανική Κολομβία, Καναδάς (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
17 Μαΐ 2022 02:32 (GMT -7) (17 Μαΐ 2022 09:32 GMT)
0.6

7.4 km
4 Km NE of Oso, Washington Περ.Χάρτης
17 Μαΐ 2022 02:07 (GMT -7) (17 Μαΐ 2022 09:07 GMT)
1.5

7.3 km
4 Km NE of Oso, Washington Περ.Χάρτης
17 Μαΐ 2022 02:03 (GMT -7) (17 Μαΐ 2022 09:03 GMT)
0.9

8.4 km
Washington Περ.Χάρτης
17 Μαΐ 2022 01:42 (GMT -7) (17 Μαΐ 2022 08:42 GMT)
0.4

11 km
3 Km ENE of Oso, Washington Περ.Χάρτης
17 Μαΐ 2022 01:39 (GMT -7) (17 Μαΐ 2022 08:39 GMT)
1.3

3 km
5 Km NE of Oso, Washington Περ.Χάρτης
17 Μαΐ 2022 01:35 (GMT -7) (17 Μαΐ 2022 08:35 GMT)
1.0

9.2 km
4 Km ENE of Oso, Washington Περ.Χάρτης
17 Μαΐ 2022 01:13 (GMT -7) (17 Μαΐ 2022 08:13 GMT)
1.1

8 km
4 Km ENE of Oso, Washington Περ.Χάρτης
17 Μαΐ 2022 01:11 (GMT -7) (17 Μαΐ 2022 08:11 GMT)
1.8

0.9 km
5 Km NE of Oso, Washington Περ.Χάρτης
17 Μαΐ 2022 01:07 (GMT -7) (17 Μαΐ 2022 08:07 GMT)
3.6

3.6 km
43 km βορειοανατολικά από Everett, Snohomish County, Ουάσινγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες
Το ενιωσα - 26 εκθέσεις
Περ.Χάρτης
16 Μαΐ 2022 23:06 (GMT -7) (17 Μαΐ 2022 06:06 GMT)
?

n/a
7.8 km δυτικά από Abbotsford, Fraser Valley, Βρετανική Κολομβία, Καναδάς (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
Περ.Χάρτης
Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 GMT (1 σεισμός)
16 Μαΐ 2022 15:46 (GMT -7) (16 Μαΐ 2022 22:46 GMT)
0.7
Vancouver Island, Canada Region Περ.Χάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.6 x 1010 joules (4.42 megawatt hours, ισοδυναμεί με 3.8 τόνους TNT) | about seismic energy

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 17 Μαΐου 2022 22:26 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.