Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 3 Δεκεμβρίου 2021 09:41 GMT -

Type place name, city, region or country to look up earthquakes:

Search!

Προηγούμενοι σεισμοί, Reyno, Randolph County, Αρκάνσας, Ηνωμένες Πολιτείες: 2020

Τελευταία ανανενώση 3 Δεκεμβρίου 2021 09:41 GMT -

Ο μεγαλύτερος σεισμός: Μέγεθος 2.8 - 11 km E of Williamsville, Missouri (USA), Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020 11:44 GMT
...Read More

Earthquake Catalog

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (51 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2020 02:50 GMT (1 σεισμός)
12 Δεκ 2020 02:50 (GMT +0) (12 Δεκ 2020 02:50 GMT)
2.1

26 km
27 km βορειοδυτικά από Osceola, Mississippi County, Αρκάνσας, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020 18:40 GMT (1 σεισμός)
4 Δεκ 2020 12:40 (GMT -6) (4 Δεκ 2020 18:40 GMT)
2.7

0.7 km
6.5 km βορειοδυτικά από Doniphan, Ripley County, Μιζούρι, Ηνωμένες Πολιτείες 5 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020 00:18 GMT (1 σεισμός)
21 Νοε 2020 00:18 GMT
2.3

15 km
23 km βορειοανατολικά από Pocahontas, Randolph County, Αρκάνσας, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020 20:42 GMT (1 σεισμός)
18 Νοε 2020 20:42 GMT
2.4

14 km
23 km βορειοανατολικά από Pocahontas, Randolph County, Αρκάνσας, Ηνωμένες Πολιτείες 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2020 12:12 GMT (1 σεισμός)
15 Νοε 2020 12:12 GMT
2.4

6 km
Arkansas, 15 km νοτιοδυτικά από Doniphan, Ripley County, Μιζούρι, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020 10:31 GMT (4 σεισμοί)
12 Νοε 2020 10:31 GMT
2.2

14 km
Missouri, 21 km βορειοανατολικά από Pocahontas, Randolph County, Αρκάνσας, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
12 Νοε 2020 09:20 GMT
2.3

14 km
Arkansas, 22 km βορειοανατολικά από Pocahontas, Randolph County, Αρκάνσας, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
12 Νοε 2020 08:15 GMT
2.4

15 km
Arkansas, 24 km βορειοανατολικά από Pocahontas, Randolph County, Αρκάνσας, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
12 Νοε 2020 07:38 GMT
2.5

15 km
Arkansas, 23 km βορειοανατολικά από Pocahontas, Randolph County, Αρκάνσας, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020 20:09 GMT (1 σεισμός)
11 Νοε 2020 20:09 GMT
2.4

19 km
Missouri, 23 km δυτικά από Poplar Bluff, batalara ka'unti County, Μιζούρι, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2020 02:40 GMT (1 σεισμός)
7 Νοε 2020 20:40 (GMT -6) (8 Νοε 2020 02:40 GMT)
2.6

15 km
Arkansas, 23 km βορειοανατολικά από Pocahontas, Randolph County, Αρκάνσας, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 02:54 GMT (1 σεισμός)
30 Οκτ 2020 02:54 GMT
2.1

4.9 km
Arkansas, 14 km νοτιοανατολικά από Thayer, Oregon County, Μιζούρι, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 01:20 GMT (1 σεισμός)
29 Οκτ 2020 01:20 GMT
2.5

12 km
23 km βορειοανατολικά από Pocahontas, Randolph County, Αρκάνσας, Ηνωμένες Πολιτείες 2 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020 20:22 GMT (2 σεισμοί)
28 Οκτ 2020 20:22 GMT
2.6

3.7 km
24 km βορειοανατολικά από Pocahontas, Randolph County, Αρκάνσας, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
28 Οκτ 2020 10:11 GMT
2.5

3.4 km
4 Km NE of Maynard, Arkansas, USA ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020 00:02 GMT (1 σεισμός)
27 Οκτ 2020 00:02 GMT
2.5

7.9 km
5 Km ENE of Maynard, Arkansas, USA ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 07:46 GMT (2 σεισμοί)
26 Οκτ 2020 07:46 GMT
2.4

9.1 km
6 Km E of Maynard, Arkansas, USA ΠερισσότεροΧάρτης
26 Οκτ 2020 00:07 GMT
2.6

12 km
6 Km E of Maynard, Arkansas, USA ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020 19:10 GMT (1 σεισμός)
25 Οκτ 2020 19:10 GMT
2.4

15 km
6 Km ENE of Maynard, Arkansas, USA ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020 21:48 GMT (2 σεισμοί)
13 Οκτ 2020 21:48 GMT
2.5

10.1 km
6 Km E of Maynard, Arkansas, USA ΠερισσότεροΧάρτης
13 Οκτ 2020 07:28 GMT
1.9

5.1 km
8 Km NW of Smithville, Arkansas, USA ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020 01:35 GMT (1 σεισμός)
12 Οκτ 2020 01:35 GMT
2.6

9.9 km
6 Km E of Maynard, Arkansas, USA ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2020 18:11 GMT (2 σεισμοί)
8 Οκτ 2020 18:11 GMT
2.6

8.6 km
23 km βορειοανατολικά από Pocahontas, Randolph County, Αρκάνσας, Ηνωμένες Πολιτείες 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
8 Οκτ 2020 03:03 GMT
2.4

9.6 km
6 Km E of Maynard, Arkansas, USA ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2020 19:39 GMT (4 σεισμοί)
7 Oct 2:39 pm (GMT -5) (7 Οκτ 2020 19:39 GMT)
2.4

12 km
6 Km E of Maynard, Arkansas, USA ΠερισσότεροΧάρτης
7 Oct 10:41 am (GMT -5) (7 Οκτ 2020 15:41 GMT)
2.6

6 km
23 Km NNE of Pocahontas, USA ΠερισσότεροΧάρτης
7 Οκτ 2020 15:41 GMT
2.0

6 km
23 Km NNE of Pocahontas, USA ΠερισσότεροΧάρτης
7 Οκτ 2020 12:18 GMT
2.6

12 km
6 Km ENE of Maynard, Arkansas, USA ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2020 23:52 GMT (3 σεισμοί)
6 Οκτ 2020 23:52 GMT
2.6

8 km
6 Km E of Maynard, Arkansas, USA ΠερισσότεροΧάρτης
6 Οκτ 2020 20:54 GMT
2.4

5 km
6 Km E of Maynard, Arkansas, USA ΠερισσότεροΧάρτης
6 Oct 9:11 am (GMT -5) (6 Οκτ 2020 14:11 GMT)
2.6

13 km
5 Km ENE of Maynard, Arkansas, USA ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2020 09:11 GMT (1 σεισμός)
27 Αυγ 2020 09:11 GMT
1.8

18 km
6 Km S of Ravenden, Arkansas (USA) ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020 03:22 GMT (1 σεισμός)
25 Αυγ 2020 03:22 GMT
2.6

11 km
33 km NNW of Jonesboro, USA ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2020 10:19 GMT (1 σεισμός)
20 Αυγ 2020 10:19 GMT
2.3

8 km
62 km W of Jonesboro, USA ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020 10:25 GMT (1 σεισμός)
11 Αυγ 2020 10:25 GMT
1.7

24 km
5 km ENE of Caraway, Arkansas (USA) ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020 03:02 GMT (1 σεισμός)
20 Ιου 2020 03:02 GMT
1.7

4.9 km
3 km WNW of Malden, Missouri (USA) ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020 11:44 GMT (1 σεισμός)
15 Ιου 2020 11:44 GMT
2.8

1.1 km
11 km E of Williamsville, Missouri (USA) ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2020 09:25 GMT (1 σεισμός)
8 Ιου 2020 09:25 GMT
2.3

11 km
8 km N of Williford, Arkansas (USA) ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020 16:30 GMT (1 σεισμός)
2020-05-27 10:30:51 -06:00 (27 Μαΐ 2020 16:30 GMT)
2.3

12 km
Lawrence County, 19 km νοτιοδυτικά από Pocahontas, Randolph County, Αρκάνσας, Ηνωμένες Πολιτείες 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020 15:56 GMT (1 σεισμός)
2020-05-13 09:56:35 -06:00 (13 Μαΐ 2020 15:56 GMT)
1.7

10.3 km
10km SW of Blytheville, Arkansas (USA) ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 7 Μαΐου 2020 14:54 GMT (1 σεισμός)
2020-05-07 08:54:10 -06:00 (7 Μαΐ 2020 14:54 GMT)
1.7

9.5 km
12km ESE of Manila, Arkansas (USA) ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 6 Απριλίου 2020 19:52 GMT (2 σεισμοί)
2020-04-06 13:52:12 -06:00 (6 Απρ 2020 19:52 GMT)
2.3

15 km
13 km νοτιοδυτικά από Pocahontas, Randolph County, Αρκάνσας, Ηνωμένες Πολιτείες 2 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
2020-04-06 13:43:31 -06:00 (6 Απρ 2020 19:43 GMT)
2.5

16 km
12 km νοτιοδυτικά από Pocahontas, Randolph County, Αρκάνσας, Ηνωμένες Πολιτείες 3 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 7 Μαρτίου 2020 18:00 GMT (1 σεισμός)
2020-03-07 12:00:02 -06:00 (7 Μαρ 2020 18:00 GMT)
2.2

2.9 km
20km SSE of Alton, Missouri (USA) ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 14:40 GMT (1 σεισμός)
2020-02-24 08:40:49 -06:00 (24 Φεβ 2020 14:40 GMT)
2.2

15 km
5km SSE of Manila, Arkansas (USA) ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2020 13:11 GMT (1 σεισμός)
2020-02-08 07:11:32 -06:00 (8 Φεβ 2020 13:11 GMT)
2.4

10.5 km
35 km βορειοδυτικά από Doniphan, Ripley County, Μιζούρι, Ηνωμένες Πολιτείες 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2020 08:15 GMT (1 σεισμός)
2020-02-02 02:15:33 -06:00 (2 Φεβ 2020 08:15 GMT)
2.2

7.9 km
Lawrence County, 15 km νοτιοδυτικά από Pocahontas, Randolph County, Αρκάνσας, Ηνωμένες Πολιτείες 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020 08:04 GMT (2 σεισμοί)
2020-01-23 02:04:26 -06:00 (23 Ιαν 2020 08:04 GMT)
2.3

2.5 km
19 km δυτικά από Powhatan, Lawrence County, Αρκάνσας, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
2020-01-23 01:51:15 -06:00 (23 Ιαν 2020 07:51 GMT)
1.8

4.9 km
23km NE of Cave City, Arkansas (USA) ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 05:02 GMT (1 σεισμός)
2020-01-21 23:02:55 -06:00 (22 Ιαν 2020 05:02 GMT)
2.0

2.5 km
24km NE of Cave City, Arkansas (USA) ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 09:35 GMT (1 σεισμός)
2020-01-21 03:35:07 -06:00 (21 Ιαν 2020 09:35 GMT)
2.1

1.9 km
3.1 km δυτικά από Smithville, Lawrence County, Αρκάνσας, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.4 x 1010 joules (3.81 megawatt hours, ισοδυναμεί με 3.27 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Follow us on facebookFollow us on InstagramFollow us on TwitterVisit our Youtube channel