Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Joshua Tree, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες, τις τελευταίες 24 ώρες την Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 1 Φεβρουαρίου 2023 07:28 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 3 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 28 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Joshua Tree είχε 3 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 28 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Αδύναμος σεισμός μεγέθους 2.2 σημειώθηκε Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες, πριν από 19 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.1 | 14km ENE of Thousand Palms, CA -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.2 | 36 km ΒΑ από Escondido, San Diego County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Joshua Tree, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες28 σεισμοί3 σεισμοί M2+
Τελευταίες 7 ημέρες105 σεισμοί10 σεισμοί M2+
Τελευταίες 30 ημέρες392 σεισμοί30 σεισμοί M2+2 σεισμοί M3+
Τελευταίες 90 ημέρες1,240 σεισμοί94 σεισμοί M2+6 σεισμοί M3+1 σεισμός M4+
Τελευταίες 365 ημέρες5,149 σεισμοί460 σεισμοί M2+54 σεισμοί M3+1 σεισμός M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Απόκρυψη 3 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (34 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023 GMT (9 σεισμοί)
31 Ιαν 2023 23:11 (GMT -8) (1 Φεβ 2023 07:11 GMT)
?

n/a
68 km βορειοανατολικά από Ριβερσάιντ, Riverside County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (preliminary) Early Alert!
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
31 Ιαν 2023 23:04 (GMT -8) (1 Φεβ 2023 07:04 GMT)
1.1

5.7 km
14km ENE of Thousand Palms, CA Περ.
31 Ιαν 2023 22:13 (GMT -8) (1 Φεβ 2023 06:13 GMT)
?

n/a
45 km νότια από Oceanside, San Diego County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
31 Ιαν 2023 20:17 (GMT -8) (1 Φεβ 2023 04:17 GMT)
1.2

10.7 km
8km W of Calipatria, CA Περ.
31 Ιαν 2023 19:49 (GMT -8) (1 Φεβ 2023 03:49 GMT)
1.3

5.6 km
2km SE of Placentia, CA Περ.
31 Ιαν 2023 19:21 (GMT -8) (1 Φεβ 2023 03:21 GMT)
1.3

10.8 km
15km SE of Ocotillo Wells, CA Περ.
31 Ιαν 2023 18:10 (GMT -8) (1 Φεβ 2023 02:10 GMT)
1.3

5.4 km
14km ENE of Thousand Palms, CA 1 αναφοράΠερ.
31 Ιαν 2023 17:48 (GMT -8) (1 Φεβ 2023 01:48 GMT)
1.3

6 km
11km ENE of Ocotillo Wells, CA Περ.
31 Ιαν 2023 17:28 (GMT -8) (1 Φεβ 2023 01:28 GMT)
1.2

9.6 km
15km NNW of Borrego Springs, CA Περ.
Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 GMT (25 σεισμοί)
31 Ιαν 2023 15:07 (GMT -8) (31 Ιαν 2023 23:07 GMT)
0.6

12 km
2km W of Anza, CA Περ.
31 Ιαν 2023 14:52 (GMT -8) (31 Ιαν 2023 22:52 GMT)
1.8

2.9 km
19 km βόρεια από Indian Wells, Riverside County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
31 Ιαν 2023 14:19 (GMT -8) (31 Ιαν 2023 22:19 GMT)
2.1

2.7 km
19 km βόρεια από Indian Wells, Riverside County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
31 Ιαν 2023 14:15 (GMT -8) (31 Ιαν 2023 22:15 GMT)
1.3

3.7 km
4km N of Azusa, CA Περ.
31 Ιαν 2023 13:49 (GMT -8) (31 Ιαν 2023 21:49 GMT)
1.6

12 km
8km S of Banning, CA Περ.
31 Ιαν 2023 13:29 (GMT -8) (31 Ιαν 2023 21:29 GMT)
1.6

3 km
14km ENE of Thousand Palms, CA Περ.
31 Ιαν 2023 13:07 (GMT -8) (31 Ιαν 2023 21:07 GMT)
2.1

10.3 km
2.2 km νοτιοανατολικά από El Sentro, Imperial County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
31 Ιαν 2023 12:13 (GMT -8) (31 Ιαν 2023 20:13 GMT)
1.7

3.4 km
0.2 km νοτιοδυτικά από El Sentro, Imperial County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
31 Ιαν 2023 11:51 (GMT -8) (31 Ιαν 2023 19:51 GMT)
1.7

3.2 km
2km S of Yorba Linda, CA 1 αναφοράΠερ.
31 Ιαν 2023 11:05 (GMT -8) (31 Ιαν 2023 19:05 GMT)
1.3

5.8 km
18km ESE of Julian, CA Περ.
31 Ιαν 2023 07:01 (GMT -8) (31 Ιαν 2023 15:01 GMT)
1.1

10.1 km
3km SSE of Palomar Observatory, CA Περ.
31 Ιαν 2023 07:01 (GMT -8) (31 Ιαν 2023 15:01 GMT)
1.2

10.1 km
4km SSE of Palomar Observatory, CA Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 6.2 x 108 joules (173 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.149 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Belle Mountain Joshua Tree (BEL/CI network) | Show on map | Station Info
Seismic station Belle Mountain Joshua Tree: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 1 Φεβρουαρίου 2023 07:28 GMT -

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings