Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, Chino, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες, τις τελευταίες 24 ώρες την Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 18 Μαΐου 2022 01:38 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 3 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 31 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Chino είχε 3 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 31 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Αδύναμος σεισμός μεγέθους 2.5 σημειώθηκε 9km SSE of Running Springs, CA, πριν από 19 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.4 | 6km NW of Boron, CA -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.5 | 9km SSE of Running Springs, CA -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Chino, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:16 σεισμοί | 3 σεισμοί M2+
Τελευταίες 7 ημέρες:101 σεισμοί | 9 σεισμοί M2+ | 4 σεισμοί M3+
Τελευταίες 30 ημέρες:420 σεισμοί | 39 σεισμοί M2+ | 5 σεισμοί M3+
Τελευταίες 90 ημέρες:1,358 σεισμοί | 130 σεισμοί M2+ | 10 σεισμοί M3+ | 2 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες:5,470 σεισμοί | 497 σεισμοί M2+ | 58 σεισμοί M3+ | 6 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Απόκρυψη 1 μη επιβεβαιωμένος σεισμός
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (35 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 GMT (35 σεισμοί)
17 Μαΐ 2022 16:13 (GMT -7) (17 Μαΐ 2022 23:13 GMT)
1.4

0.8 km
6km NW of Boron, CA Περ.Χάρτης
17 Μαΐ 2022 13:59 (GMT -7) (17 Μαΐ 2022 20:59 GMT)
?

n/a
2 km νοτιοανατολικά από Twentynine Palms, San Bernardino County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
17 Μαΐ 2022 13:31 (GMT -7) (17 Μαΐ 2022 20:31 GMT)
0.3

8.1 km
13km WNW of Anza, CA Περ.Χάρτης
17 Μαΐ 2022 12:02 (GMT -7) (17 Μαΐ 2022 19:02 GMT)
1.2

17 km
6km NW of Glen Avon, CA Περ.Χάρτης
17 Μαΐ 2022 12:01 (GMT -7) (17 Μαΐ 2022 19:01 GMT)
1.0

17 km
6km NW of Glen Avon, CA Περ.Χάρτης
17 Μαΐ 2022 10:47 (GMT -7) (17 Μαΐ 2022 17:47 GMT)
0.6

16 km
7km SSW of Idyllwild, CA Περ.Χάρτης
17 Μαΐ 2022 09:59 (GMT -7) (17 Μαΐ 2022 16:59 GMT)
1.1

1.1 km
Quarry Blast - 10km ENE of Adelanto, CA Περ.Χάρτης
17 Μαΐ 2022 09:58 (GMT -7) (17 Μαΐ 2022 16:58 GMT)
0.6

8.3 km
7km NE of Desert Hot Springs, CA Περ.Χάρτης
17 Μαΐ 2022 09:58 (GMT -7) (17 Μαΐ 2022 16:58 GMT)
0.9

7.4 km
7km NE of Desert Hot Springs, CA Περ.Χάρτης
17 Μαΐ 2022 09:56 (GMT -7) (17 Μαΐ 2022 16:56 GMT)
0.8

7.7 km
7km NE of Desert Hot Springs, CA Περ.Χάρτης
17 Μαΐ 2022 09:11 (GMT -7) (17 Μαΐ 2022 16:11 GMT)
1.0

10.9 km
4km E of Panorama City, CA Περ.Χάρτης
17 Μαΐ 2022 08:54 (GMT -7) (17 Μαΐ 2022 15:54 GMT)
0.9

10.6 km
1km NNW of Loma Linda, CA Περ.Χάρτης
17 Μαΐ 2022 08:51 (GMT -7) (17 Μαΐ 2022 15:51 GMT)
1.6

7.5 km
7km NE of Desert Hot Springs, CA Περ.Χάρτης
17 Μαΐ 2022 07:33 (GMT -7) (17 Μαΐ 2022 14:33 GMT)
1.3

0.2 km
2km SE of Calimesa, CA Περ.Χάρτης
17 Μαΐ 2022 07:25 (GMT -7) (17 Μαΐ 2022 14:25 GMT)
2.3

1.4 km
2km ESE of Lake Henshaw, CA Περ.Χάρτης
17 Μαΐ 2022 06:13 (GMT -7) (17 Μαΐ 2022 13:13 GMT)
0.9

7.2 km
7km NE of Desert Hot Springs, CA Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 8.1 x 108 joules (226 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.194 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 18 Μαΐου 2022 01:38 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.