Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 3 Δεκεμβρίου 2021 19:44 GMT -

Type place name, city, region or country to look up earthquakes:

Search!

Προηγούμενοι σεισμοί, Huarancante, Provincia de Caylloma, Arequipa, Περού: Σεπτέμβριος 2021

Τελευταία ανανενώση 3 Δεκεμβρίου 2021 19:44 GMT -

Earthquake Catalog

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
3.0+
4.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (14 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 07:53 GMT (1 σεισμός)
20 Σεπ 2021 02:53 (GMT -5) (20 Σεπ 2021 07:53 GMT)
4.2

142 km
Provincia de Caylloma, Arequipa, 69 km νοτιοδυτικά από Espinar, Περού 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 03:59 GMT (4 σεισμοί)
18 Σεπ 2021 22:59 (GMT -5) (19 Σεπ 2021 03:59 GMT)
3.6

16 km
Provincia de Caylloma, 80 km βόρεια από Αρεκίπα, Περού ΠερισσότεροΧάρτης
18 Σεπ 2021 22:51 (GMT -5) (19 Σεπ 2021 03:51 GMT)
3.8

12 km
Provincia de Caylloma, 77 km βόρεια από Αρεκίπα, Περού ΠερισσότεροΧάρτης
18 Σεπ 2021 22:21 (GMT -5) (19 Σεπ 2021 03:21 GMT)
4.7

100 km
32 km βορειοδυτικά από Αρεκίπα, Arequipa, Περού 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
18 Σεπ 2021 21:53 (GMT -5) (19 Σεπ 2021 02:53 GMT)
3.5

10 km
Provincia de Caylloma, 80 km βόρεια από Αρεκίπα, Περού 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 03:39 GMT (1 σεισμός)
17 Σεπ 2021 22:39 (GMT -5) (18 Σεπ 2021 03:39 GMT)
3.6

10 km
Provincia de Caylloma, 79 km βόρεια από Αρεκίπα, Περού 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 07:56 GMT (2 σεισμοί)
13 Σεπ 2021 02:56 (GMT -5) (13 Σεπ 2021 07:56 GMT)
3.7

10 km
Provincia de Caylloma, 80 km βορειοδυτικά από Αρεκίπα, Περού 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
13 Σεπ 2021 02:53 (GMT -5) (13 Σεπ 2021 07:53 GMT)
3.6

11 km
Provincia de Caylloma, 76 km βόρεια από Αρεκίπα, Περού 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2021 18:09 GMT (1 σεισμός)
8 Σεπ 2021 13:09 (GMT -5) (8 Σεπ 2021 18:09 GMT)
3.5

8 km
34 km νοτιοανατολικά από Orcopampa, Περού 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου 2021 09:47 GMT (1 σεισμός)
5 Σεπ 2021 04:47 (GMT -5) (5 Σεπ 2021 09:47 GMT)
3.7

12 km
Provincia de Caylloma, 81 km βόρεια από Αρεκίπα, Περού ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου 2021 11:48 GMT (3 σεισμοί)
4 Σεπ 2021 06:48 (GMT -5) (4 Σεπ 2021 11:48 GMT)
3.9

11 km
Provincia de Caylloma, 73 km βορειοδυτικά από Αρεκίπα, Περού ΠερισσότεροΧάρτης
4 Σεπ 2021 05:34 (GMT -5) (4 Σεπ 2021 10:34 GMT)
3.8

10 km
Provincia de Caylloma, 69 km βόρεια από Αρεκίπα, Περού ΠερισσότεροΧάρτης
4 Σεπ 2021 03:04 (GMT -5) (4 Σεπ 2021 08:04 GMT)
3.7

12 km
Provincia de Caylloma, 71 km βόρεια από Αρεκίπα, Περού ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2021 19:36 GMT (1 σεισμός)
3 Σεπ 2021 14:36 (GMT -5) (3 Σεπ 2021 19:36 GMT)
3.6

10 km
Provincia de Caylloma, 71 km βόρεια από Αρεκίπα, Περού ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.1 x 1012 joules (304 megawatt hours, ισοδυναμεί με 262 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Follow us on facebookFollow us on InstagramFollow us on TwitterVisit our Youtube channel