Help Ukraine

Οι μεγαλύτεροι σεισμοί από το 1900: Sunnyside, Ουάσινγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 17 Μαΐου 2022 05:12 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί από το 1900:

  • 4 σεισμοί μεγέθους 5 βαθμών και άνω
  • 37 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
  • 295 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
Από το 1900, Sunnyside είχε 4 σεισμούς μεγέθους 5.0 ή μεγαλύτερο, 37 σεισμούς μεγέθους 4+ και 295 σεισμούς μεγέθους 3+. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 3.0 | 35 km ΝΑ από Graham, Pierce County, Ουάσινγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 5.8 | 15 km ΝΑ από Walla Walla, Ουάσινγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
3.0+
4.0+
5.0+
Filter by age:
όλα
1y
3y
5y
10y
30y
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
3.0+
4.0+
5.0+
Showing quakes since 1900, από μέγεθος 3 ή μεγαλύτερο (336 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
4 Νοε 2021 01:29 (GMT -7) (4 Νοε 2021 08:29 GMT)
3.0

15 km
28 km (17 mi)35 km νοτιοανατολικά από Graham, Pierce County, Ουάσινγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες 5 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
5 Ιου 2021 20:51 (GMT -7) (6 Ιου 2021 03:51 GMT)
4.0

4.1 km
4 km (2.5 mi)59 km ανατολικά από Eugene, Multnomah County, Όρεγκον, Ηνωμένες Πολιτείες 51 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
8 Φεβ 2021 21:34 (GMT -8) (9 Φεβ 2021 05:34 GMT)
3.5

5.8 km
18 km (11 mi)33 km δυτικά από The Dalles, Wasco County, Όρεγκον, Ηνωμένες Πολιτείες 106 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
30 Δεκ 2020 09:31 (GMT -8) (30 Δεκ 2020 17:31 GMT)
3.2

20 km
56 km (35 mi)7.9 km νοτιοανατολικά από Maple Valley, King County, Ουάσινγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες 24 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
29 Δεκ 2020 06:36 (GMT -8) (29 Δεκ 2020 14:36 GMT)
3.0

20 km
73 km (45 mi)19 km ανατολικά από Sammamish, King County, Ουάσινγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες 10 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
2020-03-22 01:36:01 -08:00 (22 Μαρ 2020 09:36 GMT)
3.2

26 km
78 km (48 mi)4.2 km νοτιοανατολικά από Duvall, King County, Ουάσινγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες 10 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
2019-12-19 04:41:53 -08:00 (19 Δεκ 2019 12:41 GMT)
3.0

16 km
78 km (48 mi)8.6 km βόρεια από Snoqualmie, King County, Ουάσινγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες 20 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
2019-12-18 19:10:59 -08:00 (19 Δεκ 2019 03:10 GMT)
3.4

17 km
78 km (48 mi)9 km βορειοανατολικά από Snoqualmie, King County, Ουάσινγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες 45 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
2019-12-01 12:31:10 -08:00 (1 Δεκ 2019 20:31 GMT)
3.4

2 km
5 km (3.1 mi)21 km ανατολικά από Packwood, Washington County, Ουάσινγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες 6 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
2019-11-09 07:38:56 -08:00 (9 Νοε 2019 15:38 GMT)
3.2

17 km
77 km (48 mi)8.1 km βόρεια από Snoqualmie, King County, Ουάσινγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες 26 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
2019-06-16 08:12:49 -08:00 (16 Ιου 2019 16:12 GMT)
3.2

1.6 km
121 km (75 mi)11 km νοτιοδυτικά από Red Rock, Grant County, Ουάσινγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
16 Ιου 2018 11:02 GMT
3.0

17 km
62 km (39 mi)3.5 km δυτικά από Yakima, Ουάσινγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
29 Απρ 2018 17:55 GMT
3.3

3 km
87 km (54 mi)31 km βορειοδυτικά από Ellensburg, Kittitas County, Ουάσινγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
12 Απρ 2018 06:39 GMT
3.0

12 km
18 km (11 mi)28 km νοτιοανατολικά από Graham, Pierce County, Ουάσινγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες 2 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
2018-01-03 00:36:25 -08:00 (3 Ιαν 2018 08:36 GMT)
3.9

10.2 km
12 km (7.5 mi)83 km βορειοανατολικά από Βανκούβερ, Clark County, Ουάσινγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες 9 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
30 Δεκ 2017 04:37 GMT
4.2

9 km
29 km (18 mi)Ουάσινγκτον, 29 km νοτιοδυτικά από Toppenish, Yakima County, Washington, Ηνωμένες Πολιτείες 5 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 5.9 x 1013 joules (16.5 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 14161 τόνους TNT ή 0.9 atomic bombs!) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 24 Μαΐου 2022 16:30 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.