Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 27 Νοεμβρίου 2021 09:48 GMT -

Πληκτρολογήστε τοπωνύμιο, πόλη, περιοχή ή χώρα για να αναζητήσετε σεισμούς:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Carigara, Leyte, Eastern Visayas, Φιλιππίνες: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 27 Νοεμβρίου 2021 09:48 GMT -
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (8 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 08:19 GMT (1 σεισμός)
27 Νοε 2021 16:19 (GMT +8) (27 Νοε 2021 08:19 GMT)
1.8

23 km
19 km νοτιοανατολικά από Catbalogan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 08:00 GMT (2 σεισμοί)
26 Νοε 2021 16:00 (GMT +8) (26 Νοε 2021 08:00 GMT)
2.0

31 km
21 km νοτιοδυτικά από Carigara, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 16:00 (GMT +8) (26 Νοε 2021 08:00 GMT)
2.0

3 km
20 km βορειοδυτικά από Carigara, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 19:58 GMT (1 σεισμός)
25 Νοε 2021 03:58 (GMT +8) (24 Νοε 2021 19:58 GMT)
3.2

4 km
Philippine Sea, 32 km ανατολικά από Abuyog, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 19:47 GMT (3 σεισμοί)
23 Νοε 2021 03:47 (GMT +8) (22 Νοε 2021 19:47 GMT)
3.3

14 km
Philippine Sea, 56 km νοτιοδυτικά από Calbayog City, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 01:25 (GMT +8) (22 Νοε 2021 17:25 GMT)
2.8

2 km
Philippine Sea, 11 km δυτικά από Carigara, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 22:24 (GMT +8) (22 Νοε 2021 14:24 GMT)
2.7

6 km
12 km δυτικά από Carigara, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 08:07 GMT (1 σεισμός)
21 Νοε 2021 16:07 (GMT +8) (21 Νοε 2021 08:07 GMT)
2.6

9 km
18 km βορειοανατολικά από Ormoc City, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.2 x 1010 joules (3.33 megawatt hours, ισοδυναμεί με 2.86 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookΑκολουθήστε μας στο InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube