Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, Monterusciello, Καμπανία, Ιταλία, τις τελευταίες 24 ώρες την Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 25 Μαΐου 2022 02:20 GMT -
Τις τελευταίες 24 ώρες, Monterusciello είχε 11 μικρούς σεισμούς κάτω των 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 0.7 | Southern Italy -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 1.6 | Καμπανία, 28 km ΝΑ από Campobasso, Μολίζε, Ιταλία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Monterusciello, Καμπανία, Ιταλία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:5 σεισμοί
Τελευταίες 7 ημέρες:33 σεισμοί | 4 σεισμοί M2+
Τελευταίες 30 ημέρες:139 σεισμοί | 10 σεισμοί M2+ | 1 σεισμός M3+
Τελευταίες 90 ημέρες:323 σεισμοί | 45 σεισμοί M2+ | 5 σεισμοί M3+
Τελευταίες 365 ημέρες:1,239 σεισμοί | 163 σεισμοί M2+ | 16 σεισμοί M3+ | 1 σεισμός M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (11 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 GMT (11 σεισμοί)
25 Μαΐ 2022 01:59 (GMT +2) (24 Μαΐ 2022 23:59 GMT)
0.7

10.7 km
Southern Italy Περ.Χάρτης
24 Μαΐ 2022 15:12 (GMT +2) (24 Μαΐ 2022 13:12 GMT)
0.4

2 km
Italy: Campi Flegrei Area Περ.Χάρτης
24 Μαΐ 2022 13:31 (GMT +2) (24 Μαΐ 2022 11:31 GMT)
1.1

1.6 km
Italy: Campi Flegrei Περ.Χάρτης
24 Μαΐ 2022 13:24 (GMT +2) (24 Μαΐ 2022 11:24 GMT)
0.1

1.4 km
Italy: Campi Flegrei Area Περ.Χάρτης
24 Μαΐ 2022 13:06 (GMT +2) (24 Μαΐ 2022 11:06 GMT)
1.6

12 km
Καμπανία, 28 km νοτιοανατολικά από Campobasso, Ιταλία Περ.Χάρτης
24 Μαΐ 2022 13:05 (GMT +2) (24 Μαΐ 2022 11:05 GMT)
1.2

17 km
Italy: 2 Km SW Baselice (BN) Περ.Χάρτης
24 Μαΐ 2022 11:55 (GMT +2) (24 Μαΐ 2022 09:55 GMT)
0.5

1.4 km
Italy: Campi Flegrei Area Περ.Χάρτης
24 Μαΐ 2022 11:19 (GMT +2) (24 Μαΐ 2022 09:19 GMT)
1.6

7.9 km
18 km βόρεια από Foggia, Απουλία, Ιταλία Περ.Χάρτης
24 Μαΐ 2022 11:17 (GMT +2) (24 Μαΐ 2022 09:17 GMT)
0.4

1.4 km
Italy: Campi Flegrei Area Περ.Χάρτης
24 Μαΐ 2022 11:04 (GMT +2) (24 Μαΐ 2022 09:04 GMT)
1.0

2.2 km
Southern Italy Περ.Χάρτης
24 Μαΐ 2022 10:28 (GMT +2) (24 Μαΐ 2022 08:28 GMT)
0.6

1.7 km
Italy: Campi Flegrei Area Περ.Χάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 4.3 x 107 joules (11.8 kilowatt hours) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 25 Μαΐου 2022 02:20 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.