Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 24 Ιανουαρίου 2022 14:35 GMT - ανανέωση

Search!

Προηγούμενοι σεισμοί, Huarancante, Provincia de Caylloma, Arequipa, Περού: Οκτώβριος 2021

Τελευταία ανανενώση 24 Ιανουαρίου 2022 14:35 GMT -

Earthquake Catalog

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
3.0+
4.0+
5.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
3.0+
4.0+
5.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (29 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 04:20 GMT (2 σεισμοί)
22 Οκτ 2021 23:20 (GMT -5) (23 Οκτ 2021 04:20 GMT)
4.0

11 km
Provincia de Caylloma, 91 km βορειοδυτικά από Αρεκίπα, Περού Περ.Χάρτης
22 Οκτ 2021 23:14 (GMT -5) (23 Οκτ 2021 04:14 GMT)
3.9

12 km
Provincia de Caylloma, 91 km βορειοδυτικά από Αρεκίπα, Περού Περ.Χάρτης
Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 00:13 GMT (1 σεισμός)
17 Οκτ 2021 19:13 (GMT -5) (18 Οκτ 2021 00:13 GMT)
3.9

18 km
Arequipa, Arequipa, Περού Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 04:48 GMT (1 σεισμός)
14 Οκτ 2021 23:48 (GMT -5) (15 Οκτ 2021 04:48 GMT)
3.5

8 km
Provincia de Caylloma, Arequipa, Περού Περ.Χάρτης
Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 17:30 GMT (1 σεισμός)
13 Οκτ 2021 12:30 (GMT -5) (13 Οκτ 2021 17:30 GMT)
3.5

9 km
Provincia de Caylloma, Arequipa, Περού Περ.Χάρτης
Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021 04:07 GMT (3 σεισμοί)
11 Οκτ 2021 23:07 (GMT -5) (12 Οκτ 2021 04:07 GMT)
3.5

7 km
Provincia de Caylloma, Arequipa, Περού 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
11 Οκτ 2021 23:05 (GMT -5) (12 Οκτ 2021 04:05 GMT)
3.6

8 km
Provincia de Caylloma, Arequipa, Περού Περ.Χάρτης
11 Οκτ 2021 23:00 (GMT -5) (12 Οκτ 2021 04:00 GMT)
4.7

10 km
Provincia de Caylloma, Arequipa, Περού 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 07:47 GMT (2 σεισμοί)
11 Οκτ 2021 02:47 (GMT -5) (11 Οκτ 2021 07:47 GMT)
4.1

9 km
Provincia de Caylloma, Arequipa, Περού 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
11 Οκτ 2021 00:53 (GMT -5) (11 Οκτ 2021 05:53 GMT)
3.8

12 km
Provincia de Caylloma, Arequipa, Περού 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021 14:32 GMT (3 σεισμοί)
10 Οκτ 2021 09:32 (GMT -5) (10 Οκτ 2021 14:32 GMT)
3.5

10 km
Provincia de Caylloma, Arequipa, Περού 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
10 Οκτ 2021 04:56 (GMT -5) (10 Οκτ 2021 09:56 GMT)
3.5

10 km
Provincia de Caylloma, Arequipa, Περού Περ.Χάρτης
9 Οκτ 2021 21:15 (GMT -5) (10 Οκτ 2021 02:15 GMT)
3.7

12 km
Provincia de Caylloma, Arequipa, Περού 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
Σάββατο, 9 Οκτωβρίου 2021 17:55 GMT (10 σεισμοί)
9 Οκτ 2021 12:55 (GMT -5) (9 Οκτ 2021 17:55 GMT)
4.6

10 km
Provincia de Caylloma, 88 km βόρεια από Αρεκίπα, Περού 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
9 Οκτ 2021 09:46 (GMT -5) (9 Οκτ 2021 14:46 GMT)
3.8

8 km
Provincia de Caylloma, 94 km βορειοδυτικά από Αρεκίπα, Περού 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
9 Οκτ 2021 06:25 (GMT -5) (9 Οκτ 2021 11:25 GMT)
3.5

12 km
Provincia de Caylloma, 95 km βορειοδυτικά από Αρεκίπα, Περού Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.4 x 1013 joules (3.92 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 3370 τόνους TNT ή 0.2 atomic bombs!) | about seismic energy

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube