Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, Sunnyside, Ουάσινγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες, τις τελευταίες 30 ημέρες - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 24 Μαΐου 2022 15:49 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 30 ημέρες:

  • 5 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 67 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 30 ημέρες, Sunnyside είχε 5 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 67 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 0.7 | Washington -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 2.4 | 6 Km NE of Fall City, Washington -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Sunnyside, Ουάσινγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:Δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένοι σεισμοί.
Τελευταίες 7 ημέρες:3 σεισμοί
Τελευταίες 30 ημέρες:27 σεισμοί | 5 σεισμοί M2+
Τελευταίες 90 ημέρες:90 σεισμοί | 7 σεισμοί M2+
Τελευταίες 365 ημέρες:390 σεισμοί | 33 σεισμοί M2+ | 1 σεισμός M3+ | 1 σεισμός M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Απόκρυψη 11 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.5 ή μεγαλύτερο (63 στα 72 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 GMT (4 σεισμοί)
23 Μαΐ 2022 10:41 (GMT -7) (23 Μαΐ 2022 17:41 GMT)
?

n/a
Near The Dalles, Oregon, USA (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
22 Μαΐ 2022 21:04 (GMT -7) (23 Μαΐ 2022 04:04 GMT)
0.7

1.5 km
Washington Περ.Χάρτης
22 Μαΐ 2022 21:03 (GMT -7) (23 Μαΐ 2022 04:03 GMT)
0.7

2.9 km
22 Km ENE of Ashford, Washington Περ.Χάρτης
22 Μαΐ 2022 20:46 (GMT -7) (23 Μαΐ 2022 03:46 GMT)
1.2

1.7 km
22 Km ENE of Ashford, Washington Περ.Χάρτης
Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 GMT (1 σεισμός)
20 Μαΐ 2022 20:24 (GMT -7) (21 Μαΐ 2022 03:24 GMT)
?

n/a
Near Seattle, Washington, USA (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 GMT (4 σεισμοί)
20 Μαΐ 2022 16:04 (GMT -7) (20 Μαΐ 2022 23:04 GMT)
0.7

5.5 km
0 Km NW of Government Camp, Oregon Περ.Χάρτης
20 Μαΐ 2022 16:04 (GMT -7) (20 Μαΐ 2022 23:04 GMT)
0.7

5.5 km
Washington-Oregon Border Region Περ.Χάρτης
20 Μαΐ 2022 05:13 (GMT -7) (20 Μαΐ 2022 12:13 GMT)
0.6

4.5 km
11 Km SE of Ashford, Washington Περ.Χάρτης
19 Μαΐ 2022 22:15 (GMT -7) (20 Μαΐ 2022 05:15 GMT)
0.5

5.4 km
6 Km NNE of Ashford, Washington Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 GMT (3 σεισμοί)
19 Μαΐ 2022 13:53 (GMT -7) (19 Μαΐ 2022 20:53 GMT)
?

n/a
Near Kennewick, Washington, USA (unconfirmed)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
Περ.Χάρτης
19 Μαΐ 2022 13:52 (GMT -7) (19 Μαΐ 2022 20:52 GMT)
1.9

0.3 km
Explosion - 12 Km W of Highland, Washington Περ.Χάρτης
18 Μαΐ 2022 18:49 (GMT -7) (19 Μαΐ 2022 01:49 GMT)
0.7

1.8 km
9 Km NE of Government Camp, Oregon Περ.Χάρτης
Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 GMT (2 σεισμοί)
17 Μαΐ 2022 22:29 (GMT -7) (18 Μαΐ 2022 05:29 GMT)
1.2

8.3 km
13 Km NE of Ashford, Washington Περ.Χάρτης
17 Μαΐ 2022 22:03 (GMT -7) (18 Μαΐ 2022 05:03 GMT)
0.6

9.9 km
13 Km NE of Ashford, Washington Περ.Χάρτης
Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 GMT (7 σεισμοί)
17 Μαΐ 2022 05:52 (GMT -7) (17 Μαΐ 2022 12:52 GMT)
0.6

9.3 km
6 Km NE of Ashford, Washington Περ.Χάρτης
17 Μαΐ 2022 01:16 (GMT -7) (17 Μαΐ 2022 08:16 GMT)
?

n/a
Near Ellensburg, Washington, USA (unconfirmed) 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 8.4 x 108 joules (234 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.202 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 24 Μαΐου 2022 15:49 GMT - Refresh

Search!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.